Pürüzsüz bacakları olanlar gelsin :(

Fazla beyaz tene sahip olduğum için bırakın kılcal damarları derim utanmasa böbrek, dalak, kemik, ilik ne varsa gösterecek Onun dışında yaramaz bir çocukluğun hatırası dizlerimde bolca yara izi mevcut. Umrumda mı? Hayırrrrrrr istediğim gibi giyiniyorum valla

Bacaklarımda çok varis var, kremi sürüp açıyorum güneşe Yazın idare ediyoruz işte

Benimde çatlak var bacagimda lanet olsun

Bacaklarım puruzsuzdur benim.

Önceleri batık ve kıl dönmesi vardı
Lazer epilasyon yaptırdım. Tamamen kurtuldum.

Damar filan hiç yok. Hatta aşırı beyaz.

Ama bunun bir yöntemi yok.

Rahmetli anneannemin bacaklarınin kopyası torunlarına nakledilmiş gibi. Bacaklarimiz birbirine çok benziyor. Rahmetli manken gibiydi.

Yani bunun yöntemi genetik miras. Başka bir yöntemi varsa da ben bilmi yorum

Bir arkadaşım sprey sıkıyordu bacaklarına epey pürüzsüz oluyordu. Yurdum insanının sürekli sprey vs ile uğraşacağını sanmam. Uzaktan gördüğünüz için size pürüzsüz geliyordur.

Benim ust bacagımın arka taraflarında kıl cıkıyo hep aldırsam yine cıkıyo ben gibi olan varmı

Bir kaba Güneş kremine biraz fondöten ekle sür cikmadan once veya pariltili yaglar var onu sür cikmadan...cok saglikli bir görüntü oluyor

spor yapın, yüzme ve bisiklet çok işe yarıyor

Universitedeyken ev arkadasim mini etek ya da soet giyecegi zaman bacaklarina pudra surerdi
Bi de pudra etkili ince coraplar da var
Bi sekilde kamufle edebilirsiniz

Limon suyu ile şekeri karıştır banyoda ıyıce masaj yap sonra yıkan fito krem sür şort gıyecegın zamanda sally hansen bacak spreyınden bıraz eline al sür bitmiştir

Ben de genetik diyenlerdenim. Yani ek takviyelerle bir nebze çözüm bulunabilir ama genetikten gelen bir yapı varsa hiçbir şey yapmasanız da güzel oluyorlar.

Duştan sonra ve tüyleri aldıktan sonra nemlendirici ve bakım kremlerini sürmeyi eksik etmeyin.

Ve bronzlaşma. Bronzlaştıktan sonra hepsi puf oluyor. Rahat oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…