YA yok görünüyor bence , defalarca şu damar izini silen makinalara da para verdim geçmiyor yaniMuhtemelen sizden başkası görmüyordur o damarları hoş görseler de ne yazar. Giyin gitsin
Doktora gittim varis değil dedi . Ya annemde de var genetik benceyok artık bacak makyajı diye bir şey var mı gerçekten
kılcal damarlar varis değil mi ? doktora gittiniz mi?
Ağdadan dolayı mıBenimkiler de hep nokta nokta. Takmamak en güzeli.
Doktora gittim varis değil dedi . Ya annemde de var genetik bence
İşte nasıl oluyor o kaymak bacaklar , ciddem bi sırrı var mu . Zamanında bi araştırmıştım çorap gibi duran bacak spreyi vardıBen de çok özeniyorum kaymak gibi pürüzsüz bacaklara. Ne kadar epilasyon yapsam da öyle olmuyorlar
Aaaa işte işin sırrı bu olabilir mi ? Peki bu bronzlaşma işini nasıl yapabilirim mBronzlaşınca hiç bişey görünmüyor. Ne leke ne damar.
Önemli ya bence bacakgeceleri bio-oil sürüyorum, kız arkadaşlarım bayılıyor açıkcası parlıyor diyolar :))) amaaan çokta onemli değil açıkcası.
Doktora gittim varis değil dedi . Ya annemde de var genetik bence
Aaaa işte işin sırrı bu olabilir mi ? Peki bu bronzlaşma işini nasıl yapabilirim m
valla bacaklarım pürüzsüz cildim değil, insan illa ki bi yerini takıyor, hiç dert etme kimse komple pürüzsüz olamazÖnemli ya bence bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?