pürüzsüz bacaklara sahip olan var mı?

jiletten hoslanmıorum cok sert cıkıo yine agda en temiz ve purussuz olanı

arkadaşlar yabancılar jilet yapıyor demişsiniz her yabancı da aynı geni taşımıyo canım herkes farklı farklı ama sarışın olanlarının ince ve az tüyleri olduğu için jilet yapmalarında sakınca yok. benim mesela çok beyaz tenim var ve tüylerim kalın-sert. bir de jilet vurursam iyice çoğalır ormana döner. aman diyim benim gibi olanlara.

yaa biraz kendini beenmişlik gibi olcak ama benmkiler prüzsüz hç bi eksii yok yane ben böle düşünmüorm ama arklarım cok ama cok beeniolar hatta hiç bişei beenmeyen bi erkek arkadasım (sadece arkadasım) o bile cok beenio bn carpık fLn diorm ama deiller muhtesemler diolar ve utanıorm kendini beenmişlik yapmamısımdır inş.:kedi:

pürüzsüz bacaklara sahip olan var mı?

varsa nasıl oldu?, batıksız yarsız beresiz..:uhm:

benm bacaklarım zaten uzun ve ince carpıklık vea doum lekesi yok yaraLarım cok oldu ama hiç iz kalmadı ağda yapıorm ben en raatı o oluo tabe kuaföre yaptırıorm snra bebe yağı sürüorm yumusak ve parlak oluo bide arkonn böğrtlenli kremini sürüorm muhtesem oluolarrr !!:teytey:a.s.

selam arkadaslar ben bir şey sormak istiyorum bi tane sprey varmış bacaklar icin, sıktıgınızda bacaklarınız pürüzsüz ve sanki corap varmış gibi gözüküyormuş hatta ajda pekkan bundan kullanıyormuş adını bilen var mı acaba? bilen yazarsa cok sevinirim.

evet ben kullandım aldım ve gerçektende kullanın derim çok güzel bacaklarda pürüzsüz bir görüntü elde ediyorsunuz 1 hafta önce bir düğüne gitiim ve elbisem diz üstündeydi ve sprey gibi kremi sıktım bacaklarıma hem hafif rengini kırıyor hemde parlak hiç bir pürüz bırakmıyor... gerçekten etek giydiğimizde rahatça kullanabileceğimiz bir şey ben kullandm tavsiye ederim kızlar...

benımkı puruzssuz zaten ama etek gıymıyorum neye yarar :ecrin_bebek:
bende gorudm eczanelerde satılıyor alanda cok bence otobronzlar gıbı bıseydır ama testerları vardı eczanede seckın eczanelerden bırıne gıt etekle dene

ağda+ sally hansen bacak spreyi, bide simli otobronzan

arkadaşlar bu sally hansen plajda bi sorun çıkartır mı? yani suda kolay çıkıp akar mı? kullananların bir bilgisi varsa öğrenebilir miyim? bu tarz sprey ve vücut fondotenlerinin bikini ile kulanılabildiğini duymuştum ama tam bir bilgim yok bu ürün de öyle mi?

lazere başlayınca yzarım umarm işe yarar lazer:s

arkadaşlar bu sally hansen plajda bi sorun çıkartır mı? yani suda kolay çıkıp akar mı? kullananların bir bilgisi varsa öğrenebilir miyim? bu tarz sprey ve vücut fondotenlerinin bikini ile kulanılabildiğini duymuştum ama tam bir bilgim yok bu ürün de öyle mi?

Canım, tuzlu su çözüyor o fondoteni, güneşte kalıncada terden akmaya başlıyor ve kaşındırıyor kıl kökleri hava almadığı için bu yüzden deneme...

arkadaşlar sakın, jileti tavsiye etmem ben. çünkü tüyleri çoğaltıyor. ağda en güzeli.:)

sanırız ki jilet tüyleri arttırır karartır bilmem ne ama yok öyle bir şey arkadaşlar.jilet sadece tüyleri kesiyor böyle bir şey olması mümkün mü?erkeklerde oluyor bu ama takdir edersinizki erkeklerle hormonlarımız bir değil.
sürekli jilet kullanan bir insan yani yurt dışındaki hatunlar gibi mesela onlarda böyle bir sorun yok.biz böyle bir sorunla karşılaşırız zira bizler jilet kullananlardan değiliz sürekli ağda ağda ağda. sürekli ağda yapan birinin birden hooop jilet kullanmaya başlamasıyla dediğiniz gibi tüyler daha siyah ve sert çıkar ama bu jiletten ötürü değil deride oluşan deformasyondan ötürüdür.
arkadaşım hayatı boyunca sadece 4defa ağda yaptırmış bacaklarına hep jilet kullanıyor ağrısız olduğu için.ne sert nede siyah tüyleri.ve inanılmaz pürüzsüz ne bir leke ne başka bir şey. çokta memnun yani.bu derinin neye alıştığına bakan bir durum.şimdi sürekli ağda kullanan biri birden jilet kullanmaya başlasa batıkta oluşur lekede oluşur sivilcede çıkar alerjide olur olağan şeyler bunlar..

ya bacaklarını jiletle alanlar bacaklarını aldıkları ertesi günü yüzeyde kıl çıkmıomu yine onları jiletle alabiliomusunz bide bayanlar için olan jiletlerimi kullanıosnz

aldığım zaman pürüzsüz olmuyo :KK43: kırmızı kırmızı oluyo hemen geçmiyo zaten :gitme:

benim de hiç pürüz yok. ağda makine bunlar maalesef batık yapıyo. biraz jiletle alın duşta. sonra ağdaya başlasanız daha iyi. benim fikrim bu

ama jiletle aldıınzda 2. gün kıllar yüzeyde görünmüomu onları napıosnz? yoksa uzatıomsnz pantolonmu giyiyosnz???? bundan sora bnde jiletle alcamda o yüsden soruorm bndede batık oluor çünkü

X