• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.326
248
Arkadaşlar ben Puregon 300 ü 75 lık başladım bitti çatlama iğnesini vuruldum dr un bana ilk gün ve 3 gün boyunca ilişki Dedi benim son gün ilişkim olmadı
Son gün de akıntım vs vardır sizinde böyle oldu mu
Sizce tutar mı
Kilim ve tohum Kilim ve tohum

Arkadaşlar ben Puregon 300 ü 75 lık başladım bitti çatlama iğnesini vuruldum dr un bana ilk gün ve 3 gün boyunca ilişki Dedi benim son gün ilişkim olmadı
Son gün de akıntım vs vardır sizinde böyle oldu mu
Sizce tutar mı
Kilim ve tohum Kilim ve tohum
Merhaba hayırlısı olsun inşallah tutar canım. Olacaksa tek sefer yeterli zaten Canını sıkma.puregın faydalı bir iğne inşallah mucizeniz sizinledir. Benim akıntılarım ilaç kullanırken de oldu hala devam ediyor.

Merhaba hayırlısı olsun inşallah tutar canım. Olacaksa tek sefer yeterli zaten Canını sıkma.puregın faydalı bir iğne inşallah mucizeniz sizinledir. Benim akıntılarım ilaç kullanırken de oldu hala devam ediyor.
Ne zaman test yaptırayım Can'ım benim normalde 30 unda oluyor ama düzensizleşti geçen ay tarlusalla 5 de olmuştum

Dün çatlama iğnesini vurulduğumun haftasıydı

Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz. Bir kaç sorum olacaktı. Gittiğim doktrlar aşırı pcos olduğumu söyledi. 3 ay klomen tedavisi etkili olmadı ve puregon (600) iğnesi başlandı. 5 gün vuruldum doktor 10 cm büyüme var ama yetersiz dedi ve 5 gün tekrar kullandım. Kontrole gittiğimde sadece 2 yumurtam gelişmiş. Sizce hamile kalma imkanım var mı? Şimdiden teşekkürler.

Can'ım elbette var benim de iki taneydi ikiz olabilir dedi dr zaten çoklu gelişmesini istemiyorlar inş hamile kalırsınız

Back