kızlar bir sorum olacak .puregon tedavisini birer ay ara ile olan var mı.ve bu arada gebe kalan.yani tedaviyi bıraktığı arada.şimdiden teşekkürler
bayan heyecanlı 60.okuduguma göre tokatda oturuyomuşsunuz bende tokatdayım.benimde sıkıntım aynı.3ay ganohen kullandım olmadı.şimdide ganolf igneye geçtim.bide bu sözü edilen igneyi verdi doktor.bakalım bende pko var oyüzden yumurta büyümüyo.doktorun kim belki aynı doktora gidiyoruzdur.umarım msjım ulaşır sana.sana iyi şanslar.
selam arkadaşlar
bu ay iğnelere başlayacaktım ama hala adet görmedim geçen hafta olmam gerekiyordu.Dün doktora gittim küçük bir kist var ama adet olmana engel değil kanda bhcg bakalım dedi baktık negatif.Bunun üzerine primolut n verdi şimdi onu kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gideceğim.Neden oluşuyor bu kistler bu kadar ilaç kullanırken ben anlamadım:sm_confused:
güçlü olacağım diyorum ama artık iyice sinirlerim bozulmaya başlıyor...
aranızda başına böyle birşey gelen varmı?
sevgiler
kar çiçegi senin durumunu ben anlamadım.tedavi görüyosun ama neyin var.belki bilgi paylaşımı yaparız.bana neyin oldugunu söylersen.
karçiçegi pregon dedigin nedir.ben adetin 15.günü rahimi hamilelige hazırlaması için bide olası gebeligin saglam bi şekilde tutunması için progesteron kulanıyodum.omu acaba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?