Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

bayan heyecanlı 60.okuduguma göre tokatda oturuyomuşsunuz bende tokatdayım.benimde sıkıntım aynı.3ay ganohen kullandım olmadı.şimdide ganolf igneye geçtim.bide bu sözü edilen igneyi verdi doktor.bakalım bende pko var oyüzden yumurta büyümüyo.doktorun kim belki aynı doktora gidiyoruzdur.umarım msjım ulaşır sana.sana iyi şanslar.

kızlar bir sorum olacak .puregon tedavisini birer ay ara ile olan var mı.ve bu arada gebe kalan.yani tedaviyi bıraktığı arada.şimdiden teşekkürler

ya siz çok ilaç kullanysnz.ben bunlarn hiçbirini bilmym.doktr bana bide vajinal jel verdi.adı crinone.dedign bumu acaba.bu ilaç ne işe yaryr bilmym.kafam çok karışk ya.

prospektüsü oku progesteron mu içeriyor.tedavi sonrası gebelik oluşmuşsa desteklemek için verilitor canım. fitil daha etkili.ben fitili sevmiyorum o yüzden tabletini verdi doktorum

kızlar bir sorum olacak .puregon tedavisini birer ay ara ile olan var mı.ve bu arada gebe kalan.yani tedaviyi bıraktığı arada.şimdiden teşekkürler

sanırım ard arda kullanmak daha başarılı oluyormuş.yumurtar alıştıkları için daha çabuk yanıt verebiliyormuş

canım ben ganopheni üçüncü kullanışımda 18 mm bir yumurta oluştu ve ovitrelle denen iğneyi verdi doktor, o iğne de çatlatma iğnesiymiş, sanırım yumurta belli bi olgunluğa geldiğinde o iğneyi veriyormuş, internetten araştıra araştıra yarı doktor olduk:)) bu arada doktorum Selda Kara... inşallah biran önce şu dertten kurtuluruz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız:))

selam arkadaşlar
bu ay iğnelere başlayacaktım ama hala adet görmedim geçen hafta olmam gerekiyordu.Dün doktora gittim küçük bir kist var ama adet olmana engel değil kanda bhcg bakalım dedi baktık negatif.Bunun üzerine primolut n verdi şimdi onu kullanıyorum 10 gün sonra tekrar gideceğim.Neden oluşuyor bu kistler bu kadar ilaç kullanırken ben anlamadım:sm_confused:
güçlü olacağım diyorum ama artık iyice sinirlerim bozulmaya başlıyor...
aranızda başına böyle birşey gelen varmı?
sevgiler

canım adaçayı iç bol bol sabah akşam..............................................

kızlar yardım...............hamile miyim acaba. akıntım çok fazla bugün 21. gün. kasıklarım ağrıyor.göğüslerim hassaslaştı.dokunamıyorum.bacaklarım da sızlıyor.......................................

çok teşekkür ederim.bayan heyecanlı 60.inşallah dualarımız kabul olur.doktor seldayı duydum.benimki ömer dündar.şimdi ignenin 9.günündeyiz 2yumurta büyümüş 11.5mm doktor daha büyür dedi.tam olarak bilmiyorum.bakalım.perşembe günü tekrar kontrolüm var. senin şuanki durumun nedir.

kar çiçegi senin durumunu ben anlamadım.tedavi görüyosun ama neyin var.belki bilgi paylaşımı yaparız.bana neyin oldugunu söylersen.

kar çiçegi senin durumunu ben anlamadım.tedavi görüyosun ama neyin var.belki bilgi paylaşımı yaparız.bana neyin oldugunu söylersen.

eylül slm. evet tedavi görüyorum.bir oğlum var 7 yaşında. 1 yıldır ikinci için uğraşıyoruz. hatta bir yıl 3 ay oldu. olmuyor.klomen kullandım 3 ay. son denememde list oluştu folükül kisti bıraktım.şimdi puregon kullanıyorum.sonucu bekliyorum.sen senin durumun nedir.söylediğin gibi bilgi alış verişi yapalım belki faydalı oluruz birbirimize.

bende polikistik over var.bu kistler benim yumurtalarımın büyümesini engelliyo.bide adet düzensizligi yapıyo.3ay ganohen kullandım bikere 18mm oldu.oda tutmadı.şimdi gonal f adlı igneye başladık.şimdi 2büyüyo gibi.şimdi 9.gündeyiz.daha igneyi kendime vurmaya devam edicem.perşembe randevum var yumurta takibi yapıyo doktor iyice büyüyünce ovitrelli denilen igneyi yani çatlatma ignesini vurcak heralde.bakalım.bekliyoruz.

karçiçegi pregon dedigin nedir.ben adetin 15.günü rahimi hamilelige hazırlaması için bide olası gebeligin saglam bi şekilde tutunması için progesteron kulanıyodum.omu acaba.....

karçiçegi pregon dedigin nedir.ben adetin 15.günü rahimi hamilelige hazırlaması için bide olası gebeligin saglam bi şekilde tutunması için progesteron kulanıyodum.omu acaba.....

hayır canım progestan ayrı.pregesteron içeren tablet ve fitiller.puregon gonal f le aynı etkiye sahip.folikül geliştirici iğne.göbekten cilt altına yapılıyor.kaç ünite yapıyorsun gonal f yi o da puregon gibi kalemle mi uygulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…