pınar 80 çok teşekkür ederim dün akşam yazılarını okudum oradan takip ettim ve gerçekten sonucun kürtaj olması beni üzdü çok çok geçmiş olsun canım Hayırlısı böyleymiş
bu gebeliğinde de iğne kullandın yanlış anlamadıysam.Bir soru soracağım ilk seferde hamile kalabildin mi?
Kızlar selam
bu hafta klomen kullanımı sonrası yumutalarımda bir ilerleme olmadı.Bunun üzerine doktorum bana puregon ve ovitrelle iğnelerini verdi bir sonraki ay başlayacağım kullanmaya.Bu iğneleri kullanan var mı ararnızda?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.......:çok üzgünüm:
Selam,
senin tedavin tüp bebek mi ? aşılama mı ?
ben bu tür iğneleri 2 sene kullandım.Puregon yumurta çoğaltıcı ve geliştirici, diğeri ise çatlatma iğnesi.Umarın herşey dileğin gibi olur.
kimse yok mu. yardım edim lütfen.puregon kullanan arkadaşlar
ben aşılamada kullanmıştım puregonu.10 gün kullandım sadece ardından aşılama yapıldı..75 ünite olarak başladım.50 ve 25 e indi.şükürler olsunki şuan 3aylık ikizlerime hamileyim
bende gonophane kullandım, yumurta oluşmuyodu, bu ay oluşmuş, ilacı üçüncü kullanışımda yumurta oluştu, şimdi ovıtrelle iğnesi oldum dün, çatlatma iğnesiymiş galiba akşamdan beri araştırıyorum( yine bu hafta hsg çektirdim, sorun çıkmadı,acaba çatlatma iğnesinden sonra sonuç alma ihtimalim var mı??? gelişen tek yumurtam var, başka yumurta görmedi doktor, sonuç alabilir miyim (( sanki kocaman bir çukurdayım...umuda öyle çok ihtiyacım var ki....
ben aşılamada kullanmıştım puregonu.10 gün kullandım sadece ardından aşılama yapıldı..75 ünite olarak başladım.50 ve 25 e indi.şükürler olsunki şuan 3aylık ikizlerime hamileyim
canım ilk denemende mi oldu gebelik puregonu kaç ay kullandın .gebelik olduğunda kaç folikülün vardı ve kaç mm idi.beni aydınlatır mısın.bir de aşılamadan önce de puregon kullandın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?