- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
inşallah arkadaşlar hayırlısı olur benim bir kez yapılmıştı ve hamile kalmıştım
saol canım ya allah razı olsun inşallah.İnşallah hayırlısı budur olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah arkadaşlar hayırlısı olur benim bir kez yapılmıştı ve hamile kalmıştım
hadi hayırlısı canım;beraber beklicez şimdi.yüce rabbim inşallah yüzümüze güler bizi daha fazla arattırmaz.sen ikincsi ben çok ikiz istiyorum.o yüzden bebişlerim yapmıştım burda adımı şans getirsin diye
evet canım bekliceezz artık bakalım gerçi biz daha çalışmaalra bugün baslıcazz:)) dilerim gönlündeki olsun ikiz olur insalah ama ben tek istiyorum ya bakalım coğul olcak diyede korkuorum içimdeki ses ikiz diyo insallah senin olurr...ben 20 -21 gibi kan tahliline gidicemm ama dayanamayıp evdede yaparım belki idrarr:))
sen nezaman yaptırcan??
naptın canım hiç sesin çıkmıyor beklemedesin dimi ; yarın progestana başlıcaksın dimi.inşallah bu bekleyiş kısa sürede mutlu haberlerle biter.
evet canım beklemedeyim seni takip ediyorum sayfandann:)))) bende 21 inde falan yaptırıcamm testi .yarın baslıyorum progestana sabah aksam 1 tane içiçem insaallh vardır bişilerr cabalr bosa cıkmazz.
alt karın bölgemde hafif ağrılar var göğüslerim acıo bide beyaz akıntım var bugünde ateşim yükseldi bakalım bunlar neye işaret etmiş olacak:))))))
sen nasılsıınn????**
inşallah güzel habere işarettir. bende sadece ağrı var diğerleri yok malesef (
SON 6 GÜNÜN CANIMM HADİ HAYIRLISI BAKALIMM:))))
Evet canım pazartesiye geliyor.
Ya ben şu beyaz akıntıya taktım.Biryerde okudum.KIz beyaz beyaz akıntısı varmış annesi kesin hamilesin demiş ve kız hamileydi.Beyaz akıntısı olan şok var.Biryerde daha okudum kızın aşılaması olmuş ertesi gün bel ağrısı beyaz akıntı başlamış.Moralim bozulduya okuyunca.Araştırıyorum ama pek bişey bulamadım.Gerçekte herkeste hep farklı oluyormuş ama çoğunda aynı.
kafana takma canım ya benim oğlusumda böle bi akıntı yoktuu bu acayip yoğurt gibi bişi bende merak ediyorumm akıntın yoksa hamile olmdığın anlamına gelmior yaniii, benimde olacağım anlamına gelmior bünyeler farklı belirtiler farklı belki ikmizde hamişizdir belki değilizdir
belki sen hamişsindir ben değilimdirr bunu bilemeyizzz..
evet transferim gerçekleşti canım hayırlısıyla,sen ne yaptın çatlatma iğneni verdimi doktor?
canim tup bebek mi asilamami yaptirdin?a.s.
tüp bebk yaptırdı canım arkadas..
Pınarcığım nasılsın?Nasıl gidiyor?
Ben kafayı yicem valla kafamçokkarıştı
arkadaslar 2 gecedir serum yiyorumm puregon iğne benim yumurtalıkları asırı uyarmıss karnım şişti nefes darlığı yasadım dr umu aradım kontrolde karnımda sıvı birikimi olmuşş geciçek dedi, bebiş olup olmadığıda carsamba kanda belli oalcakkk, ama eğer gebelik oluşmussa daha gec gecicekmiişş ,hersein bası önce sağlık bi kaç gün öncesine kadarr kıpır kıpır heyecanlandığım bebeğim için şimdi olmasın diorum varmı böle bişi....
isterken hayırlısını isteyelimm ,illede olsun diye dua etmeyelimm ,benim sağlığım bozulduktan sonraa ne işe yarıcakk((
Geçmiş olsın canım;hrşeyde vardır bir hayır.İşte başımıza ne geliceği belli değil.İnşallah düzelir biran önce.Çarşamba belli olcak demek.Benimde az kaldı.Pazartesi büyük gün ya başa dönicem ya devam edicem.
hayırlısı olsun canım senin için, buraya yazarsan sevinirim bende merak ediyorumm insallah basa dönmeden yoluna bebişlerinle devam edersinn:)))))))