puregon iğne kullananlarr ?

evet kolay pınar sende benim arkamdan geliyorsun aramızda 1 hafta var.Allah yardımcımız olsun.Bende bugün kontrole gittim.Aynı iğneleri kullanıyoruz ben bugün 6. iğnelerimi vuruldum.Yine haberleşiriz.

hayırlısı olsun canım seninde, ama benim dr cokk uzun süre ara vermedimii sen kaç ünite oluosunn benim toplam günlük 125 yapıo 7 gün vurulacamm senin dozun nasıl canım???

benim menogon 1 toz 1 sıvı,ikinci kutuya başladım bugün.
puregonda 150 idi bugün kontroldeydim ama doz değişmedi aynı.benim yarın 7 olucak ve artı başka bir iğneye daha başlıcam göbekten.

benim menogon 1 toz 1 sıvı,ikinci kutuya başladım bugün.
puregonda 150 idi bugün kontroldeydim ama doz değişmedi aynı.benim yarın 7 olucak ve artı başka bir iğneye daha başlıcam göbekten.

senin daha fazlaymıs canımm dozların bendenn. ilk denemenmi iğnelerle daha önce kullanmısmıydınn.

yok kullanmadım.ilk denemem canım.benimde dozlarım bana az gelmişti ama herkesin yumurta yapısı farklı canım.bugün kontrolde anladım.yumurtalarım yeteri kadar olmuş fazla yani bu iyi.Ama sen kafana takma bunları dr.lar ayarlıyorlar canım.Senin kontrol gününde belli olur,ya benim gibi aynı devam edersin yada arttırırlar.

şimdi geldim iğnedenn su menogon cok yakıo ilacıı((2.günüm bugün 5 gün kaldıı:))))))))))

bende özel merkezde vurduruorumm bugün puregonu yanıma aldım orda yaptım ,dr aynı saate olması gerekli dedii ay niyee puregondan 125 lik vernedide 50lilik puregonu menogonla tamamladı anlamıs değilim vallla bide 5 ytl veriorum hergünnn:))

:)) gittim büyüyorlar işte,bugün puregonun dozunu 75 e düşürdük,diğerlerine devam. sen ne yaptın.Çarşamba günü tekrar dr. gidicem.Cuma yada cumartesi toplama yapılcak Allahın izniyle...

yok canım yapmıyor,orgalutran diye bi aşım var o yakma yapıyor sadece.
bu cumartesimi gitcen dra,benimde ogün yumurtalarım toplanıcak :)
Allahın izniyle.

bugün karnım ağrımıorrrrrr:))) şimdi iğneden geldimmbu cumartesi gidicem bakalım yarın son iğnem gerek duyarsa daha verrir herhalde bi kaç gün vurulurum belki.....
senin içinde hayırlısı olsun canımm insallah tutar asılaman bende senin arkandan takip ediyorum seni insallah kavusuruzz bebişlerimize ....kac yumurtan olustu bu araada??

1. puregon u duydum .kalem gibi ,dozunu ayarlamak çok önemliymiş.
    gonal f ilacını kullanıp gebe kalan arkadaşlarım oldu. her halde bu tedavinin en son haliymiş.doktorun çok önemli.izmirde iki arkadaşım bu yöntemle gebe kaldı...bol şans.

bazen doz ayarının doğru olmaması,bazende bünyenin ilaca hassasiyeti,yumurtalıklarda aşırı büyümeye ,karında ve ciğerlerde sıvı birikmesine ağrıya neden oluyormuş.nadir görülsede çok ciddi bir problem oluyormuş.dikkatli kullanmak lazım aman dikkat.

Ben bir kere aşılama yaptırdım canım 6 yumurtam oluşmuştu ama olmadı :1no2: ama inşallah seninki Allahın izniyle tutucak.Ben şuan tüp bebek yaptırıyorum canım.Bu cumartesi yumurtalarım toplanacak,salı günü transfer olucak.Ondan sonra 14 gün bekleme süremiz başlıyor.Ama dediğin gibi beraber gidiyoruz.Allahım inşallah bizim yanımızda bebişlerimize kavuşacağız.a.s :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…