- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
-
evet kolay pınar sende benim arkamdan geliyorsun aramızda 1 hafta var.Allah yardımcımız olsun.Bende bugün kontrole gittim.Aynı iğneleri kullanıyoruz ben bugün 6. iğnelerimi vuruldum.Yine haberleşiriz.
benim menogon 1 toz 1 sıvı,ikinci kutuya başladım bugün.
puregonda 150 idi bugün kontroldeydim ama doz değişmedi aynı.benim yarın 7 olucak ve artı başka bir iğneye daha başlıcam göbekten.
yok kullanmadım.ilk denemem canım.benimde dozlarım bana az gelmişti ama herkesin yumurta yapısı farklı canım.bugün kontrolde anladım.yumurtalarım yeteri kadar olmuş fazla yani bu iyi.Ama sen kafana takma bunları dr.lar ayarlıyorlar canım.Senin kontrol gününde belli olur,ya benim gibi aynı devam edersin yada arttırırlar.
şimdi geldim iğnedenn su menogon cok yakıo ilacıı((2.günüm bugün 5 gün kaldıı:))))))))))
bugün dr. gidicem canım; iğnelerden sonra 2. kotrol bugün söyler yada bi daha çağırabilir çarşambaya ben haber veririm.
yok canım yapmıyor,orgalutran diye bi aşım var o yakma yapıyor sadece.
bu cumartesimi gitcen dra,benimde ogün yumurtalarım toplanıcak :)
Allahın izniyle.
bugün karnım ağrımıorrrrrr:))) şimdi iğneden geldimmbu cumartesi gidicem bakalım yarın son iğnem gerek duyarsa daha verrir herhalde bi kaç gün vurulurum belki.....
senin içinde hayırlısı olsun canımm insallah tutar asılaman bende senin arkandan takip ediyorum seni insallah kavusuruzz bebişlerimize ....kac yumurtan olustu bu araada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?