- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
-
aaa senin bir oğluşun var demek :)) allah bağışlasın.
eee peki şimdi niye aşılama yaptırıyorsun,problem ne ?
şimdi dr dan geldimm bi kaç yumurta geliştiğini söledi dr ve 3 gündaha iğne vurulacakmısım puregon 100 yapıcam salı günüde kontrolum var yine 12-14 mm olmus yumurtalarr..
Birkaçtane deken sayı söylemedimi doktor.3 güne kadar olgunlaşcak iyice büyücek tabi.Sonra sana çatlatma iğnesi vericekmi yada ilişki için zaman mı vericek.Benimde 16 tane yumurtam var,allahın izniyle pazar günü belli olucak kaç tane döllendiğini.Benim içinde dua et canım.
sölemedi sayı canım 3 tanesii büyükmüşş kac tane dedimm say bak hepsi yumurta bunlar dedi( o üç tane ulasacak istenenn büyüklüğe ulasacak ama ötekiler cok sayıda olmazsa catlatma iğnesini yapacak ve ilişki verecekk insallah...
senin içinde cok sevindim cok yumurtan olusmus masallahhh ,bugün yaz mutlaka kac tane döllendiğini merak ederimmm, alah yardımcımız olsun emeklerimizi bosa cıkarmasınn.........
masallahh birinci zorluğu atlatmısın şimdi ikincide hadi bakalım umarımm bebişlerinden biri yada ikisi sana yapısacaktır:))))))))) haberdar et benide...
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA MUTLU HABERLER VERİRİM.SENDE BANA VER TABİ AMA O ZAMANA BİRBİRİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYALIM BUNA İHTİYACIM OLACAK MUHTEMELEN HEP İNTERNETTE OLURUM.
aynı anda basladık aynı anda kontroller derken bakalım bu önümüzdeki hafta bize uğur getirsinn insallah dualarım seninle merak etme......
Benim için dua et canım yarın sabah 7,30 da transferim var.
canım şimdiye kadar bitmiş olmalı transferinn kolay geçmiştir umarım hayırlısı olsunn.....
bende 15:30 da dr da olucam bakalımm catlatma iğnemi verecekmii??
evet transferim gerçekleşti canım hayırlısıyla,sen ne yaptın çatlatma iğneni verdimi doktor?
hadi hayırlısı canımm..
bende dün 16:30 da yaptı catlatma iğnemi dr , bugün yarın cuma ilşki dedi bakalım ....pazarteside progestana baslıcamm 10 gün içip kan tahliline gel dedii....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?