puregon iğne kullananlarr ?

ben asılama olacaksın zannettim canımm ,insallah ikiz olur hadi bakalım:)))eh benimde bi aksilik olmazsa pazartesi salı ilşiki verrir diye düsünüorummm bakleyeceğimiz zaman aynı günlere gelicek galiba:)))
benim yine bi oğlusum varda allah olmayanlara versin öncee.....sonra bana:))))

şimdi dr dan geldimm bi kaç yumurta geliştiğini söledi dr ve 3 gündaha iğne vurulacakmısım puregon 100 yapıcam salı günüde kontrolum var yine 12-14 mm olmus yumurtalarr..

Birkaçtane deken sayı söylemedimi doktor.3 güne kadar olgunlaşcak iyice büyücek tabi.Sonra sana çatlatma iğnesi vericekmi yada ilişki için zaman mı vericek.Benimde 16 tane yumurtam var,allahın izniyle pazar günü belli olucak kaç tane döllendiğini.Benim içinde dua et canım.

sölemedi sayı canım 3 tanesii büyükmüşş kac tane dedimm say bak hepsi yumurta bunlar dedi( o üç tane ulasacak istenenn büyüklüğe ulasacak ama ötekilercok sayıda olmazsa catlatma iğnesini yapacak ve ilişki verecekk insallah...
senin içinde cok sevindim cok yumurtan olusmus masallahhh ,bugün yaz mutlaka kac tane döllendiğini merak ederimmm, alah yardımcımız olsun emeklerimizi bosa cıkarmasınn.........

iğneyi eczaneden alıyoruz ama iğneyi doktor veriyor bana öyle oldu doktorum verdi kutunun içinde kalem gibi iğne tüpü yerleştirip doktorun dediğine göre doz ayarlayarak göbekten iğne yapılıyor. geçmiş olsun....

İnşallah canım herşey yolunda gider.Bugün sabah aradılar canım.Telefonda nasıl bekliyorum ne diceğini bir bilsem.Çok şükür14 tanesi döllenmiş ama transfere uygun 12 tane varmış.Çok şükür şimdi transferden sonrası önemli.
12 tane kuzucuğum şimdi orda beni bekliyor. sırnaşık şey sırnaşık şey

masallahh birinci zorluğu atlatmısın şimdi ikincide hadi bakalım umarımm bebişlerinden biri yada ikisi sana yapısacaktır:))))))))) haberdar et benide...

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA MUTLU HABERLER VERİRİM.SENDE BANA VER TABİ AMA O ZAMANA BİRBİRİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYALIM BUNA İHTİYACIM OLACAK MUHTEMELEN HEP İNTERNETTE OLURUM.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SANA MUTLU HABERLER VERİRİM.SENDE BANA VER TABİ AMA O ZAMANA BİRBİRİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYALIM BUNA İHTİYACIM OLACAK MUHTEMELEN HEP İNTERNETTE OLURUM.

aynı anda basladık aynı anda kontroller derken bakalım bu önümüzdeki hafta bize uğur getirsinn insallah dualarım seninle merak etme......

hadi hayırlısı canımm..
bende dün 16:30 da yaptı catlatma iğnemi dr , bugün yarın cuma ilşki dedi bakalım ....pazarteside progestana baslıcamm 10 gün içip kan tahliline gel dedii....
.

hadi hayırlısı canım;beraber beklicez şimdi.yüce rabbim inşallah yüzümüze güler bizi daha fazla arattırmaz.sen ikincsi ben çok ikiz istiyorum.o yüzden bebişlerim yapmıştım burda adımı şans getirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…