puregon iğne kullananlarr ?

arkadaslar bu nasıl bi iğne içinde sırıngası yok nasıl yapılacak kulalnannız varmı daha önce oğlumda gonal f kulanmıstım bunu pek anlamadım ben...((

evet canım ikrarın dediği gibi aynen kalem gibi bişiii var bende kullandım onun içine takıyon ilacı ve iğneyi doza göre ayarlıyon göbeğe batırıp kalem şeklindeki iğnenin arka tarafına basıyon ama hastaneden sana söylemeleri yaptırmaları ve kalemide vermeleri gerekirdi ara onları unutulmuş olabilirrrrr

bana ilk iğnemi hastanede göstererek yapmışlardı git doktoruna bencedeeeeeeeee

http://hcp.organon.com/start/ifu_puregon_tur.asp?C=36494394667302314815&pc=&email=&flashvars=&source=&utm_medium=&utm_source=?SetSession=Yes&strGUID={9036A2B2-C41C-4ED5-955A-99111824EA1C}&SID=60542822
bu adrese bir bakın detaylı bilgi var sizlerde bana bu ilaç hakkında bilgi veririmisniz bende tedavi görmekteyim gebe kalmak için teşekürler

canım paylaşımın için teşekkürler izledim şimdi, bu ilaç yumurtalıklrı istenilen büyüklüğe getirio canım haplarla yumurtalık gelişimi olmayanlar için yanii kısacası önce haplarla deneneio olmazsa iğneye geçilio daha etkili cünkü...allah tez zamanda yollar insallah bebeğinii..

arkadaşlar bana kullandığınız puregon ve monegon iğnelerinin ölçülerini verirmisiniz ve bu iğnelere başlayınca ne kada sıklıkta doktora gittiniz.

puregon kullandım ben canım doktor ayarlıyo doz u ve benı 2 gunde 1 cagırıyodu ulturason a bakıyo ve ona göre dozu yukseltıp yada dusuruyo yerimseniben

canım ben oğlumdada bu esdeğerde bi iğne kullandım gonal-f 75 lik vuruldum 5 gün sonraya cağırdı istenilen büyüklüğe ulasmadığı için 2 gün yap yine gel dedi .yani dr lar ne kadar büyüyebileceğini bilebilior o yüzden sanada 5 gün demiş geç büyüyor seninde herhalde benim gibi..

puregon kullandım ben canım doktor ayarlıyo doz u ve benı 2 gunde 1 cagırıyodu ulturason a bakıyo ve ona göre dozu yukseltıp yada dusuruyo yerimseniben

ikrarcım sen sonuç alabildinmi bu iğneden büyüklüğe ulastımı yaniii.ben öteki iğnemden memnundum birde bir tutmustu oğlumda..bu nasıl bi iğne dr daha etkili olduğunu söledi ....

canım tüp bebek bölümünde sohbet yok, gebelik bölümündesohbet var kullanann arkadaslar var onlara sorabilirsinnn..iğneler hakkında sormak istediğini banada sorabilirsinnn...

arkadaslar dün adetim geldii.bugün dr daydım ve iğneme basladımm .o kalemide dr um verdi ve gösterdii cok kolaymışş ve saat 6da ilk iğnemi yaptımm..şimdilik 50 ünite puregon ve kalcadan 1 menogon cumarteside kontrolüm var bakalımm işe yarıcakmıı???

evet kolay pınar sende benim arkamdan geliyorsun aramızda 1 hafta var.Allah yardımcımız olsun.Bende bugün kontrole gittim.Aynı iğneleri kullanıyoruz ben bugün 6. iğnelerimi vuruldum.Yine haberleşiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…