• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PUREGON 300 IU kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Slm arkadaşlar yarın ilk iğne denememiz olacak çok heyecanliyim insallah tutar dualarınızı bekliyorum uzun zamandır bekliyoruz kullanıp sonuç elde edenler varmi nasıldı süreciniz acaba..

Canım meraba sonucun ne oldu hayırlısıyla inşaAllah ????
Canım osefer olmadi simdi catlatma iğnesi kullandık 7 gün önce tekrar bekliyorum sonuç 4 güne net belli olcak bu sefer umut var gibi cunku film çektirdik oda temiz çıktı çok şükür.

Canım osefer olmadi simdi catlatma iğnesi kullandık 7 gün önce tekrar bekliyorum sonuç 4 güne net belli olcak bu sefer umut var gibi cunku film çektirdik oda temiz çıktı çok şükür.
Hadi inşşaAllahh gelir hayırlısıylaa. 11.gündemi test yapcan yani? Dayan bekle daha 15.güne kadar :))) ya bide 36.saate mi verdi ilişkiyi ve sonrasındada oldumu ben tek seferle deneyebildim söylediği saatte. Olmadı tabi kısmet

Aa bide film çektirdiğin ayda denemene izin verdi mi doktor yani normalde film çekilen ay yapmaya izin vermiyolar ilaçlıya rahim filmi işte gebelik oluşursa sıkıntılı oluröuş diye öyle bişey demedi mi

Hadi inşşaAllahh gelir hayırlısıylaa. 11.gündemi test yapcan yani? Dayan bekle daha 15.güne kadar :))) ya bide 36.saate mi verdi ilişkiyi ve sonrasındada oldumu ben tek seferle deneyebildim söylediği saatte. Olmadı tabi kısmet
Keşke gün aşırı yapabilseydiniz bize 36 saatte bir deneyin dedi .gerci spermler 48 saat canlı kalabliyomus ama birkerede daha deneseydiniz ama olsun Rabbim verdkten sonra bunlar önemli değil :)

Aa bide film çektirdiğin ayda denemene izin verdi mi doktor yani normalde film çekilen ay yapmaya izin vermiyolar ilaçlıya rahim filmi işte gebelik oluşursa sıkıntılı oluröuş diye öyle bişey demedi mi
A aa gercektenmi ben henen 3 gun sonra iliskiye girdim cnku yumurtlama gunumdu doktorum demedi boyle bişey.

A aa gercektenmi ben henen 3 gun sonra iliskiye girdim cnku yumurtlama gunumdu doktorum demedi boyle bişey.
Tabi demediyse insan ne bilsin. Bende iki ay önceki gittiğimde rahim filmi çekilme durumum vardı doktorda istersen bu ay çekelim ama boşa gider tedavi veremem ilaçlı olduğu için riskli istersende çekme şimdilik tedavi yapalım filan demişti orda öğrenmiştim sonradanda araştırdım öyleymis hakkaten ya sen içini ferah tut tabi benim bunu söylemem şey gibi oldu şuan tedirgin etti seni sanırım ama Allahn izniyle öyle yada böyle Rabbimizin istediği olur. Bunu sana demesi gerekirdi demediğine göre heralde var bi bildiği sor sen bende merak ettim niye demedi

Tabi demediyse insan ne bilsin. Bende iki ay önceki gittiğimde rahim filmi çekilme durumum vardı doktorda istersen bu ay çekelim ama boşa gider tedavi veremem ilaçlı olduğu için riskli istersende çekme şimdilik tedavi yapalım filan demişti orda öğrenmiştim sonradanda araştırdım öyleymis hakkaten ya sen içini ferah tut tabi benim bunu söylemem şey gibi oldu şuan tedirgin etti seni sanırım ama Allahn izniyle öyle yada böyle Rabbimizin istediği olur. Bunu sana demesi gerekirdi demediğine göre heralde var bi bildiği sor sen bende merak ettim niye demedi
Acaaba arayıp sorsammi bi bi sorun olurmu diye bende şimdi kuşkulandım ya

Acaaba arayıp sorsammi bi bi sorun olurmu diye bende şimdi kuşkulandım ya
Sor gitsin için rahatlasın. Dediğim gibi Allaha emanet bisey olmaz bence korkma da yinede sor şimdi bu düşüncede aklını kurcalamasın. Söylemesemiydim dicem ama kötü mü ettim bilmiyorum :( bu bilgiyi paylasmam gerektiğini düsündüm kuzum yaa

Sor gitsin için rahatlasın. Dediğim gibi Allaha emanet bisey olmaz bence korkma da yinede sor şimdi bu düşüncede aklını kurcalamasın. Söylemesemiydim dicem ama kötü mü ettim bilmiyorum :KK43: bu bilgiyi paylasmam gerektiğini düsündüm kuzum yaa
Olsun canim söylemen çok iyi oldu.aradim 2 3 günden sonra bi sorun yok dedi.icim rahatladı

:KK43: maalesef canım 3 hun once yaptım negatif bir hafta sonra tekrar test yapmayı dusunuyorum ama sanmıyorum sonucu aynı olcak. Senin nasıl gidiyor
Günlerdir ilk defa giriyorum kuzum. 10-15 gündür dehşet bi grip oldum her gün git gel hastanedeyimm domuz gribi filan sandılar neyse simdi iyiyim çok şükür. Bende bu ay aşılama olcaktımya güya değişik şeyler oldu beklediğimiz yumurta büyürken durdu baska küçük bi yumurta vardı onu büyüttük filan iğneyle derken dündü son kontrol çatlatma iğnesi filanda oldum dün bakıcaktı doktor ona göre aşılama yapabilirmiyiz diye ama yapmayalım dedi yumurta geç çatlicak gibiymiş şuan aşılama ile normal ilişkide şansım denkmiş filan normal deneyin diye yolladı beni bende tamam dedim hayırlısı artık yoruldum

Günlerdir ilk defa giriyorum kuzum. 10-15 gündür dehşet bi grip oldum her gün git gel hastanedeyimm domuz gribi filan sandılar neyse simdi iyiyim çok şükür. Bende bu ay aşılama olcaktımya güya değişik şeyler oldu beklediğimiz yumurta büyürken durdu baska küçük bi yumurta vardı onu büyüttük filan iğneyle derken dündü son kontrol çatlatma iğnesi filanda oldum dün bakıcaktı doktor ona göre aşılama yapabilirmiyiz diye ama yapmayalım dedi yumurta geç çatlicak gibiymiş şuan aşılama ile normal ilişkide şansım denkmiş filan normal deneyin diye yolladı beni bende tamam dedim hayırlısı artık yoruldum
Gecmiş olsun Canım havalardandır. Bence zamana bırak ben tedaviyı bıraktım bakalım su süreç içerisinde oluruna bıraktım hayırlısı hepimiz için sende dedgın gibi madem asılamayla aynı degerde normal dene ınsallah gonlune gore olsun catlatma ıgnesı falan hep bos bence

Back