• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon 300, Gonal-F, Cetrotide Raporlu fiyatına

konu günceldir, kalan ilaçlar
10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)
2 kutu progestan (ücret istemiyorum)
1 kutu climara östrojen bantı (ücret istemiyorum)
ilaçların skt 2014'dür. yer istanbul anadolu yakasıdır. ilgilenenler lütfen yazgim83e ya da bana msj atsın.

Puregon 300 halen var mı elinizde?

4 adet menapur
ilaçların skt 2014'dür. yer istanbul anadolu yakasıdır. ilgilenenler lütfen yazgim83e ya da bana msj atsın.

Üzgünüm ama forumda aktif kullanıcı olmadığım için özel mesaj yazma hakkım yokmuş henüz :(

Puregon konusuna gelince, yarın rezerv kontrolüne gidiyorum ve bir problem yoksa iğnelere başlamamız gerekecek. Yaşım 41 olduğu için ilaçlarda sigortadan faydalanma şansım olmuyor ne yazık ki..

Puregon 300 (7 adet) ve Gonal-F 450 (5 adet) gibi ihtiyacım olacak sanırım.
Gonal-F bitti diye biliyorum, Puregon elinizde kaç adet var ve yarın net adeti öğrendiğimde almak için hangi semtte olduğunuzu öğrenebilirsem sevinirim. Ben Kadıköy'de oturuyorum... umarım elden almaya müsait bir mesafedeyizdir :)

Mailim: ssirttezcan gmail

Üzgünüm ama forumda aktif kullanıcı olmadığım için özel mesaj yazma hakkım yokmuş henüz :(

Puregon konusuna gelince, yarın rezerv kontrolüne gidiyorum ve bir problem yoksa iğnelere başlamamız gerekecek. Yaşım 41 olduğu için ilaçlarda sigortadan faydalanma şansım olmuyor ne yazık ki..

Puregon 300 (7 adet) ve Gonal-F 450 (5 adet) gibi ihtiyacım olacak sanırım.
Gonal-F bitti diye biliyorum, Puregon elinizde kaç adet var ve yarın net adeti öğrendiğimde almak için hangi semtte olduğunuzu öğrenebilirsem sevinirim. Ben Kadıköy'de oturuyorum... umarım elden almaya müsait bir mesafedeyizdir :)

Mailim: ssirttezcan gmail

detayları mail attım umarım ulaşmıştır.

4 adet menapur

sana özeldendende attım ovitrella ve puregoneğer hala elindeyse lütfen bana ulaş dila.akdeniz@hotmail.com 05459436212

Back