Puregon 300, Gonal-F, Cetrotide Raporlu fiyatına

duyguckmk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
2.558
16
358
Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kaldı. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakası. İlaçların dökümü ve elimizdeki eczane çıktılarındaki fiyatları şu şekilde;

15 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
3 kutu gonal f (sgk raporlu fiyatı 106,34 tl)
3 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
1 kutu ovitrelle (sgk raporlu fiyatı 40,07 tl)
4 adet menapur (raporla satın alınmadı, ama puregonla birlikte isteyene bir kolaylık gösterilecek)
1 adet 4lü climara östrojen bantı (transferden sonra takılıyor, sgk'lı 26 lira vermişim, gonal'leri alana ücretsiz vermeye hazırım)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, bir kaçınınsa 2013 ikinci yarı yani 6. ayın sonrası. puregon ve ovitrelle'ler soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı.(kalan ilaçlar da yine uygun koşullarda serin yerde muhafaza edildi.)
ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

Son düzenleme:
Gonal-F lerinin durumu nedir duruyor mu halen acaba arkadaşım yeni başlıcak tedavisine olursa 3 ünüde alabilir ..

Ben ist bahçelievlerdeyim alacak arkadaşım başakşehirde oturuyor siz hangi semttesiniz acaba ?

Ben ist bahçelievlerdeyim alacak arkadaşım başakşehirde oturuyor siz hangi semttesiniz acaba ?

Kadıköyde bu durumda kargo yapılır. yada arkadaşınızın işi düşerse kadıköy tarafına gelip elden alır. bence arkadaşınızla görüşün eğer almak isterse telefon numarasını versin. bende söylerim ilacın sahibi arkadaşım arar kendisini.

canım bende aşağıda ki ürünleri alabilirim, ben de Kadıköy Sahrayıcedit'te oturuyorum...

5 kutu puregon 300 (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)

canım bende aşağıda ki ürünleri alabilirim, ben de Kadıköy Sahrayıcedit'te oturuyorum...

5 kutu puregon 300 (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)

detaylı olarak özelden mesaj attım bakarsın canım.

Merhabalar, bir arkadaşımla birlikte sgk raporlu olarak tüp denemelerimizde pozitif sonuç aldık. İkimizin de elinde epey ilaç kaldı. Bu ilaçları yine satın aldığımız raporlu fiyatlarından elimizden çıkartmak istiyoruz. Yerimiz İstanbul Anadolu Yakası. İlaçların dökümü ve elimizdeki eczane çıktılarındaki fiyatları şu şekilde;

1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur (raporla satın alınmadı, ama puregonla birlikte isteyene bir kolaylık gösterilecek)

tüm ilaçların skt ağırlıklı olarak 2014, bir kaçınınsa 2013 ikinci yarı yani 6. ayın sonrası. puregon ve ovitrelle'ler soğuk zincir bozulmadan buzdolabında saklandı.(kalan ilaçlar da yine uygun koşullarda serin yerde muhafaza edildi.)
ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin, telefonunuzu verirseniz arayıp bağlantıya geçebilirim.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığımız için elimizde olan ilaçlarımızı aldığımız fiyat üzerinden vermek istiyoruz.

3 kutu gonal f (sgk raporlu fiyatı 106,34 tl) SATILDI
2 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl) SATILDI

konu günceldir. şu an elde kalan ilaçlar:
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

satın almayı düşünen arkadaşlar yazgım83 arkadaşımıza msj atabilir.

konu günceldir..... elimizde kalan ilaç sayısı aşağıdaki gibidir;

10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)

Tüp Bebek tedavisinden artan 3 adet adet GONAL-F 450 İU 0.75 ml ilaç bulunmaktadır.
Son kullanma tarihi 02/2014 olup 400 TL' ye satıyorum.
İlgilenen olursa iletişime geçebiliriz.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.

Ben aslında kardesım ıcın Gonal f900 luk arıyorum . doktor 900 verdı. ama 450 olurmu sorayım. satılmadı degıl mı 450'lık

Eklentiler

• $gonal f.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 591
Ben aslında kardesım ıcın Gonal f900 luk arıyorum . doktor 900 verdı. ama 450 olurmu sorayım. satılmadı degıl mı 450'lık

gonal-f 450 elimizde 3 kutu vardı ama üzgünüm geçen hafta hepsini sattık. şuanda puregon 300 ve meapur bulunuyor. kaln ilaçların güncel halnide paylaşmıştım zaten.

konu günceldir, kalan ilaçlar
4 adet menapur (raporla satın alınmadı, ama eczane fiyatının oldukça altına verilecektir)

ilaçların skt 2014'dür. yer istanbul anadolu yakasıdır. ilgilenenler lütfen yazgim83e msj atsın. (ovitrelle istiyorsanız bana da atabilirsiniz)

Arkdaşlar ben aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamak için gittigimde hamile oldugumu ögrendim o yüzden elimde hiç kullanılmamış ovıtrelle 1 kutu - menagon 4 kutu - gonalf 5 kutu -cetrotide 4 kutu var tedaviye başlıcak arkadaşlar aldıgımın altında fiyata vericem devlet desteksiz aldım acıbadem maslakta başlıycaktı tedavim ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu
menagon 75 = 4 kutu (100 tl )
gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

femara 2,5 mg 30 kapsül 100 tl 1 kutu

ilaçların son kullanma tarihi 2014-2015 dir ilgilenen arkadaşlar 5325883079 nolu tlf ulaşabilirler

4 kutu menapur ücreti ne kadar oluyor

menapurun kutusunda 5 adet var. benim elimde kalan ise 4 adet yani 1 kutudan 1 adet eksik. eczanede 1 kutu (içinde 5 adet bulunuyor) fiyatı 230 tl ben ise 140 liraya vereceğim. zaten bazı doktorlar takviye olarak menapuru veriyor ve adetli kullandırıyolar.

konu günceldir, kalan ilaçlar
4 adet menapur

ilaçların skt 2014'dür. yer istanbul anadolu yakasıdır. ilgilenenler lütfen yazgim83e msj atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…