ya sen den benle uğraşıyorsun bak burayada yazmışsın ben mama reklamcısı değilim burası form arkadaşlarımızala ne yaptıklarımızı paylaşıyoruz demi bende bebeğime ne veriyorsm onu söyledim nedemek oyuna gelmeyin evet hazır püre veriyorum evet mama veriyorum kimi ilgiendirir herkes aklı başıda insanlar sen 1 yaşına kadar emzirmiş olabilirsin sütün varmış allah versin benim sütüm az istediğim, yediririm bebeğime
he buarada hazır püreletr kliteli ve onaylı
beni kullanıup buraya benim üzerimden yorum yapma kendin yorum bul yap heryerde benim hakkımda yorum yazıyorsun
seni birdaha uyarmıyayım
sayın nagihan hanım,
eczacı, bakkal, forumlardaki bayanlar vs. ne derse 4 aylık bebeğinize vermeye devam edin. kimseyle şahsi meselem yok. bozuk türkçeniz de aklınız gibi karışık anlaşılan. size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim. elbette ben ancak 3-5 yazabilen dünkü çocuğum. siz bana bakmayın. elbette en iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için. bu yüzden yüzlerce mesaj yazabiliyorsunuz.
aklım karışık değil türkçemde gayet iyi sen şimdide benim türkçemle aklımamı taktın hahahha ay senle murtap olmuyorum benim bebeğim de seni ilgilendirmez
arkadaşlar çook üzüldüm ya benim sorumdan dolayı böyle bir problem ortaya çıktığı için ....(( her şeyi ii kötü sorup öğrenmek istiyorum inanınki sizlerden çook şey öğreniyorumm ve sizlerle bebeğimi büyütmek daha zevkli hale geldi:)) reklam yada değil çok bilgi veren bir site ii ki kurmuşlarr ve ii ki varsınız
nagihancım keşke mama tanıtımcısı olsaydında bize arkadaş indirimi yapardın kızzzzzzzzz
şaka bir yana biz burada aldığımız memnun olduğumuz ürünleri birbirimize tafsiye ediyoruz çokda iyi ediyoruz :13:
bozuk türkçemden dolayı türk dil kurumundan özür diliyorum
arkadaşlar çook üzüldüm ya benim sorumdan dolayı böyle bir problem ortaya çıktığı için ....(( her şeyi ii kötü sorup öğrenmek istiyorum inanınki sizlerden çook şey öğreniyorumm ve sizlerle bebeğimi büyütmek daha zevkli hale geldi:)) reklam yada değil çok bilgi veren bir site ii ki kurmuşlarr ve ii ki varsınız
Bu mama konusuna okadar canım sıkılıyor ki anlatamam.Neyse tartışma küllenmiş bende alevlendirmeyeyim bari :)
Nagiş sıkma canını maalesef budurum hep başımıza gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?