• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pur Blanca sevenler

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
merhaba arkadaşlar uzun zamandır pur blanca kullanıorum ve bayılıorum kokusuna.benm gibi bu parfümü sevenler başka hangi parfümü önerebilirler karar veremiorum

bitiyorumm o kokuyaa hatta kullanmaya kiyamadiklarim arasinda kenduleriizemuszemus guzeller icindeee bir onu secip SIKAMIYOMMMM:)))) jadore da guzel.

Son düzenleme:
üniversite hayatım boyunca neredeyse onu kullandım dıyebilirim.ama artık sıkıldım.bayadır dior addict2 yi ve armani code yi kullanıyorum.bunları sevebilirsin

hiç kullanmadım bu parfümü ama lisede sıra arkadaşım kullanıyordu gerçekten güzel temiz bir koku.bunun benzeri bir koku olarak calvin klein one unisex denemeni öneririm.begenecegini düşünüyorum canım kaydirigubbakcemile4

bende pur blanca kullananlardanım kokusunu seviyorum ama benden daha çok eşim seviyor ve sırf o yüzden değiştirmiyorum opuyorumnanaktan:asigim:Şeniz

Ben de aldım son seferinde pur blanca, amaopuyorumnanaktan kıyıp da sıkamıyorum bile..

Bende bu kokunun hastasıyım ve yıllardır değiştirmedim .
ama evet entereesan bir şekilde erkekler bu kokuyu çok daha iyi biliyor ve seviyorlar

mrb kızlar bnde pur blancanın kokusuna hastayım,ama sanki eski şişesindeyken koku daha kalıcıydı,sizcede öylemi yoksa banamı öyle geliyor

Avon' un bir çok parfümü gibi pur blanca' da güzel kokuyor kokmasına ama hiç kalıcı değil malesef ki :(

arkadaşlar ben avon da çalışıyorum takım öncüsüyüm pur blanca yı bende kullanıyorum aklınızda bulunsun edt parfümler 2-4 saat arası kalıcı edp parfümler 4-6 saat kalıcı pur blanca da edt olduğu için çok fazla kalıcı değil ama koku olarak 7 yıldır kullandığım ve vazgeçemediğim parfümdür diğer bi seçenekte true glow ve bluerush avondan:teselli:

bende ilk defa aldım pur blankayı severek kullanıyrm uçmuyo kokusu.Zlmm başka hangi parfümü önerirsiniz diye sormuşsun PRIVACY ninde kokusu gzl onuda dene derim benim 3 yıldır kullandıım parfümdür...

ozlemarda privacy erkek kokusu çok hoşuma gidiyo ama bayan kokusuna hiç bakmadım mutlaka bakıcam teşekkür ederim. ..a.s.

arkadaşlar bu parfümün kapağı pembemi değiştimi kokusu.Ben kokladığımda çok berbat kokuyordu hacı kokusu gibi. a.s.

bnde çk sewiyorm bu kokuyu. orfilamenn midsummer die bi parfümü vr ona bnzetiyrm bn bilen vr mı bu parfümü?

Back