• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pur Blanca sevenler

pur blanca blush vardı bi ara onu seviodum ben ama çok kalıcı değil maalesef

bende eşimle tanıştığımda üzerimdeki koku pur blanca idi.eşim bayılıyo kokuma bende değiştiremiyorum.

ewet ama kokusu çok hafif yada bende öyle kalıcı olmuyo bilmiyorum.ben bugün bi parfüm keşfettim belki daha önce kullanan olmuştur bilmiyorum.mıdnıght fantasy süper yaaa tavsiye ederm

şuana kadar kullandıgın 2 güzel parfümden biri bu vezgecemicegim bi parfüm ilk sırasında walla oldukca güzelll

Hem güzel hemde çok fazla kalıcı olmayan bir koku,bir şişe bitirdikten sonra alıp almama konusunda kararsız kalmamın bir sebebide caddede yürüken her 3 bayandan 1'inin Pur Blanca kokması..
Kendimi gerçekten özel ve sıradışı hissettirecek bir parfüm istiyorum her adım başı kendi kokumu duymak pek bana göre değil sanırım :(

çevremde % 90 tanıdığım her bayan pur blanca yı seviyo ,bi benim hoşuma gitmiyo sanırım bu koku :)
hatta hayatımda kokladığım en çikin pafrüm diyebilcek kadar kötü geliyo kokusu :)

ben suurender ı beğeniyorum.ama çok ta avonun güzel kokuları yok bence.suurender kalıcı bir koku onu kuulandım fair away de fena değil celebre de hoş ama ben ençok avon ürünlerinden derseniz surrender ve fair away kalıcı bir koku bluerash hiç kalıcı değil.

arkadaşlar ben avon da çalışıyorum takım öncüsüyüm pur blanca yı bende kullanıyorum aklınızda bulunsun edt parfümler 2-4 saat arası kalıcı edp parfümler 4-6 saat kalıcı pur blanca da edt olduğu için çok fazla kalıcı değil ama koku olarak 7 yıldır kullandığım ve vazgeçemediğim parfümdür diğer bi seçenekte true glow ve bluerush avondan:teselli:

Valla kısacık yazıp süper faydalı bilgi vermişsin.Aferin kız sana vereliniortak Belki uzman kokoşlarımız yıllardır biliyordu ama Edt ve edp arasındaki farkı bilmiyordum ben şahsen kaydirigubbakcemile3 sağolasın.

D&P den parfüm almk istiyorm pur blancaya bnzeyen hafif bi kokusu olan önerilerinz var mı?

DP'den değil ama palermo'dan miracle alabilirsin. Pur blancaya benzer mi bilmiyorum ama o da epey hafif ve tam bir üniversite öğrencisi kokusudur a.s

bnde pur blanca almk istiyorm ama herkes bliyor bu kokuyu bn biraz özel kokmk istiyorm =(

Bu kokuyu 4-5 sene belirli aralıklarla kullandım. Çok beğeniyorum. Yumuşatıcı kremide çok güzel.

Back