- 3 Ekim 2013
- 537
- 35
- 118
- 34
- Konu Sahibi firstnumber
-
Tatlım bunlardan kalanlar, baştaki mavi tulum,mavi şortlu takım,pepeli takım ve Tişört,beyaz Tişört.aslında turkuaz şortunda çok beğendi ama ona küçük gelebilir.istersen sen al 24 tl tutuyor hepsifiyat lütfen :)
1-ÜÇLÜ WAIKIKI TIŞÖRTLER 6-9
DEVAMI GELİCEK
Seneye yatırım için kozmonot.fiyatını ortak koyalımEki Görüntüle 1435290 21 NUMARA SANDALET
Herşeyi ucuza veriyorum diye ürünlerimin kalitesizmi olduğu SANILIYOR. Merak ediyorum açıkçasıEki Görüntüle 1435480 HİÇ BIR SORUN YOKTUR. TWİCİTY MARKA.İNTERNETTEN ALMIŞTIM. 15 tl ye vericem
SIFIR ISTEYEN VARSA 1.sayfamda ETIKETI ÜZERINDE AWIO MARKA ÇANTA VAREki Görüntüle 1435480 HİÇ BIR SORUN YOKTUR. TWİCİTY MARKA.İNTERNETTEN ALMIŞTIM. 15 tl ye vericem
canım hepsi düz 20 yapalım öyleyseTatlım bunlardan kalanlar, baştaki mavi tulum,mavi şortlu takım,pepeli takım ve Tişört,beyaz Tişört.aslında turkuaz şortunda çok beğendi ama ona küçük gelebilir.istersen sen al 24 tl tutuyor hepsi
canım hepsi düz 20 yapalım öyleyse
Var.nike var 21 numara 3 tane ayakkabı var,11. SayfadaMerhaba 21 numara erkek ilk adim ayakkabisi var mi
Yok hayır çok rahatlar.tabi Sünger gibi değiller. Sandalyeye 15 Nike 30 istiyorum.son fiyatlarımFiyat ne istiyorsunuz sa ndalet de 21 numara degil mi cok sert degillerdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?