• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El PUMA BAKIM ÇANTASI EKLENMIŞTIR

1 - 2yaş büyürüm şortlu takım 8 tl
2- waikiki şortlu takım 8 tl 18-24 ay
3- mc tintini 2 yaş 10 tl
4-original College'nin kids tişört 10 tl 12aylık yazıyor ama ben 9-12 giydirdim
5-waikiki kot şort 5 tl
6-sıfır mavi kapişonlu şortlu takım bir altındaki kot şort ona ait üçü 5 tl 2 yaş
7-kırmız beyaz tişört ve üstündeki şort 2 şer tl 2 yaş
8-en alttaki şort 1 tl :)

Sende benim gibi bende yapamıyorum.haki salopetide alıyomosun tişörtünü aldın bence onu kaçırma.kesin alıyorsan kıyafetleri çıkartıp hazırlıycam.yoksa uğraşmıyayım☺️

Hepsinin fiyatını uygun tuttum.resimleri ütüsüz çektim yollarken tekrar yıkanıp ütülenecektir.evim çok küçük bunları bir an evvel elden çıkartmam lazım,MENTION][/MENTION]
image.jpg
english home 9-12 pijama pembe pantalon 3-6 ama 9 aya kadar rahat olur 5 tl, 9-12 chicco alt 3 tl, beyaz tayt Waikiki 6-9 3 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 56
image.jpg
sol 3 tanesi organik Zeyno &Memo dur.sadece 2 tanesinin lastiği hafif bollaştı o kadar.6.aydan itibaren kullanılır.tanesi 1 TL

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
uzun kolluların hepsi 5 tl dir.polo Hariç ona 10 tl diyorum. Hepsi 1 yaştan itibaren giydirilir.kaç cm olduklarını sorun söyliyeyim.gri paçaları lastikli olan astarlıdır. 3-6 aydır. 7 tl. Lacivert paçaları lastikli olan ise 12-18incedir yazlıktır WAIKIKI 5 tl dir. Kahverengi kadife olan B&G STORE 12-18 10 tl dir.

image.jpg
yumuşacık Mont etiketi kesmiştim ama galiba 3. Aydan itibaren 9 A kadar giydirmiştim 7 tl beyazlı Tişört İdil baby,gri Çizgili olan Waikiki,peçeli olanı hatırlamıyorum,krem olanda collezione kids( BİRTEK bu 2-3 YAŞ) diğerleri 1 Yaşından itibaren giydirilir.sarı renkli kapüşonlu hırkada tam baharlık. Oda 5 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    image.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 120
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
ÜRÜNLERİMİN HİÇBİRİ ÇAKMA DEĞILDIR.HEPSİ ORJİNALDİR.YEŞİL ÇIZGILI ERKEK GÖMLEK 74CM ARMANI BABY, MAVILI OLAN GÖMLEK 12-18 İDIL BABY,IKILI OLAN TIŞÖRTLER İDIL BABY, YEŞIL OLAN LACOSTE RENGI OLDUKÇA SOLUK ÇIKMIŞ WAIKIKI 1/2 yaştır

Back