Bebek İkinci El PUMA BAKIM ÇANTASI EKLENMIŞTIR

Sende benim gibi bende yapamıyorum.haki salopetide alıyomosun tişörtünü aldın bence onu kaçırma.kesin alıyorsan kıyafetleri çıkartıp hazırlıycam.yoksa uğraşmıyayım

Hepsinin fiyatını uygun tuttum.resimleri ütüsüz çektim yollarken tekrar yıkanıp ütülenecektir.evim çok küçük bunları bir an evvel elden çıkartmam lazım,MENTION][/MENTION]
english home 9-12 pijama pembe pantalon 3-6 ama 9 aya kadar rahat olur 5 tl, 9-12 chicco alt 3 tl, beyaz tayt Waikiki 6-9 3 tl

Eklentiler

• image.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 56
sol 3 tanesi organik Zeyno &Memo dur.sadece 2 tanesinin lastiği hafif bollaştı o kadar.6.aydan itibaren kullanılır.tanesi 1 TL

uzun kolluların hepsi 5 tl dir.polo Hariç ona 10 tl diyorum. Hepsi 1 yaştan itibaren giydirilir.kaç cm olduklarını sorun söyliyeyim.gri paçaları lastikli olan astarlıdır. 3-6 aydır. 7 tl. Lacivert paçaları lastikli olan ise 12-18incedir yazlıktır WAIKIKI 5 tl dir. Kahverengi kadife olan B&G STORE 12-18 10 tl dir.

yumuşacık Mont etiketi kesmiştim ama galiba 3. Aydan itibaren 9 A kadar giydirmiştim 7 tl beyazlı Tişört İdil baby,gri Çizgili olan Waikiki,peçeli olanı hatırlamıyorum,krem olanda collezione kids( BİRTEK bu 2-3 YAŞ) diğerleri 1 Yaşından itibaren giydirilir.sarı renkli kapüşonlu hırkada tam baharlık. Oda 5 tl

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 120
ÜRÜNLERİMİN HİÇBİRİ ÇAKMA DEĞILDIR.HEPSİ ORJİNALDİR.YEŞİL ÇIZGILI ERKEK GÖMLEK 74CM ARMANI BABY, MAVILI OLAN GÖMLEK 12-18 İDIL BABY,IKILI OLAN TIŞÖRTLER İDIL BABY, YEŞIL OLAN LACOSTE RENGI OLDUKÇA SOLUK ÇIKMIŞ WAIKIKI 1/2 yaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…