• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pul biberi kaşıklayan ben

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar daha önce gereksiz bir konu açmıştım bilenler bilir...o konuyu açarken çok büyük duygu yoğunluğu yaşamıştım. Şimdi iyiyim çok şükür...
Kızlar şimdi ben yemek yerken resmen içimde bir ben daha varmış gibi yiyorum. Hareketli olduğum için kilo almıyorum ama veremiyorumda.
bu aralar acılı şeyler o kadar canım istiyor ki anlatamam....pul biberi kasikliyorum resmen.evet size abartı gelebilir az öncede yaptım aynı şeyi...Bildiğiniz ekmeğin arasına pul biber doldurup yiyorum.ve bütün gece bütün sindirim yollarım yanıyor. Doğal olarak.
Arkadaşlarım hamile olma ihtimalin var diyor ama açıkçası ben artık o konuyu kapattım.zamana bıraktım. Tekrar test yapmak istemiyorum.
Başka da hamilelik belirttim yok ve reglim gecikmedi.ihtimal yok bence
Siz bunu neye yoruyorsunuz.
Teşekkür ederim okuduğunuz için...

Arada ben de acı diye dolanırım de cin biber turşu vs yeter

Pul biber abartılı geldi

Bol su iç bari
Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim. :( ne yapmam lazım bilmiyorum.

vücudun istiyo olabilir nasılki regl döneminde çikolata istiyoruz buda onun gibi bişeydir alışkanlık yapmıştır bazen bazı şeylerin muptelası olabiliyoruz
bende bi ara aşırı tuz istiyodum yemeklere dolduruyodum ama geçti

Ben de cok severim, ekmek tuketmiyorum ama soyleyince su an ekmek arasi pul biber olsa da yesem dedim ;) bol su icin yesillik de tuketin sorun olmaz. Bunyeye acinin zarari yok ,tatlinin var

Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim. :KK43: ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bence bu kadar tüketmeyin ama illa yemek istiyorsanız yoğurtla yiyin derim ekmek arasına koymayın.

vücudun istiyo olabilir nasılki regl döneminde çikolata istiyoruz buda onun gibi bişeydir alışkanlık yapmıştır bazen bazı şeylerin muptelası olabiliyoruz
bende bi ara aşırı tuz istiyodum yemeklere dolduruyodum ama geçti
Bende de bağımlılık yaptı gibi.biran önce kurtulmam lazım

Milletin tatlı krizi tutar, bende de aynı acı krizi tutar. Yemeğe falan pul biberi basarım, acı turşuyu 3'er 5'er atarım da ekmek arasına boş koymam yani o kadar da değil.. :KK53:

Bu Capon yemekçilerinde suşiyle beraber wasabi sos veriyorlar ya hah ondan ye. Bazı büyük marketlerde de var wasabi sos. Böyle yiyorsun ya harbi beynine kadar yakıyor, sanki acı burnundan ve kulaklarından akacak gibi oluyor. Ama nasıl bir şeyse 3-4 saniyede geçiyor ağzında tadı. Hani kalıcı bi acı değil ama anlık offf diyorum. Hatta wasabi soslu fıstık var yurt dışında burada da olsa keşke... :KK53:

geçen hafta aynı şekildeydim kaşık kaşık pul biber yedim en son bir yerde yemek yerken acıyı boca ettim yediğim yemeğin tadını bile almadım bütün gün ağzım yandı acı şiddeti biraz fazlaymış meğerse o biberin :)
sanırım vücudun ihtiyacı ile ilgili bir durum.
ülserim var halbuki midemin durumunu siz düşünün ona rağmen yedim fütursuzca...

Bi döneme bende de olmuştu pul biber ve tuz ekip yerdim ekmeğe,sonra bi dönem cin biberi turşusu midem deli gibi yansa da yiyordum. En son hamileliğin son ayı deli gibi küp şeker yiyordum engel olamıyorum yemezsem ağlayasın geliyordu. Bi kutu küp şeker yemişimdir bir ayda. Ama şimdi hepsi geçti hatta küp şekerden baya soğudum. Ha çiğ pirinç yeme istediğim de olmuştu yıllar önce. Bence olağan seyler vücut eksik olduğu bişeyi tamamlıyor bence

Milletin tatlı krizi tutar, bende de aynı acı krizi tutar. Yemeğe falan pul biberi basarım, acı turşuyu 3'er 5'er atarım da ekmek arasına boş koymam yani o kadar da değil.. :KK53:

Bu Capon yemekçilerinde suşiyle beraber wasabi sos veriyorlar ya hah ondan ye. Bazı büyük marketlerde de var wasabi sos. Böyle yiyorsun ya harbi beynine kadar yakıyor, sanki acı burnundan ve kulaklarından akacak gibi oluyor. Ama nasıl bir şeyse 3-4 saniyede geçiyor ağzında tadı. Hani kalıcı bi acı değil ama anlık offf diyorum. Hatta wasabi soslu fıstık var yurt dışında burada da olsa keşke... :KK53:
Ay evet onu duymuştum:) çok merak ediyorum tadını

Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim. :KK43: ne yapmam lazım bilmiyorum.
Pul biber de ne var ki acaba, belki içinde olan bir maddeye vücudunuzun ihtiyacı vardır :cry: Bir doktora gidip vitamin eksikliği vs var mı tahlil yaptırsanız

Ben de turşuya aynı şekilde dalıyorum ama hamile olmama imkan yok :) Bu kadar takıntı yapmayın.

Back
X