Selam hanımlar. Eşim aldı bana da kendisine de. Ben ilk kez görüyorum ama yaygın olduğu söyleniyor. Kullanan varmı düşünceleriniz nedir?
Benim yorumum şöyle; Bugün 3. Günüm ve diğer sigarayı asla içemiyorum. Amaç sigarayı bırakmak değildi alternatif olarak düşündüm ama durum böyle. Nette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım sigaraya göre daha zararlı olup olmadığı konusunda.
Nikontilisi nikotinsizi oluyor onların nikotinsize geçin bırakma niyetiniz varsaBen de araştırma safhasındayım. Kimi daha zararlı olduğunu söylüyor kimi tam tersi. Fakat şöyle bir şey var ki ben sigarasız asla yapamayan biriyim ve 3 gündür yakıyorum tekrar içmek için ama tadı berbat geliyor hemen söndürüyorum. Bunada bir bağımlılık oluşmadı içmesem içmem durumum bu şu an. Nargile gibi bu ve aromatik olması sebebiyle çay kahve yanında içemiyorum ki hep bu şekilde içerdim sigarayı.
TeşekkürlerNet bir bilgiden kastınız nedir ? Yeşilay'ın makalesine bakabilirsiniz.
Elektronik Sigara da Sigara Kadar Zararlı.
Sorayım bugün varsa onu deneyeceğim teşekkürlerNikontilisi nikotinsizi oluyor onların nikotinsize geçin bırakma niyetiniz varsa
ne demek kullandıkça deneyimlerinizi paylaşın lütfen bende niyetliyim çünkü:)Sorayım bugün varsa onu deneyeceğim teşekkürler
aynı dert bende de var. çayın kahvenin yanında güzel gitmiyor. bir iki puff alıp bırakıyorum. ama kokuları çok iyiBen de araştırma safhasındayım. Kimi daha zararlı olduğunu söylüyor kimi tam tersi. Fakat şöyle bir şey var ki ben sigarasız asla yapamayan biriyim ve 3 gündür yakıyorum tekrar içmek için ama tadı berbat geliyor hemen söndürüyorum. Bunada bir bağımlılık oluşmadı içmesem içmem durumum bu şu an. Nargile gibi bu ve aromatik olması sebebiyle çay kahve yanında içemiyorum ki hep bu şekilde içerdim sigarayı.
Benim eşim kullandı 2 hafta kadar sonra bıraktı çünkü balgam çoğaldı aşırı şekilde öksürme başladı daha da içmez onu inşallah sizde de aynı durum olmazSelam hanımlar. Eşim aldı bana da kendisine de. Ben ilk kez görüyorum ama yaygın olduğu söyleniyor. Kullanan varmı düşünceleriniz nedir?
Benim yorumum şöyle; Bugün 3. Günüm ve diğer sigarayı asla içemiyorum. Amaç sigarayı bırakmak değildi alternatif olarak düşündüm ama durum böyle. Nette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım sigaraya göre daha zararlı olup olmadığı konusunda.
Nargile satan bir dükkandan almış eşim.Nereden aldınız acaba
Nargile gibi çeşitli aromaları var. Ve 5000-9000-10 bin gibi çekim sayısı seçenekleri var. 300-600 tl arasındaymış fiyatları. Bendeki 5 bin çekim tropikal meyve aromalı 375 tl.Bende eşime almak istiyorum kizlar bırakması için, banada öneri yapabilirseniz çok sevinirim
İlk başta bizde öksürdük fazla çekmişizBenim eşim kullandı 2 hafta kadar sonra bıraktı çünkü balgam çoğaldı aşırı şekilde öksürme başladı daha da içmez onu inşallah sizde de aynı durum olmaz
Crema tobacco kahve yanında fena olmuyor. Çikolatalı gibi tadıÇay kahve sigara keyfi yok artık evetsırf bu yüzden kahve yapıp sigara yakıyorum ama yok içemiyorum
Sigarayı bırakmak gibi düşünme. Çünkü buda başka bir bağımlılık. Nikotin ihtiyacını buradan karşılamış oluyor. Avantajı kötü kokmamakBende eşime almak istiyorum kizlar bırakması için, banada öneri yapabilirseniz çok sevinirim
Hadi yaSigarayı bırakmak gibi düşünme. Çünkü buda başka bir bağımlılık. Nikotin ihtiyacını buradan karşılamış oluyor. Avantajı kötü kokmamak
Doğru bıraktırıyor çünkü buna başlatıyor bu defa daHadi yabenimki sigarayı biraktiriyor demisti beni kandırdı demek