Puff (elektronik sigara) kullanan var mı???

gecemavi

Endam’ın yetmez beyin şart!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
260
397
Selam hanımlar. Eşim aldı bana da kendisine de. Ben ilk kez görüyorum ama yaygın olduğu söyleniyor. Kullanan varmı düşünceleriniz nedir?
Benim yorumum şöyle; Bugün 3. Günüm ve diğer sigarayı asla içemiyorum. Amaç sigarayı bırakmak değildi alternatif olarak düşündüm ama durum böyle. Nette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım sigaraya göre daha zararlı olup olmadığı konusunda.

Net bir bilgiden kastınız nedir ? Yeşilay'ın makalesine bakabilirsiniz.

Elektronik Sigara da Sigara Kadar Zararlı.

ya bende düşünüyorum dediğin gibi emin olamıyorum ciğere su toplaması yapan diyen de var içindeki sıvının kaliteli orjina olması çok önemli

Ben de araştırma safhasındayım. Kimi daha zararlı olduğunu söylüyor kimi tam tersi. Fakat şöyle bir şey var ki ben sigarasız asla yapamayan biriyim ve 3 gündür yakıyorum tekrar içmek için ama tadı berbat geliyor hemen söndürüyorum. Bunada bir bağımlılık oluşmadı içmesem içmem durumum bu şu an. Nargile gibi bu ve aromatik olması sebebiyle çay kahve yanında içemiyorum ki hep bu şekilde içerdim sigarayı.

Nikontilisi nikotinsizi oluyor onların nikotinsize geçin bırakma niyetiniz varsa

aynı dert bende de var. çayın kahvenin yanında güzel gitmiyor. bir iki puff alıp bırakıyorum. ama kokuları çok iyi ramazanda başladım ve hiç sigara içmedim neredeyse. başkası içince bile kokusu rahatsız edici oluyor. zararına gelince net bir bilgim yok

Çay kahve sigara keyfi yok artık evet sırf bu yüzden kahve yapıp sigara yakıyorum ama yok içemiyorum

Bende eşime almak istiyorum kizlar bırakması için, banada öneri yapabilirseniz çok sevinirim

Benim eşim kullandı 2 hafta kadar sonra bıraktı çünkü balgam çoğaldı aşırı şekilde öksürme başladı daha da içmez onu inşallah sizde de aynı durum olmaz

Bende eşime almak istiyorum kizlar bırakması için, banada öneri yapabilirseniz çok sevinirim
Nargile gibi çeşitli aromaları var. Ve 5000-9000-10 bin gibi çekim sayısı seçenekleri var. 300-600 tl arasındaymış fiyatları. Bendeki 5 bin çekim tropikal meyve aromalı 375 tl.

Benim eşim kullandı 2 hafta kadar sonra bıraktı çünkü balgam çoğaldı aşırı şekilde öksürme başladı daha da içmez onu inşallah sizde de aynı durum olmaz
İlk başta bizde öksürdük fazla çekmişiz artık orantıyı sağladık. Bir süre daha devam edelim durumu yazarım Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…