Bvlgari Pour femme pudralı diye geçiyor fragranticada bir dene istersen belki beğenirsin.arkadaşlar pudra kokulu parfüm arıyorum. forum içinde pudralı parfümler adında başlıklar var ama ben şunu merak ediyorum: mesela bir parfüm adı veriyorlar ilk sıkınca çiçeksi sonra pudralı kokuyor diyorlar. ben ilk sıkınca da sonra da pudra kokan bir pudra kokulu parfüm arıyorum. yardımcı olur musunuz
Bence noa da pudradan çok çiçek kokusu baskın.. bende pudralı kokuları çok severim ama noa değil bence..teşekkürler arkadaşlar. noa çiçeksi koku içermiyordur umarım
pek pudra gibi değil o yasemin ve karanfil kokuyo daha çokBvlgari Pour femme pudralı diye geçiyor fragranticada bir dene istersen belki beğenirsin.
Valla daha geçen gün denedim bana pudralı bir koku gibi geldi. Karanfil ne alakapek pudra gibi değil o yasemin ve karanfil kokuyo daha çok
o zaman içeriğinede bak karanfilin ne alaka olduğunu anlarsınızValla daha geçen gün denedim bana pudralı bir koku gibi geldi. Karanfil ne alaka
İçeriğinde olması karanfil kokusunu en yogun şekilde alcagımızı mı gösteriyor onu anlmadım:) ben hiç karanfil kokusu almadım kendisinden.o zaman içeriğinede bak karanfilin ne alaka olduğunu anlarsınız
yav he he öfffffff öyle kullandığım şeyi bilmiyorum demekki napıyım işte yaniİçeriğinde olması karanfil kokusunu en yogun şekilde alcagımızı mı gösteriyor onu anlmadım:) ben hiç karanfil kokusu almadım kendisinden.
Cevap bile vermiyorum size yaşınız küçük belli kiyav he he öfffffff öyle kullandığım şeyi bilmiyorum demekki napıyım işte yani
teşekkür ederim bu sözünüzü iltifat olarak kabul ediyorum yanlış anlamayın saygısızlık olarak algiladıysanız özür dilerimCevap bile vermiyorum size yaşınız küçük belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?