• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pudra başlayıp pudra biten parfümler

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar pudra kokulu parfüm arıyorum. forum içinde pudralı parfümler adında başlıklar var ama ben şunu merak ediyorum: mesela bir parfüm adı veriyorlar ilk sıkınca çiçeksi sonra pudralı kokuyor diyorlar. ben ilk sıkınca da sonra da pudra kokan bir pudra kokulu parfüm arıyorum. yardımcı olur musunuz

arkadaşlar pudra kokulu parfüm arıyorum. forum içinde pudralı parfümler adında başlıklar var ama ben şunu merak ediyorum: mesela bir parfüm adı veriyorlar ilk sıkınca çiçeksi sonra pudralı kokuyor diyorlar. ben ilk sıkınca da sonra da pudra kokan bir pudra kokulu parfüm arıyorum. yardımcı olur musunuz
Bvlgari Pour femme pudralı diye geçiyor fragranticada bir dene istersen belki beğenirsin.

Bana kenzo flower çok pudralı geliyor. Çiçek de var tabi ki ama pudrası yoğun, çok güzel.

Chloe Love bu güne kadar kullandığım en pudra kokulu parfüm..

avonun soft musk parfumu çok hafıf bır koku,pudramsı bır kokusu var

bende pudralı diye sipariş ettim bambaşka bi koku ama çok beğendim 2 yıldır kullanıyorum .şu noayı deneyemedim onu merak ediyorum

Back