- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- Konu Sahibi BayanHicKimse
ellerine sağlık canım ekrandan çekip çayımla içesim geldi başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim, gel ikram edeyim sana, biraz da dedikodu yaparizellerine sağlık canım ekrandan çekip çayımla içesim geldi başarılar
ellerine sağlık canım başarılar dilerimm
Görmeyeydim iyiydi çok güzel görünüyor
Çok severim çikolatalı kekleri.Seninki de nefis görünüyor.Ziyaretimde kek getirecektim ama reklam olmasın diye vazgeçtim.Senin keki yeriz artık.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Eline sglik tatlim cok nefis gozukuyor
ellerine saglik canim
nefis gorunuyor .
basarilar diliyorum
Immm nefisss görünüyor ellerine sağlık
başarılar
Hazırlama kısmı fofoları cıkmıyor bende
Sonuc harıka tabıkı ellerıne saglık cnm basarılar
Ellerine sağlık, şu anda çay içiyorum. İnan olsa bir dilim yerdim.
(ki tatlıya düşkün değilim)
başarılar canım.
Cok tesekkurler arkadaslarim, eksik olmayinEllerinize sağlık, yarışmada başarılar
Yavrumm yaptıklarını neden ,bu kadar beğeniyorumki... o kadar sade ,o kadar güzel ki her ocakta pişen ,her evden kokusu yükselen tarifler ellerinesağlıkk BAŞARILAR canımm..Bir yarışma daha ve yine ben Bu sefer pek iddialı olmasam da katılmak istedim, umarım beğenirsiniz. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum, elinize sağlık
Malzemeler:
1 su bardağı toz şeker
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Üzeri için: 1 paket puding, 2 su bardağı süt, hindistan cevizi
Yapılışı:
Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpılır. Daha sonra tüm malzemeler üzerine eklenir. İki dakika kadar beraber çırpılır. Sonra yağladığımız kek kalıbına alıyoruz bu karışımı ve 45 dk 180 derecede pişiriyoruz.( benim fırınım arada otomatik yanıp söndüğü için bu kadar uzun sürdü galiba.)
Kekimiz fırındayken biz de pudingi yapalım
Pudingi ve keki beş dakika soğuttuktan sonra keki yarım bardak sütle ıslatalım ve üzerine pudingi yayalım, ben kek kalıbını çıkarmadan döktüm sos dağılmasın diye. Buzdolabında yarım saat beklettim sonra kalıbı çıkardım.
Ve sunum:
Canım benim çok teşekkür ederim, senden bunları duymak ne güzelYavrumm yaptıklarını neden ,bu kadar beğeniyorumki... o kadar sade ,o kadar güzel ki her ocakta pişen ,her evden kokusu yükselen tarifler ellerinesağlıkk BAŞARILAR canımm..
Evet lezzetliydi valla Çok çok teşekkür ederim arzumMmmmm... Eminim çok lezzetlidir,Çikolatalı hemde ellerine sağlık yarışmada başarılar canım
Çok teşekkür ederim, canı çekenlere yarışmadan sonra gönderebilirimpudingli ah ah gece gece canım nasıl istedi elinize sağlık
Ablamm dün görmedim, sabah çayına yetiştim mi, hemen getiriyorumHarika olmuş ellerine sağlık bir dilim istiyorum en acilinden çayımı içiyorum şu anda ona göre başarılar diliyorum sanada..
Ellerine saglık.
Teşekkür ederim canlarAy bu kekler beni benden alıyor
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Başarılar
Ablamm dün görmedim, sabah çayına yetiştim mi, hemen getiriyorum
Teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyor, ellerine sağlık, yarışmada başarılar