• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ptt kargo

anladım bblau ,teşekkür ederim.

Noluo ya?
Yardımcı olmaya çalıştım bi teşekkür edip başka fikri olan diyebilirdiniz nezaketen.
Yaptığınız ayıp terslencek bişey söylemedim ben.
Hatta adınıza üzülmüştüm umarım parasını alabilir diye düşünmüştüm.
Ne garip insanlar var Tanrım!
[/QUOTE

"bu önerme meselesi değil aslında" demen çok mu gerekli bir şey? terslemedim , ne farkı var diye sordum. garip biri olduğumu düşünmüyorum. garip şey yazan sensin.yani gerçekten çok garip ve gereksiz. neyse sen ne istersen yaz ok, sarmak içini birini arıyorsan buradaki en son kişi benim.tekrar söylüyorum ben terslemedim, farkne diye sordum. anlamadıysan yazarsın daha.

Benim bu konudan anladığım tek şey,her önüne gelene yardım etmeye çalışmamak.
İyi günler size

inanmıyorum yaaa hiç haberim yoktu. ben de geçen hafta uzun süre sonra ilk defa alışveriş yaptım. eşime hediye almıştım. nolcak şimdi? umarım paramı da geri alabilirim. yalnız anlamadığım madem böyle bi yasak var bu site neden hala satış yapmayı sürdürüyo? çok yanlış:20:

arkadaşlar ben sürekli mailleşiyorum bu siteyle. kesinlikle para iadesi yapıyorlar bunu biliyorum, bana cevap olarakta yazmışlar zaten. ama ürünler çok iyiydi fiyatı ve yanında hediyem de vardı.uff .

ptt kargoda ürününüz torbaya eklendi şeklinde gözüküyorsa eğer, yurtdışından gönderilen kargo şirketinde sorun olabilir. oradan hangi şirkete verildiğini öğrenebilirseniz onlarla irtibata geçmenizi öneririm. ptt kargoda yurtdıışından gelen ürünler 2-3 hafta kadar "torbaya eklendi" şeklinde gözükebilir. 150 avronun altındaysa gümrük vergisi fazla değildir ancak ptt nin size bir bildirimle ulaşması ve gümrükleme işlemleri için haber vermesi gerekir. eşyanızın bulunduğu ptt şubesine gidip, gerekli vergileri ödemeniz gerekebilir. İstanbul Posta Gümrük Müdürlüğünü arayarak bilgi isteyin. 212 2432145 gümrük başmüdürlüğünün numarasından posta gümrüğünün telefon numarasını isteyebilirsiniz.

canım çok sağol ama numara kullanımda değil diyor

2126120803, 2126134720 istanbul posta gümrük müdürlüğünün numaları canım. iş yerimden baktım şimdi

Konunuz içerik nedeni ile ilgili bölüme taşınmıştır.
Lütfen konu içinde karşılıklı tartışmalara girmeyiniz

canım aradım istanbulu ama yapılabilecek bir şey yok, kozmetik satışı yasaklandığından ,tüm ürünler gümrüğe gidicek. yapabileceğiniz bir şey yok dediler. para iadesi yapıcak firma bana. hayırlısı artık bakalım

Back