• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ptoz ameliyati oldum, duzelirmi ???

Kizlar, benim ameliyatimdan neredeyse 2.5 ay geciyor, hala gozumu tam kapayamiyorum. Goz kapagim normal sekilde inmiyor, kapanmiyor. Lagoftalmus diyorlarmis buna. Doktoruma yaziyorum, kaciyor cevaplamiyor... bekle diyor. Tamam bekleyeyim de, aci cekiyorum ama. Goz temasi kuramiyorum kimseyle. Normal davranamiyorum. Cunku hakikaten karsidaki insana cok belli oluyor. Gormezden gelmeye calisiyorlar ve ben bunu hissediyorum. Psikolojim alt ust oldu bu 2 ayda. Olmaz olaydim ameliyat... Ne kalpsiz insanlar var bu dunyada, doktor hic onemsemiyor benim acimi, cektiklerimi.
Asil bilmek istedigim sey su ki - internette arastirmama ragmen hala emin olamadim, lutfen tecrubesi olanlar, bunu yasayanlar yazsinlar bana - goz kapaginin gec bir surecte kapanmasi, normal kapanincaya kadar 6 ay gectigi olmusmudur? yoksa ya ilk haftalarda kapanir, yada hic kapanmazmi? doktorlar bile sorumu dogru duzgun yanitlayamiyorlar! O kadar universtie okudular, tecrube yasadilar, hicbiri duzgun bir cevap veremiyor. Bari bunu yasayanlardan ogreneyim dedim. Lutfen yazamisiniz tecrubelerinizi?

merhaa
suan atamam ama tasvir edeyim: goz kapagi goz bebeginin 1, 1.5 mm uzerinde, gozum kipkirmizi ve nem. ustelik ust goz kapagimi kapatamiyorum, alt goz kapagimin yardimiyla gozumu ortada kapatiyorum. ne haldeyim ah ah :KK43:

ameliyati kime oldunuz??
bende yaptiricam ama cok korkuorum , guvenilir bir doktor ariyorum
uzun zaman oolmus yazali ama donerseniz sevinirim

simdi doktor 1 ay sonra dikisi gevsetiriz dedi. surekli masaj yapiyorum. ama gozum kipkirmizi ya.... :KK43: cok aciyor birde. gozume bir zarari degecek diye odum kopuyor resmen. varmi acaba onceden boyle tecrubesi olmus insanlar, nasil oluyor diye merak ediyorum. doktor beni telaslandirmamak icin birsey olmaz diyor belki ama benim gozum kipkirmizi sonucta (((
Sanirim gözunuz enfeksiyon kapmis. Doktora gidin

Back