- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Kuzum sen ayrı bi topik aç bizde ekleyelim istersen o zaman :)) güzel olur ♡Ben buraya sadece tanısal, psikopatolojik rahatsızlıkları olan vakaların olduğu filmleri ekleyeceğim. Öyle film önerileriniz varsa yazarsınız yorumlarız hep birlikte ama diğer filmler için bence ayrı başlık açın derim, burayı karıştırmayalım. :)
Kuzum sen ayrı bi topik aç bizde ekleyelim istersen o zaman :)) güzel olur ♡
TmmOlabilir daha sonra neden olmasın. :)
İlla Astoria'nın ayrı topic açmasına gerek yok ki fikir senden çıktı sen aç bence. Şimdi şöyle Astoria yanlış anlamasın da kendisinin ilgi alanına uygun olan filmleri yazıyor burada kendisi sinema bölümü öğrencisi değil :)Kuzum sen ayrı bi topik aç bizde ekleyelim istersen o zaman :)) güzel olur ♡
Kuzum sen aç o zamanİlla Astoria'nın ayrı topic açmasına gerek yok ki fikir senden çıktı sen aç bence. Şimdi şöyle Astoria yanlış anlamasın da kendisinin ilgi alanına uygun olan filmleri yazıyor burada kendisi sinema bölümü öğrencisi değil :)
Yok ya ben film çok izlemiyorum zaten ben de ilgilenemem yaniKuzum sen aç o zamanben şimdi pek ilgilemem diye korkuyorum =/
Yani biri açacak sonra herkes beğendiği filmleri ekleyecek:)
İlla Astoria'nın ayrı topic açmasına gerek yok ki fikir senden çıktı sen aç bence. Şimdi şöyle Astoria yanlış anlamasın da kendisinin ilgi alanına uygun olan filmleri yazıyor burada kendisi sinema bölümü öğrencisi değil :)
Yok ya ben film çok izlemiyorum zaten ben de ilgilenemem yaniAstoria uğraşmış bir şekilde ben uğraşamam o kadar çünkü filmler çok ilgi alanım değil :)
Bir de illa topic açmaya da gerek yok valla sitelerde en çok beğeni alan en çok izlenen filmler oluyor kategorilerde filan öyle bulabilirsin ama her film de sana hitap etmeyebilir :)
Tamam kızYok ya ben film çok izlemiyorum zaten ben de ilgilenemem yaniAstoria uğraşmış bir şekilde ben uğraşamam o kadar çünkü filmler çok ilgi alanım değil :)
Bir de illa topic açmaya da gerek yok valla sitelerde en çok beğeni alan en çok izlenen filmler oluyor kategorilerde filan öyle bulabilirsin ama her film de sana hitap etmeyebilir :)
beni destekleyecek var mı kızlar ? ♡☆♡☆♡
bakıyım bi hiç bakmamıştım :)Ben film,dizi izlemeyi severim, elimden geldiğince destek te veririm ama eğer açılıp ilerleyen konu var ise orda takılıyor genelde insanlar, pek uğramıyorlar yeni konulara.
The Shining de bence bu türün en iyilerinden biridir. Pek çok defa izlemişimdir.
Aklıma gelen izleyip beğendiklerimi de yazmak isterim. Bu kategoriye uygundur değildir emin değilim ama psikolojik filmler olarak fikir vermek isterim :)
Memento, Guguk Kuşu, Ölümcül oyunlar, Akıl Oyunları, Kimlik, Kelebek Etkisi, Mulholland Çıkmazı, Makinist,23..
The Shining kadar abartılan film yok yalnız Kubrick mok etmiş bence :) güzel olmasının tek nedeni Jack Bey başka numarası yoktu :) yani aslında film iyi ama Kubrick kadar abartılan yönetmen yokmuş ben onu anladım. Lolitayı da mok edip bırakmış :)The Shining de bence bu türün en iyilerinden biridir. Pek çok defa izlemişimdir.
Aklıma gelen izleyip beğendiklerimi de yazmak isterim. Bu kategoriye uygundur değildir emin değilim ama psikolojik filmler olarak fikir vermek isterim :)
Memento, Guguk Kuşu, Ölümcül oyunlar, Akıl Oyunları, Kimlik, Kelebek Etkisi, Mulholland Çıkmazı, Makinist,23..
Ooo The Shining bence külttür, şizofrenideki paranoyak sanrılardan tut manik depresife, hatta kişilik bozukluklarına kadar pek çok psikopatolojik durum içerir. Ben çok severek izledim ama herkes sevmiyor nedense. Dediğiniz filmlerin hepsi psikopatolojik ögeler içeren filmler, listeye de alınır. :)
The Shining kadar abartılan film yok yalnız Kubrick mok etmiş bence :) güzel olmasının tek nedeni Jack Bey başka numarası yoktu :) yani aslında film iyi ama Kubrick kadar abartılan yönetmen yokmuş ben onu anladım. Lolitayı da mok edip bırakmış :)
Mulholland Drive'ı izliyordum sonra yarım kaldı değişik bir şeydi o da :)
Kelebek etkisi hep üzer beni geçmişe dönmeyi çok istediğim zaman izlemiştim saçma bir istek olduğunu anladım yardımcı oldu :)
Gerçekten sevmeyen var mı o filmi. Aklıma geldikçe yazarım bende o zaman izlediğim bu tarz filmleri :)
The Shining kadar abartılan film yok yalnız Kubrick mok etmiş bence :) güzel olmasının tek nedeni Jack Bey başka numarası yoktu :) yani aslında film iyi ama Kubrick kadar abartılan yönetmen yokmuş ben onu anladım. Lolitayı da mok edip bırakmış :)
Mulholland Drive'ı izliyordum sonra yarım kaldı değişik bir şeydi o da :)
Kelebek etkisi hep üzer beni geçmişe dönmeyi çok istediğim zaman izlemiştim saçma bir istek olduğunu anladım yardımcı oldu :)
Hayır Kubrick etkisiyle sevmedim abartılan bir yönetmen bence. Kitaptan uyarlama biliyorsunuzdur zaten yazarı King beyamca da beğenmemiş filmiSevmeyen en üstte ektedir.Hemen de geldi yani bu kadar çabuk beklemiyordum.
Benim uykum gelmişti yarım bıraktım devam etmedimBen de demin o filmi sevmeyen var mı diye soruyordumDemek ki varmış.
İnanın takip ettiğim tek yönetmen David Lynch ( Mulholland Çıkmaz ının yönetmeni ) Onun dışında oyuncularla daha çok ilgilenirim. Ben de Jack Nicholson ın gerçekten çok şey kattığını düşünüyorum o filme.
Mullhalland Çıkmazı psikolojik filmler araştırırken karşıma çıkmıştı, izledim baktım hiçbirşey anlamadım ben bu filmden. Biraz araştırdım bakiyim dedim millet birşey anlamışmıMeğerse David'in olayı buymuş. Bakmış kimse bir şey anlamıyor 10 maddelik filmde dikkat edilmesi gereken noktalar yayınlamıştı. Onlara dikkat edip tekrar izleyecektim anlamak için ama izlemeyedim halaa