Psikopatolojik Vakaları Anlatan Film Önerileri (Meraklısına)

Super Dark Times, kesinlikle şahane bir film.. hem gerilim hem psikolojik olarak tam kıvamında :)

MV5BMjA4NzU2ODA5OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTk1ODkwMzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Super Dark Times, kesinlikle şahane bir film.. hem gerilim hem psikolojik olarak tam kıvamında :)

MV5BMjA4NzU2ODA5OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTk1ODkwMzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Ooo 2017 yapımı bu yeni. Bulursam izleyeyim. The Sixth Sense'in ergen versiyonu gibim sanki ama bakalım. :)

Yaa onu becerebilirsen formülünü bana da verirmisin kızım üzerinde tatbik edicem :KK70:

Taktik maktik yok bababambam diyormuşum. :KK48: Bugün eve bir geldim okula falan gitmemiş yatmış kalmış, bizim oğlan kuduruklar gibi dört dönüyor. İkimiz de hastayız bu soğukta kim çıkaracak bilmiyorum. Erkek arkadaşıma kalacak gibi ama en son o çıkardığında oğlanı sokak köpeği ısırdıydı. :olamaz: Delirezeaam.

Bence son sahnede sorunlu değildi, ama yaşadıklarıyla yüzleşmek o kadar ağır geldi ki bunu kabullenip bir ömür yaşamaktansa gerçeklikten koparak yaşananları kabullenmemeyi ve yaşayan bir ölüye dönüşmeyi tercih etti. Kimisi de gerçekten sorunlu olup asla iyileşemediğine dair bir son gibi düşünüyor, kişiye kalmış. Ben böyle düşündüm. :)

Mother'da psikopatolojiden ziyade daha çok Hristiyanlık sembolleri ve din sorgulaması vardı. O film çok değişik ya çok seviliyor ya da nefret ediliyor. Ben sevenlerdenim. :)

Birde senin gözünden bakicam filme. Zaten bugün evdeyim hemen acim filmi.

Bende cok sevdim filmi, hz. Adem ve havva°dan başlayıp, hz. Isa°nin doğum ve ölümüne kadar anlatiyor, filmde yer alan karakterler zaten tamamen incilde bulunan karakterler ( abel ve kain vs.)
Bence konu cok güzel işlenmiş... jennifer Lawrence hem Meryem Ana hemde Mother Nature rolünde...
Din sorgulamasi dışında,
aslinda kadinlara yapılan güzel bir Homage...

Birde senin gözünden bakicam filme. Zaten bugün evdeyim hemen acim filmi.

Bende cok sevdim filmi, hz. Adem ve havva°dan başlayıp, hz. Isa°nin doğum ve ölümüne kadar anlatiyor, filmde yer alan karakterler zaten tamamen incilde bulunan karakterler ( abel ve kain vs.)
Bence konu cok güzel işlenmiş... jennifer Lawrence hem Meryem Ana hemde Mother Nature rolünde...
Din sorgulamasi dışında,
aslinda kadinlara yapılan güzel bir Homage...

J-Law daha da bu tarz filmlerde oynamam diye röportaj vermiş sonra. Nasıl ağır geldiyse oynamak artık.

J-Law daha da bu tarz filmlerde oynamam diye röportaj vermiş sonra. Nasıl ağır geldiyse oynamak artık.

Ben zaten filme Javier Bardem icin bakmişdim.
Jennifer ahim şahım bir artist değil bence. Panem ile ünü yakaladi ama ordada oskarlik bir artısliği yok yani...
Neyse konuyu dağıtımıyım...

Ben zaten filme Javier Bardem icin bakmişdim.
Jennifer ahim şahım bir artist değil bence. Panem ile ünü yakaladi ama ordada oskarlik bir artısliği yok yani...
Neyse konuyu dağıtımıyım...

Malum Weinstein'ın ünlü ettiği, Weinstein'ın filmiyle Oscar kazanan bir hanım kızımız. Anlamışsınızdır. :)

Astoria Astoria geçmiş olsun :KK200:
Fantastikli psikoloji dedin bak beni benden aldın burada :KK70:

Bunu bilmeyen yoktur ama kolay unutulan bir film:
Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.
thecell-poster-e1449940707609.jpg

Oyunculuk vasat ve fakat konusu, bazı sahneleri ile düşündürüyor.

Astoria Astoria geçmiş olsun :KK200:
Fantastikli psikoloji dedin bak beni benden aldın burada :KK70:

Bunu bilmeyen yoktur ama kolay unutulan bir film:
Seri katil Vincent D’Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır.
Eki Görüntüle 2081507

Oyunculuk vasat ve fakat konusu, bazı sahneleri ile düşündürüyor.

Jennifer Lopez zaten oyunculuğuyla meşhur bir insan değildir ehehe. Ama madem siz beğendiniz izlenebilir muhakkak listeme alayım. Teşekkürler. :KK200:

Bu bir psikopatolojik film değil ama bildiğiniz türlerden daha değişik, içinde bayık ergenimsi aşkların yer almadığı, gerçek olmamasına rağmen sanki gerçekmiş gibi izleyebileceğiniz, hatta bir tür belgesel tadında en en en tatlış "vampirli" film olacağını garanti ederim. İzlemeyenler varsa paylaşmak isterim. :)

What We Do in the Shadows (2014)

Bu da kısaca "vampir" abilerimizin tadımlık tanıtımı: :KK48:

Bu bir psikopatolojik film değil ama bildiğiniz türlerden daha değişik, içinde bayık ergenimsi aşkların yer almadığı, gerçek olmamasına rağmen sanki gerçekmiş gibi izleyebileceğiniz, hatta bir tür belgesel tadında en en en tatlış "vampirli" film olacağını garanti ederim. İzlemeyenler varsa paylaşmak isterim. :)

Vampirizm şeysi mi bu Astoria?
Bunu da izlemedim.

Hazır karnım açken izleyeyim :KK53:

Vampirizm şeysi mi bu Astoria?
Bunu da izlemedim.

Evet yani daha komedi türü tarzında ama gerçekçi bir stilde. Konusu şöyle, 4 tane vampir abimiz var bunlar gayet senin benim gibi yaşayan, evde kim bulaşık yıkayacak kavgası eden, çeşitli hobileri olan, ancak tek farkları gece çıkıp insan avlamaları (barlardan falan hatun kaldırmaya çalışıyorlar sırf avlayabilmek için cidden komik). Güya bir belgesel ekibi de hayatlarına zarar gelmeyeceği şartıyla bu vampir abilerimizin evine gelip hayatlarını kameraya alıyorlar. İzlerken baya bir güldüm sjsjs.

Evet yani daha komedi türü tarzında ama gerçekçi bir stilde. Konusu şöyle, 4 tane vampir abimiz var bunlar gayet senin benim gibi yaşayan, evde kim bulaşık yıkayacak kavgası eden, çeşitli hobileri olan, ancak tek farkları gece çıkıp insan avlamaları (barlardan falan hatun kaldırmaya çalışıyorlar sırf avlayabilmek için cidden komik). Güya bir belgesel ekibi de hayatlarına zarar gelmeyeceği şartıyla bu vampir abilerimizin evine gelip hayatlarını kameraya alıyorlar. İzlerken baya bir güldüm sjsjs.

Aaa konusu çok geyik :KK70:
İzlerim ben bunu. Teşekkür ederim.

X