Psikolojisi bozulmuş bı kadin

Kadersiz00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
14
0
1
26
Merhaba arkadaşlar öncelikle 24 yaşındayım 7 senelik evliyim bundan öncesi sevgili donemlerimiz de oldu tabi 17 yaşımda evlendim ama cekmedigim kalmadi pskolojim alt üst oldu şuan kocamdan okadar çok sogudumki napicami bilmiyorum çok kez aldatıldım herşeyi yaşattı bana sineye çekemiyorum yaptıkları aklıma geliyor istediğim doğrultusunda birini yapsa birini yapmıyor 2 3 gündür ayrı yatıyorum yanina yatasim gelmiyor onunla vakit geciresim gelmiyor ondan açıkçası nefret ediyorum bitane kızım var 2. Yı asla düşünmüyorum tabikide kafam çok karışık lütfen yardımcı olun bana

Aldattığı zaman neden sineye çektin ayrılmayı düşündünmü erkekler bi kere sineye çekince yaptığı sadakatsizliği artık hertürlü şeyi yapayım buna nasıl olsa kabul eder yine vazgeçmez diye diye herşeyi uyguluyor kadına Allah yardımcın olsun

Nasıl yardımcı olacağız
Senin karar vermen gerek dediğine göre evlilik bitmiş ne sevgi ne huzur var
Yapman gereken belli
Bu konuda ney ol ve kendi hayatına bak

okadar çok sogudumki
çok kez aldatıldım herşeyi yaşattı bana sineye çekemiyorum yaptıkları aklıma geliyor
yanina yatasim gelmiyor onunla vakit geciresim gelmiyor ondan açıkçası nefret ediyorum
boşanmalısınız?

ne yapmalıyım diyorsunuz ama yani siz çok elle tutulur sebepler göstermişsiniz boşanmak için, neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?

akıntıya karşı kürek çekmek yani sizin yaptığınız.

ya ilişki terapistine gidin,ya alın karşınıza konuşun son kez,ya da ayrılın.

ama beni aldatan adamın canına okurdum ve boşanırdım açıkçası. siz kaç kez affetmişsiniz. çok özür dilerim ama kaşarlanmış adam artık, iflah olmaz gibime geliyor.

Aldatma olmamasi daha dusuk ihtimaldi zaten. Cocuk yaşta ilişkiye başlayip cocuk yaşta evlenilmiş.
Bu evliligin devam etmesi gereksiz bence ama cocuklar var karar sizin elbet.

Çok küçük evlenmişsin. Bir de çocuk Eşin kaç yaşında? Ve boşanma ihtimalin var mı?

Ben 2 kez evden çıktım gittim ilk seferinde kendim döndüm 2. Seferinde de kararlıydım ablamlar araya girince düzelecek sabret diye diye şans verdim seni yasatmam kimseye yar etmem diye beni tehtit ediyordu ben korkmadım tabikide sırf ablamlarjn hatrins verdim şansı şuan da elini ayağını çekti takipliyorum onu pskolojikmen takip ediyorum artık paranoyaklastim ama içimden çıkmıyor

Çok yipranmissiniz. Kendinizi tazelemenin zamanı gelmedi mi ?

Cokkk ihtiyacim var
Bu biriken kötü duygulardan arınmak için önce bir psikolog tavsiye ediyorum. Eğer eşinize son bir şans vermek isterseniz cift terapisti öneriyorum.
Once ne istediğinize karar verin.
Eşiniz hatalarindan ders çıkardı mi ?
Ozur diledi mi ?
Samimi olduğuna inaniyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…