- 1 Nisan 2021
- 14
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kadersiz00
-
okadar çok sogudumki
çok kez aldatıldım herşeyi yaşattı bana sineye çekemiyorum yaptıkları aklıma geliyor
boşanmalısınız?yanina yatasim gelmiyor onunla vakit geciresim gelmiyor ondan açıkçası nefret ediyorum
Son bisesini görsem direk boşanma olacak ama suanlik bisiler yapmıyor eşim 25 yaşındaÇok küçük evlenmişsin. Bir de çocukEşin kaç yaşında? Ve boşanma ihtimalin var mı?
Ailem herturli arkamdalar zatenAilene anlattın mı durumunu ? Onlar ne düşünüyor ?
Hayir evdeyimCalisiyor musunuz?
Cokkk ihtiyacim varÇok yipranmissiniz. Kendinizi tazelemenin zamanı gelmedi mi ?
Suanlik elini ayağını çekti ama ilersini bilememBu ilişkiyi evliliği devam ettirmenizdeki sebep nedir? Mecburiyet mi yoksa hala duzelme umudu var mi sizin
Boşanin diyeceğim de boşanacak olsaydınız aldatildiginizi öğrendiginiz anda boşanirdiniz .. yardimlik tarafi kalmamış bu ilişkinin..ondan açıkçası nefret ediyorum bitane kızım var 2. Yı asla düşünmüyorum tabikide kafam çok karışık lütfen yardımcı olun bana
Bu biriken kötü duygulardan arınmak için önce bir psikolog tavsiye ediyorum. Eğer eşinize son bir şans vermek isterseniz cift terapisti öneriyorum.Cokkk ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?