Bence onunla herhangi bir sebeple görüşme. Tüm diyaloğunu kes. Eğer merak eder de sorarsa, tıpkı kapısına gittiğin günkü kararlılıkla görüşmek istemiyorum de. Her acı geçiyor emin ol buna. Zamana bırak ve sadece sabret. Mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsin
Öncelikle tesekkur ederım gercekten bılmıyorum kendımı gucsuz hıssedıyorum ve cok yoruldum cok dualar ettım kızlar cok fazla ama adam da gercekten acıma denen bısey yok yanı defolup gıtse ben yapamıyorum bunu belkı kurtulcam hayatında bırı var mı yok mu bılmıyorum gercekten bu dusunce bıle benı delı edıyorKendini ve sağlığını 1 gram dahi olsa önemsiyosan bu adamı hayatından tamamen çıkartmalısın
Stajyer avukatımGercekten avukat misiniz?
Haklısınız cok sınırlıyım su anda ondan dolayı sanırım boyle olduNoktaya virgüle bari dikkat etseydin yazarken. Üstelik avukatsın. Kafam bulandı okurken
Görusmek demeyelım gercekten ben anlam veremıyorum sanırım olanlara bana yaptıklarına olanlara onun yuzunden yapamadıklarıma hanı derler ya emek olayı dıye emek cok verdım hatta cok yıprandım bu emek vermekten çıktı hatta.Sen onun sana geri donme ihtimaline karşı hala görüşmek istiyorsun sanki. Neden güçsüz olasin ki? Onun sana yaptıklarıni herhangi birisi yapar zaten. Bence iyi şeylere layık olduğunu ve bu durumun iyi olmadığını düşünerek hareket et. Birde kendine acıma lutfen
Senin sağlığın daha önemli değil mi kalp rahatsızlığı önemsenmicek bişey mi anlayamıyorum sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez ki hayatında artık yeni bi sayfa açmanın tam vakti d**tü b**lu adam için sağlığından olmak mı istiyosun kendine gel lütfenÖncelikle tesekkur ederım gercekten bılmıyorum kendımı gucsuz hıssedıyorum ve cok yoruldum cok dualar ettım kızlar cok fazla ama adam da gercekten acıma denen bısey yok yanı defolup gıtse ben yapamıyorum bunu belkı kurtulcam hayatında bırı var mı yok mu bılmıyorum gercekten bu dusunce bıle benı delı edıyor
Haklısınız sonuna kadar gururumu ilk kez hayatımda bu kadar zedelenmiş hissediyorum belki de üzüldüğüm kendime yaptığım ihanetımdır .Adam 4 kere terk etmiş kabul ederken hiç gururun acımadı mı? Bu saatten sonra sana bu işten hayır gelmez.
Haklısınız gercekten sonuna kadar hemde gercekten sırf atlatabilmek için yaşadığım şehri degiştirdim çünkü sürekli karşıma çıkıyordu .Senin sağlığın daha önemli değil mi kalp rahatsızlığı önemsenmicek bişey mi anlayamıyorum sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez ki hayatında artık yeni bi sayfa açmanın tam vakti d**tü b**lu adam için sağlığından olmak mı istiyosun kendine gel lütfen
Doğru haklısınız tesekkur ederım .kesınlıkle bu adamla bır daha gorusme saglıgına yazık kendıne deger ver artık
Hepimiz benzer evrelerden geçmişizdir hayatimızın bir döneminde anlayabiliyorum seni ama hayat bir şekilde devam ediyo eskiler unutuluyo acı ilk günki haliyle kalmıyo yaralarımızı sariyoruz sarmalıyız daHaklısınız gercekten sonuna kadar hemde gercekten sırf atlatabilmek için yaşadığım şehri degiştirdim çünkü sürekli karşıma çıkıyordu .
Uzak kalmak mantığıma tamamen uyduğundan dolayı yaptım ama yine başaramadım.
Ben kendimden mesleğimden dahi soğudum kendimi bir insana karşı savunamazken onu kestirip atamazken birine nasıl yardımcı olacağım onu nasıl savunacağım sanırım özgüven sorunu oluşmaya başladı.
Kesinlikle kafam karışık ama eskisi gibi de değilim en azından onun benim için doğru kişi olmadığını belkı de gercek yüzünü gösterdiği için sükretmeliyim hattaHepimiz benzer evrelerden geçmişizdir hayatimızın bir döneminde anlayabiliyorum seni ama hayat bir şekilde devam ediyo eskiler unutuluyo acı ilk günki haliyle kalmıyo yaralarımızı sariyoruz sarmalıyız da
Sağlığın daha önemli kesinlikle
Beni anlamanıza yargılamamanıza gerçekten çok sevindim başta insan bir olayda kendı basında en buyugu sankı kendı derdıymıs ve baskası yasamamıs gibi hissediyor .sizin yaşadıklarınıza çok benzer durumları ben de yaşadım yıllar önce. inanın onunla bu şekilde geçireceğiniz her an ölü an demektir.zamanınızı ve aklınızı onunla geçirmeyin. ben pişmanım şahsen. çünkü onunla ilgileneceğime daha düzgün, hak eden insanlarla emek verebilirdim. şu an yaşım da ilerledi ve istesem de artık doğru birinin karşıma çıkması zor gibi. o yüzden kendinize değer verin başkasını boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?