• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psıkolojımı bozan eski sevgılı

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhaba kızlar o kadar üzgünüm ki artık gücümsabrım kalmadı
Daha önce aynı konudan sorunlu oldugumu soylemıstım eski sevgili mevzusu 1 yıl önce ayrıldık ben gercekten sevıyordum ondan asla vazgecmedım ve oynamadım saklamadım 2 ay sonra gorusmeye basladık o sırada benım kalp sorunum vardı krız tehlıkem vs var ve durum baya ciddi sonrasında gorusuruyoz haftada bır falan bu hep boyle devam ettı bazen gorusmeyı ben bazense o istedi o rahatsızlıgımı ben ılıskı boyunca soylemedım cunku adam o kadar ılgısız ve kendı dertlerı onun ıcın o kadar onemlıdı kı ben etrafındamıyım degılmıyım farkında dahı degıldı sonrasında soyledım ancak 4 kez ayrıldı ve her defasında kabul ettım gerı geldıgınde hıc guvenmesem de gercekten cok sevdım o asamada bır arladasıyla dahı tanıstırmadı benı ilişki yaşarken hıc guven verem hareketı yoktu bizde ayrılmalarla 1 yıllık sevgılılık donemımız oldu ben avukatım ve bana bır konu hakkında mahkeme kagıdı gonderdı ve evının adresını dahı ondan ogrendım dusunun bır ayrıldıgımızda dogum gunum oldugu gun twıtterdan bıseyler yazmıs o zaman da bende evın adresını bıldıgımden gel bunları yuzume soyle dercesıne asagı ın geldım dedım ben yureklı bırıyım evet buna gurursuzluk dıyebılırsınız bence bu tam olarak yureklılık ben korkak savasmadım hıc sonrasında neyse asla ıstemıyorum falan dıye dıye gıttı somra yıne dondu o 1 yıllık ılıskı zarfında neyse bunları atlamam gerekıyor artık.
Biz bu 1 yıl once ayrılmalarla bıttı ama hala gorusuyorduk hanı neden bu kadar acı cektıren bırını daha hayatı bellı olmayan bırıyle ne gorusuyorsun dıyebılırsınız cok haklısınız sonrasında benım hıc sevgılılık talebım olmadı ama duygum aynıydı hala aynı sekılde kısmen olsada bunu eskısı gıbı gosteeremesemde haftada bır gorusuyoruz bana dertlerını anlatıyor cunku ben dert dınleyıcıyım yorulmustum ben ölüyordum ve benım artık ılıskı beklentım oldu cunku gercektn cok emek verdım bu adam ıcın cok hemde bugun artık karar verdım herseyı soyleyemeye
Bana karsı hıslerını sordum zırvaladı korkuyomus benden bu kadar sevmemden benı uzmekten annesı bırını buldugunda ona gıttıgınde bana ne acıklama yapcakmıs. Benımşe vakıt gecırmek guzelmıs benım bu kalp sorunum baya cıddı eger ondan dolayı bana bısey olursa onda payı varmıs bana sen bızı ne olarak goruyorsun dedı bende ben senle arkadas olamam dedım ısımsız bı sevgılılık durumumuz var dedım oda bence arkadas kalalım dedı ve sonrasında kalktık benı guldurmeye calısıyordu aklı sıra benı uzdugu ıcın cok uzgunmus onun bana yaptıklarının birş ona yapsa onu oldururmus ama o ben yapınca kaldıramamıs o kadar yoruldum ki herseyden ve bana gıderken o kadar agladım ki ona degıl emegıme kendımı o kadar gurursuz hıssettım ki psıkolojım de gercekten cok bozuk ve su an sadece yok olmak ıstıyorum onu vıcdanına bıle bırakmıyorum vıcdanı rahat degıl bılıyorum olmasın da ben napmam gerekıyor lütfen yardım edın yalvarırım

Bence onunla herhangi bir sebeple görüşme. Tüm diyaloğunu kes. Eğer merak eder de sorarsa, tıpkı kapısına gittiğin günkü kararlılıkla görüşmek istemiyorum de. Her acı geçiyor emin ol buna. Zamana bırak ve sadece sabret. Mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsin

Bence onunla herhangi bir sebeple görüşme. Tüm diyaloğunu kes. Eğer merak eder de sorarsa, tıpkı kapısına gittiğin günkü kararlılıkla görüşmek istemiyorum de. Her acı geçiyor emin ol buna. Zamana bırak ve sadece sabret. Mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsin
Kendini ve sağlığını 1 gram dahi olsa önemsiyosan bu adamı hayatından tamamen çıkartmalısın
Öncelikle tesekkur ederım gercekten bılmıyorum kendımı gucsuz hıssedıyorum ve cok yoruldum cok dualar ettım kızlar cok fazla ama adam da gercekten acıma denen bısey yok yanı defolup gıtse ben yapamıyorum bunu belkı kurtulcam hayatında bırı var mı yok mu bılmıyorum gercekten bu dusunce bıle benı delı edıyor

Sen onun sana geri donme ihtimaline karşı hala görüşmek istiyorsun sanki. Neden güçsüz olasin ki? Onun sana yaptıklarıni herhangi birisi yapar zaten. Bence iyi şeylere layık olduğunu ve bu durumun iyi olmadığını düşünerek hareket et. Birde kendine acıma lutfen

Adam 4 kere terk etmiş kabul ederken hiç gururun acımadı mı? Bu saatten sonra sana bu işten hayır gelmez.

Sen onun sana geri donme ihtimaline karşı hala görüşmek istiyorsun sanki. Neden güçsüz olasin ki? Onun sana yaptıklarıni herhangi birisi yapar zaten. Bence iyi şeylere layık olduğunu ve bu durumun iyi olmadığını düşünerek hareket et. Birde kendine acıma lutfen
Görusmek demeyelım gercekten ben anlam veremıyorum sanırım olanlara bana yaptıklarına olanlara onun yuzunden yapamadıklarıma hanı derler ya emek olayı dıye emek cok verdım hatta cok yıprandım bu emek vermekten çıktı hatta.
Atlatamıyorum sürekli rüyamda görüyorum işime aileme dahi odaklanamıyorum ve psıkologla da görüşme fırsatım oldu bu süre zarfında ancak çok etkili olduğu söylenemez

Öncelikle tesekkur ederım gercekten bılmıyorum kendımı gucsuz hıssedıyorum ve cok yoruldum cok dualar ettım kızlar cok fazla ama adam da gercekten acıma denen bısey yok yanı defolup gıtse ben yapamıyorum bunu belkı kurtulcam hayatında bırı var mı yok mu bılmıyorum gercekten bu dusunce bıle benı delı edıyor
Senin sağlığın daha önemli değil mi kalp rahatsızlığı önemsenmicek bişey mi anlayamıyorum sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez ki hayatında artık yeni bi sayfa açmanın tam vakti d**tü b**lu adam için sağlığından olmak mı istiyosun kendine gel lütfen

Adam 4 kere terk etmiş kabul ederken hiç gururun acımadı mı? Bu saatten sonra sana bu işten hayır gelmez.
Haklısınız sonuna kadar gururumu ilk kez hayatımda bu kadar zedelenmiş hissediyorum belki de üzüldüğüm kendime yaptığım ihanetımdır .

Senin sağlığın daha önemli değil mi kalp rahatsızlığı önemsenmicek bişey mi anlayamıyorum sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez ki hayatında artık yeni bi sayfa açmanın tam vakti d**tü b**lu adam için sağlığından olmak mı istiyosun kendine gel lütfen
Haklısınız gercekten sonuna kadar hemde gercekten sırf atlatabilmek için yaşadığım şehri degiştirdim çünkü sürekli karşıma çıkıyordu .
Uzak kalmak mantığıma tamamen uyduğundan dolayı yaptım ama yine başaramadım.
Ben kendimden mesleğimden dahi soğudum kendimi bir insana karşı savunamazken onu kestirip atamazken birine nasıl yardımcı olacağım onu nasıl savunacağım sanırım özgüven sorunu oluşmaya başladı.

Haklısınız gercekten sonuna kadar hemde gercekten sırf atlatabilmek için yaşadığım şehri degiştirdim çünkü sürekli karşıma çıkıyordu .
Uzak kalmak mantığıma tamamen uyduğundan dolayı yaptım ama yine başaramadım.
Ben kendimden mesleğimden dahi soğudum kendimi bir insana karşı savunamazken onu kestirip atamazken birine nasıl yardımcı olacağım onu nasıl savunacağım sanırım özgüven sorunu oluşmaya başladı.
Hepimiz benzer evrelerden geçmişizdir hayatimızın bir döneminde anlayabiliyorum seni ama hayat bir şekilde devam ediyo eskiler unutuluyo acı ilk günki haliyle kalmıyo yaralarımızı sariyoruz sarmalıyız da
Sağlığın daha önemli kesinlikle

sizin yaşadıklarınıza çok benzer durumları ben de yaşadım yıllar önce. inanın onunla bu şekilde geçireceğiniz her an ölü an demektir.zamanınızı ve aklınızı onunla geçirmeyin. ben pişmanım şahsen. çünkü onunla ilgileneceğime daha düzgün, hak eden insanlarla emek verebilirdim. şu an yaşım da ilerledi ve istesem de artık doğru birinin karşıma çıkması zor gibi. o yüzden kendinize değer verin başkasını boşverin.

Hepimiz benzer evrelerden geçmişizdir hayatimızın bir döneminde anlayabiliyorum seni ama hayat bir şekilde devam ediyo eskiler unutuluyo acı ilk günki haliyle kalmıyo yaralarımızı sariyoruz sarmalıyız da
Sağlığın daha önemli kesinlikle
Kesinlikle kafam karışık ama eskisi gibi de değilim en azından onun benim için doğru kişi olmadığını belkı de gercek yüzünü gösterdiği için sükretmeliyim hatta

sizin yaşadıklarınıza çok benzer durumları ben de yaşadım yıllar önce. inanın onunla bu şekilde geçireceğiniz her an ölü an demektir.zamanınızı ve aklınızı onunla geçirmeyin. ben pişmanım şahsen. çünkü onunla ilgileneceğime daha düzgün, hak eden insanlarla emek verebilirdim. şu an yaşım da ilerledi ve istesem de artık doğru birinin karşıma çıkması zor gibi. o yüzden kendinize değer verin başkasını boşverin.
Beni anlamanıza yargılamamanıza gerçekten çok sevindim başta insan bir olayda kendı basında en buyugu sankı kendı derdıymıs ve baskası yasamamıs gibi hissediyor .
Sizde öyle düşünmeyin eminim sizin de kalbinize göre biri cıkacaktır karsınıza ,mutlu olacaksınızdır.

Back