İnanın benim de o konuda hiçbir fikrim yok. AraştırmadımKaburga kıkırdağı ile olanlar ya da olan tanıyanlar burunlar çok sert oluyor yapay oluyor diye duydum. Doğru mu? Rahatsızlık verebileceğini düşünüyorum bu durumun, lütfen bilgi verir msnz?
Çok teşekkür ederim araştırıcam ben deSordum kuzenim 8000 e olmus ve cok memnun
Yakup Avşar. Burnunuzun içindeki her parçaya saygı duyarak mikrocerrahi ile yapar ameliyatı. Başarılı işlerini bizzat gördüm ancak fiyatları nedir bilemiyorum. Anasayfa | Op. Dr. Yakup Avşar Estetik Plastik CerrahMerhaba arkadaşlar, 2014 yılında burun estetiği oldum. Burnumda asla şimdiki kadar belli olmayan bir eğrilik vardı. Ameliyattan çıktıktan sonra alçı çıkınca (7 gün sonra) çıkıntı sorunuyla karşılaştım. Doktorun bana "daha çok yeni, 3 aya geçer 5 aya geçer ödem o" demesiyle 1 yılı sürekli oraya baka baka geçirdim. 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 1 yıl geçti ve çıkıntı iyice belli olmaya başladı. Burnuma bakan herkes çıkıntı dışında eğriliğin de hala olduğunu söyledi. 1 yıl sonra çıkıntı için lokal anestezi oldum hiçbir işe yaramadı. Aynı doktor "sıkıntı yok onu lokal yaparız" dedi. Eğriliği kabullenmiştim bari çıkıntı gitsin diyerek lokali kabul ettim ama maalesef sonuç aynı. Sonra bana "bi sıkıntı yok her ameliyatta hata payı vardır" dedi. Bu hata falan değil inanın bana. Bu başka boyut. Burnumu gören herkes yamuk olduğunu, ortasının çöktüğünü ve çıkıntı olduğunu söylüyor. 1 sene sonra o egrilik inanılmaz belli olmaya başladı. Ve işin en acısı asla nefes alamıyorum. Asla bu kadar yamuk olmayan, cok cok zor anlaşılan burun eğriliğim şu an çok daha fazla belli. Guya ameliyat olduk. Sinuzitim burnum yüzünden eskisinden 2 kat daha fazla baş ağrısı yapıyor. Boğularak uyanıyorum. Az mı dolandım buralarda 2014 yılında eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
Ve revizyon için çok daha fazla ücretler isteniyor. Şimdi revizyon olmak istiyorum inanın o kadar psikolojim bozuldu ki 5 senedir bu mevzu. Güya Nişantaşında olduk kesinlikle aldanmıyorum artık semt mevzusuna. Benim bi revizyona 20 - 30 bin verecek param yok. 10 binli rakamlarda başarılı revizyonları olan doktorlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun. Artık Istanbul'da ilk ameliyat bile 7-8 binden aşağı değil maalesef bu yüzden 10 binli rakamlara razı olmak zorundayım.
Merhabalar evet ben de 2014 te bi ameliyat oldum burun çatım açık kalmış yamuk yumuk bi burunla yaşadım bu güne kadar gerçekten insan içine çıkmak istemedim fotoğraf çekemedim sürekli fotoşop nereye kadar revizyon icin de ücretler cok fazla İstanbul’la görüştüm 25 bin den kapı açtılar ki öğrenciyim ben ne yazık ki artık her şey paraya döküldü ... çok araştırdım ve 12 gün önce revizyon oldum şuan cok cok cok mutluyum Allah bin kes razı olsun doktorumdan çatı açıklığı giderildi burnum çok hoş oldu aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi sürekli masallah cekiyorum onca mutsuzluktan sonra rahatladım şuan istersen fotoğraflar yollayabilirimMerhaba arkadaşlar, 2014 yılında burun estetiği oldum. Burnumda asla şimdiki kadar belli olmayan bir eğrilik vardı. Ameliyattan çıktıktan sonra alçı çıkınca (7 gün sonra) çıkıntı sorunuyla karşılaştım. Doktorun bana "daha çok yeni, 3 aya geçer 5 aya geçer ödem o" demesiyle 1 yılı sürekli oraya baka baka geçirdim. 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 1 yıl geçti ve çıkıntı iyice belli olmaya başladı. Burnuma bakan herkes çıkıntı dışında eğriliğin de hala olduğunu söyledi. 1 yıl sonra çıkıntı için lokal anestezi oldum hiçbir işe yaramadı. Aynı doktor "sıkıntı yok onu lokal yaparız" dedi. Eğriliği kabullenmiştim bari çıkıntı gitsin diyerek lokali kabul ettim ama maalesef sonuç aynı. Sonra bana "bi sıkıntı yok her ameliyatta hata payı vardır" dedi. Bu hata falan değil inanın bana. Bu başka boyut. Burnumu gören herkes yamuk olduğunu, ortasının çöktüğünü ve çıkıntı olduğunu söylüyor. 1 sene sonra o egrilik inanılmaz belli olmaya başladı. Ve işin en acısı asla nefes alamıyorum. Asla bu kadar yamuk olmayan, cok cok zor anlaşılan burun eğriliğim şu an çok daha fazla belli. Guya ameliyat olduk. Sinuzitim burnum yüzünden eskisinden 2 kat daha fazla baş ağrısı yapıyor. Boğularak uyanıyorum. Az mı dolandım buralarda 2014 yılında eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
Ve revizyon için çok daha fazla ücretler isteniyor. Şimdi revizyon olmak istiyorum inanın o kadar psikolojim bozuldu ki 5 senedir bu mevzu. Güya Nişantaşında olduk kesinlikle aldanmıyorum artık semt mevzusuna. Benim bi revizyona 20 - 30 bin verecek param yok. 10 binli rakamlarda başarılı revizyonları olan doktorlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun. Artık Istanbul'da ilk ameliyat bile 7-8 binden aşağı değil maalesef bu yüzden 10 binli rakamlara razı olmak zorundayım.
Süper olmus ya darısı benim basıma diyelim. Cok memnun olurum yollayabilirsen ve doktorunu da yazarsanMerhabalar evet ben de 2014 te bi ameliyat oldum burun çatım açık kalmış yamuk yumuk bi burunla yaşadım bu güne kadar gerçekten insan içine çıkmak istemedim fotoğraf çekemedim sürekli fotoşop nereye kadar revizyon icin de ücretler cok fazla İstanbul’la görüştüm 25 bin den kapı açtılar ki öğrenciyim ben ne yazık ki artık her şey paraya döküldü ... çok araştırdım ve 12 gün önce revizyon oldum şuan cok cok cok mutluyum Allah bin kes razı olsun doktorumdan çatı açıklığı giderildi burnum çok hoş oldu aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi sürekli masallah cekiyorum onca mutsuzluktan sonra rahatladım şuan istersen fotoğraflar yollayabilirim
Geçmiş olsun, burnunuz ömürlük olsun inşallah. Bana da gönderir msnz özelden rica etsem dr unuzun adıyla birlikteMerhabalar evet ben de 2014 te bi ameliyat oldum burun çatım açık kalmış yamuk yumuk bi burunla yaşadım bu güne kadar gerçekten insan içine çıkmak istemedim fotoğraf çekemedim sürekli fotoşop nereye kadar revizyon icin de ücretler cok fazla İstanbul’la görüştüm 25 bin den kapı açtılar ki öğrenciyim ben ne yazık ki artık her şey paraya döküldü ... çok araştırdım ve 12 gün önce revizyon oldum şuan cok cok cok mutluyum Allah bin kes razı olsun doktorumdan çatı açıklığı giderildi burnum çok hoş oldu aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi sürekli masallah cekiyorum onca mutsuzluktan sonra rahatladım şuan istersen fotoğraflar yollayabilirim
BENde ameliyat oldum 1 lira bile vermedim vede çok memnunum Diyarbakır’da olsaydınız yardımcı olurdum :)Merhaba arkadaşlar, 2014 yılında burun estetiği oldum. Burnumda asla şimdiki kadar belli olmayan bir eğrilik vardı. Ameliyattan çıktıktan sonra alçı çıkınca (7 gün sonra) çıkıntı sorunuyla karşılaştım. Doktorun bana "daha çok yeni, 3 aya geçer 5 aya geçer ödem o" demesiyle 1 yılı sürekli oraya baka baka geçirdim. 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 1 yıl geçti ve çıkıntı iyice belli olmaya başladı. Burnuma bakan herkes çıkıntı dışında eğriliğin de hala olduğunu söyledi. 1 yıl sonra çıkıntı için lokal anestezi oldum hiçbir işe yaramadı. Aynı doktor "sıkıntı yok onu lokal yaparız" dedi. Eğriliği kabullenmiştim bari çıkıntı gitsin diyerek lokali kabul ettim ama maalesef sonuç aynı. Sonra bana "bi sıkıntı yok her ameliyatta hata payı vardır" dedi. Bu hata falan değil inanın bana. Bu başka boyut. Burnumu gören herkes yamuk olduğunu, ortasının çöktüğünü ve çıkıntı olduğunu söylüyor. 1 sene sonra o egrilik inanılmaz belli olmaya başladı. Ve işin en acısı asla nefes alamıyorum. Asla bu kadar yamuk olmayan, cok cok zor anlaşılan burun eğriliğim şu an çok daha fazla belli. Guya ameliyat olduk. Sinuzitim burnum yüzünden eskisinden 2 kat daha fazla baş ağrısı yapıyor. Boğularak uyanıyorum. Az mı dolandım buralarda 2014 yılında eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
Zuhal Gül Konya’daSüper olmus ya darısı benim basıma diyelim. Cok memnun olurum yollayabilirsen ve doktorunu da yazarsan
Tabii ki mesaj atabilir misinizGeçmiş olsun, burnunuz ömürlük olsun inşallah. Bana da gönderir msnz özelden rica etsem dr unuzun adıyla birlikte
Merhabalar ben de revizyon olmayı düşünüyorum . Diyarbakır'da hangi doktora oldunuz. Bide kulaktan yada kaburgadan kıkırdak kullanıldı mı?BENde ameliyat oldum 1 lira bile vermedim vede çok memnunum Diyarbakır’da olsaydınız yardımcı olurdum :)
Uçuk çıkmıştı ameliyat tan birkaç gün önce, doktorum bir ay bekleyelim, uçuk çok tehlikeli bir virüs dedi, bekleme sürecindeyimAylin Hanım daha ameliyat olmadınız mi? Biraz daha mı beklemeye karar verdiniz?
Gecmis olsun. Dediğiniz gibi revizyon olayı cok sıkıntılı. Kuzenim de 3 yıl önce kötu bi ameliyat gecirdi. Revizyon icin gittigi doktorlar ya yapamam dedi yada ucuk fiyatlar verdi. Psikolojisi bozuldu kızın. Bikac ay once Yusuf Öztürkçü diye bi doktora revizyon ameliyati oldu,fiyatı bilmiyorum ama isterseniz sorabilirim. Şimdi cok şükür duzeldi. Alçısını aldırmaya birlikte gitmistik, doktor cok ilgiliydi. Isterseniz bi araştirin siz de.
merhaba bende rinoplasti için Tural fatullayev veya mesut kaya düşünüyorum. Karar veremedim ama.Arkadaşım benim de seninkiyle beraber extra problemi olan bi burnum var tural fatullyev e bi bak istersen bir araştır revizyonlsrı başarılı çok da mütevazi bir doktor. Arkadaşım ameliyat oldu hemde çok zor burun ucu indirme ve boy uzatma. Yamuğu düzelmedi fakat bunu yapması bile tamul görünümünü azalttı kimse ameliyat olduğunu anlamıyor şu an.
Yusuf öztürkçü ile görüştüm kısmetse 20 ocakda revizyon oluyorum:) bence kesinlikle estetik düşünen arkadaşların kendisiyle görüşmesi gerek çok şey katıyor insana burdan süreçleri de bildireceğimmerhaba bende Yusuf beyi Araştırıyorum bu sene mi oldu amelıyat kuzeniniz?
Merhaba siz estetik cerrahına mi yoksa kbb uzmanına mi ameliyat oldunuzÇok geçmiş olsun, benzer durumdayız,bende revizyon olacağım maalesef. revizyon olunca 15-20 binden başlıyor maalesef doktor ücretlri,üstelik birçok doktor da revizyon hastayı kabul etmiyor risk almamak için.
Ankaraya gel benim doktorum gayet başarılıydı.Ameliyat olalı 2 sene oldu fiyatı ne bilmiyorum o yüzden.
Hakan soygür Doktorum kbbci ben nefes için gitmiştim hem nefesin hem de burnumun tipi düzeldi.
Merhaba ben 5 ay önce revizyon oldum. Birinci ameliyatımı yapan doktor yaptı. Kbb uzmanıydı. Büyük ölçüde memnunum şu anMerhaba siz estetik cerrahına mi yoksa kbb uzmanına mi ameliyat oldunuz
Merhaba ne mutlu size kime revizyon oldunuz acaba doktor araştırıyorum daMerhabalar evet ben de 2014 te bi ameliyat oldum burun çatım açık kalmış yamuk yumuk bi burunla yaşadım bu güne kadar gerçekten insan içine çıkmak istemedim fotoğraf çekemedim sürekli fotoşop nereye kadar revizyon icin de ücretler cok fazla İstanbul’la görüştüm 25 bin den kapı açtılar ki öğrenciyim ben ne yazık ki artık her şey paraya döküldü ... çok araştırdım ve 12 gün önce revizyon oldum şuan cok cok cok mutluyum Allah bin kes razı olsun doktorumdan çatı açıklığı giderildi burnum çok hoş oldu aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi sürekli masallah cekiyorum onca mutsuzluktan sonra rahatladım şuan istersen fotoğraflar yollayabilirim
Ameliyat oldunuz mu Yusuf beyeYusuf öztürkçü ile görüştüm kısmetse 20 ocakda revizyon oluyorum:) bence kesinlikle estetik düşünen arkadaşların kendisiyle görüşmesi gerek çok şey katıyor insana burdan süreçleri de bildireceğim
Ameliyat oldunuz mu Yusuf beye
Olduysanız sonuçtan memnun musunuz