Psikolojimi bozan burun estetigi tecrubemi okuyun ve revizyon doktor onerisi lutfen

Kaburga kıkırdağı ile olanlar ya da olan tanıyanlar burunlar çok sert oluyor yapay oluyor diye duydum. Doğru mu? Rahatsızlık verebileceğini düşünüyorum bu durumun, lütfen bilgi verir msnz?
İnanın benim de o konuda hiçbir fikrim yok. Araştırmadım

Yakup Avşar. Burnunuzun içindeki her parçaya saygı duyarak mikrocerrahi ile yapar ameliyatı. Başarılı işlerini bizzat gördüm ancak fiyatları nedir bilemiyorum. Anasayfa | Op. Dr. Yakup Avşar Estetik Plastik Cerrah

Reklam olsun diye yazmadım gerçekten iyi bir doktor olduğu için yazdım ama yeni ameliyat olmak isteyen arkadaşlara sözüm şu doktorlara çok güvenmeyin. Sadece paranızı almak için bile size utanmadan burnun kötü diyebiliyorlar. Oysa kendileri ve aileleri asla yaptırmazlar ameilyat! Siz de size verilene sahip çıkın, deviyasyon varsa içeriden düzelttirin, parça ekletmeyin burnunuza.

Bol şans!

Son düzenleme:
Merhabalar evet ben de 2014 te bi ameliyat oldum burun çatım açık kalmış yamuk yumuk bi burunla yaşadım bu güne kadar gerçekten insan içine çıkmak istemedim fotoğraf çekemedim sürekli fotoşop nereye kadar revizyon icin de ücretler cok fazla İstanbul’la görüştüm 25 bin den kapı açtılar ki öğrenciyim ben ne yazık ki artık her şey paraya döküldü ... çok araştırdım ve 12 gün önce revizyon oldum şuan cok cok cok mutluyum Allah bin kes razı olsun doktorumdan çatı açıklığı giderildi burnum çok hoş oldu aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi sürekli masallah cekiyorum onca mutsuzluktan sonra rahatladım şuan istersen fotoğraflar yollayabilirim

Süper olmus ya darısı benim basıma diyelim. Cok memnun olurum yollayabilirsen ve doktorunu da yazarsan

Geçmiş olsun, burnunuz ömürlük olsun inşallah. Bana da gönderir msnz özelden rica etsem dr unuzun adıyla birlikte

BENde ameliyat oldum 1 lira bile vermedim vede çok memnunum Diyarbakır’da olsaydınız yardımcı olurdum :)

BENde ameliyat oldum 1 lira bile vermedim vede çok memnunum Diyarbakır’da olsaydınız yardımcı olurdum :)
Merhabalar ben de revizyon olmayı düşünüyorum . Diyarbakır'da hangi doktora oldunuz. Bide kulaktan yada kaburgadan kıkırdak kullanıldı mı?

merhaba bende Yusuf beyi Araştırıyorum bu sene mi oldu amelıyat kuzeniniz?

merhaba bende rinoplasti için Tural fatullayev veya mesut kaya düşünüyorum. Karar veremedim ama.

Çok geçmiş olsun, benzer durumdayız,bende revizyon olacağım maalesef. revizyon olunca 15-20 binden başlıyor maalesef doktor ücretlri,üstelik birçok doktor da revizyon hastayı kabul etmiyor risk almamak için.
Merhaba siz estetik cerrahına mi yoksa kbb uzmanına mi ameliyat oldunuz

Ankaraya gel benim doktorum gayet başarılıydı.Ameliyat olalı 2 sene oldu fiyatı ne bilmiyorum o yüzden.
Hakan soygür Doktorum kbbci ben nefes için gitmiştim hem nefesin hem de burnumun tipi düzeldi.

Ben nefes almada çok sıkıntı yaşıyorum. doktorunuzu önerir misiniz, başarılı mı bu konuda?

Merhaba ne mutlu size kime revizyon oldunuz acaba doktor araştırıyorum da

Ameliyat oldunuz mu Yusuf beye
Olduysanız sonuçtan memnun musunuz

Ameliyat oldunuz mu Yusuf beye
Olduysanız sonuçtan memnun musunuz

merhaba evet 3ocakta revızyon amelıyatı oldum kaburga kıkırdagı kullanıldı ve cıdden 6 saatlık bır operasyon gecırdım cok zordu benım ıcın suan hala odemlerle savasıyorum bırde burun sırtım ınanılmaz kalın duruyor vırusden dolayı kontrole gıdemıyorum gayet ılgılıdır yusuf hoca ama hastane rezalet 5 ayım doldu ama sonuc benı halen tatmın etmedı yamuklugum duzeldı ama dedıgım gıbı burun sırtına takıgım suan
Egerkı cıddı bır estetık ıstersenız alternatıflere bakın derım cunku yusuf hoca dogal burunlar yapıyor arkadasım da oldu ve o bıraz pısman daha estetık bısey ıstedıgı ıcın dılersenız resımde atabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…