Merhaba arkadaşlar, 2014 yılında burun estetiği oldum. Burnumda asla şimdiki kadar belli olmayan bir eğrilik vardı. Ameliyattan çıktıktan sonra alçı çıkınca (7 gün sonra) çıkıntı sorunuyla karşılaştım. Doktorun bana "daha çok yeni, 3 aya geçer 5 aya geçer ödem o" demesiyle 1 yılı sürekli oraya baka baka geçirdim. 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 1 yıl geçti ve çıkıntı iyice belli olmaya başladı. Burnuma bakan herkes çıkıntı dışında eğriliğin de hala olduğunu söyledi. 1 yıl sonra çıkıntı için lokal anestezi oldum hiçbir işe yaramadı. Aynı doktor "sıkıntı yok onu lokal yaparız" dedi. Eğriliği kabullenmiştim bari çıkıntı gitsin diyerek lokali kabul ettim ama maalesef sonuç aynı. Sonra bana "bi sıkıntı yok her ameliyatta hata payı vardır" dedi. Bu hata falan değil inanın bana. Bu başka boyut. Burnumu gören herkes yamuk olduğunu, ortasının çöktüğünü ve çıkıntı olduğunu söylüyor. 1 sene sonra o egrilik inanılmaz belli olmaya başladı. Ve işin en acısı asla nefes alamıyorum. Asla bu kadar yamuk olmayan, cok cok zor anlaşılan burun eğriliğim şu an çok daha fazla belli. Guya ameliyat olduk. Sinuzitim burnum yüzünden eskisinden 2 kat daha fazla baş ağrısı yapıyor. Boğularak uyanıyorum. Az mı dolandım buralarda 2014 yılında eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
Ve revizyon için çok daha fazla ücretler isteniyor. Şimdi revizyon olmak istiyorum inanın o kadar psikolojim bozuldu ki 5 senedir bu mevzu. Güya Nişantaşında olduk kesinlikle aldanmıyorum artık semt mevzusuna. Benim bi revizyona 20 - 30 bin verecek param yok. 10 binli rakamlarda başarılı revizyonları olan doktorlar biliyorsanız lütfen yardımcı olun. Artık Istanbul'da ilk ameliyat bile 7-8 binden aşağı değil maalesef bu yüzden 10 binli rakamlara razı olmak zorundayım.