Psikolojimi bozan burun estetigi tecrubemi okuyun ve revizyon doktor onerisi lutfen

Merhaba son durumunuz nedir acaba düzeldi mi memnunmusunuz Yusuf beyden

Merhaba ben 5 ay önce revizyon oldum. Birinci ameliyatımı yapan doktor yaptı. Kbb uzmanıydı. Büyük ölçüde memnunum şu an
MErhaba bende ameliyat olalı dört ay oldu ameliyatımı yapan doktor sorunlarım düzelmezse lokal anesteziyle düzeltirim ya da revizyon yeni bir ameliyat yaparız diyor ama ben bu doktora tekrar nasıl güveneceğimi bilmiyorum sizin probleminiz neydi ve kendi doktorunuza masıl güvenebildiniz sizce ben ne yapmalıyım

Kızlar sakın sakın ilk amelşyatı yapan doktora güvenmeyin ben güvendim olmadı yani şimdi yine revizyon olcam çoğu doktor kabul etmiyor kabul eden de 50bin üzeri fiyatlandırma yapıyor size dost tavsiyesi

Merhaba son durumunuz nedir acaba düzeldi mi memnunmusunuz Yusuf beyden

merhaba kontrole gittim benim septum kemıgım yanı burun sırtım sola dogru yamuktu onu orta hatta getırmıstı bende tekrar kaymasın dıye sağa yattım bu defa da saga dogru egılmıs 15 dklık bır anestezı verıp orayı dısardan duzeltıp atel takacakmıs... dıkıs tampon olmayacakmıs cekıcle dısarıdan vurup duzeltıcekmıs o zaman burun sırtım daha ınce duracakmıs.. 8. Yada 9. Ayda olacak bu ıslem
Yusuf hocadan dr olarak cok memnunum her zaman destegını hıssettım ama operasyon olarak sonuc suan bellı degıl bıtınce yazabılırım tekrar

Kızlar sakın sakın ilk amelşyatı yapan doktora güvenmeyin ben güvendim olmadı yani şimdi yine revizyon olcam çoğu doktor kabul etmiyor kabul eden de 50bin üzeri fiyatlandırma yapıyor size dost tavsiyesi
Dr neden kabul etmiyor? Gerek mi görmüyor zor mu diyor

merhaba fotoğraf varsa rica edebilir miyim? bende yusuf bey ile görüşüyorum ameliyat için.

Bu revizyonlar da neden uçuk fiyatlar isteniyor anlamış değilim. Büyük revizyonları geçtim de basit şeyler içinde mi bu fiyatlar isteniyor?

Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Beni en çok korkutan da kaburgadan kıkırdak alınması. Çünkü kaburga kıkırdağı kullanıldığı zaman burun çok sert bi yapıda oluyormuş artık diye okudum. Bi sürü yöntemi var her doktor farklı teknikle yapıyor bi de tabi sizin burnunuza ne kadar miktarda kaburga kıkırdağı lazım o da yöntemi belirliyor sanırım. Hangi yöntem iyidir hangi doktoru seçmeli karar veremiyorum

Yukarıda bir üye daha bahsetmiş. Aynı doktora bence revizyon olmayın. Bir defa yapamayan yine yapamaz.
Ben de doktor araştırmasına hala devam ediyorum ama kararımı vermiş de sayılırım. Bu defa yüzüm güler ve param da, emeğim de boşa gitmez umarım.

Uzerinden gecmis ama bende ona olmak istiyorum memnun degilmi hala

Ne kadar şanslısınız. Maalesef ben siz gibi şanslı olamadım. Burnum sadece kötü olsa iyiydi. Yeni tanıştığım her insan "burnun estetik mi" diye soruyor. Düşünün durumun vehametini...

yani burnunu uzattı mı? böyle durumlar oluyor mu gerçekten bilen varsa bilgilendirebilir mi

en son hangi doktorda yaptirdiniz?

Resmen kendi yaşadıklarımı anlatmışsınız.2016 da yaşadım aynısını ama gidip torpuletmedim.burnum resmen s çiziyordu bide önden ucunda kıkırdak mı ne kaymisti ucu yan duruyordu tek tarafım kapalıydı ama ben guvenmedim tekrar.ilkinde böyleyse revizyonda neler yapar dedim.2.5 ay oldu revizyon olalı sorunlarım şimdilik ortadan kalktı.ins sonradan da olmaz odemlerimin inmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…