- 2 Ekim 2023
- 84
- 31
- 3
- 18
- Konu Sahibi deryaabbbhjmnh
Merhaba arkadaşlar benim bir aydır sürekli huzursuzluğum var, gece şimdi uyumak istiyorum uyuyamıyorum, sürekli bir yerlerimde ağırlık hissediyorum psikolojikmen, nefes darlığı çekiyorum, psikiyatriye gittim bir ilaç verdi ama beni çok bunaltı bıraktım, 18 Yaşındayim, bide herkese yabancılaşma etrafa kendine yabancılasma, çıldıracakmis gibi hisetme, başımın arka taraflari yanıyor gibi hissediyorum, huzursuzluğum uyumama izin vermiyor, ya bişi olursa, bide bu herkese yabancılaşma beni çok korkutuyor, sanki kimseyi hatta kendimi bile tanımıyormuşum gibi, çok kötü, insan Allah korusun delirecek gibi hissediyor, sürekli ölüm aklımda, korku var, aranızda öyle olan varmı, bide akşam olunca daha çok oluyor bunlar, akşamdan korkar olmuşum, bir an önce gündüz olsun istiyorum, baya yoruldum, bu aralar da çok strestenmi anlamadım basım ağırlık oluyor yanıyor gibi hissediyorum, ama bir buçuk yıl önce emar yaptım yine gitmeme gerek varmı bilmiyorum, etrafımdakileri de yordum kendimi de yordum, en son buraya yazayım dedim, bir çare lütfen, ama ilaç kullanmak istemiyorum, terapi de günümüzde çok pahalı, nasıl atlatılır bilemiyorum