Psikolojim Normal Değil...!!!

Ben dugun istedim.Yapabildigimi yaparım.Dedi sade bir kır düğün salonu tutmustuk.Orta halli eşya aldık.Bizde erkek tarafı düğün yapar ama askerden geldikten sonra ailesi para biriktirir.Dayisi amcası yardım eder.İnanin en basit şeyler bile eşime masraf oldu.Dedim borç iste.İsterim ama komik rakam isteyeceğim para geri ödeyemem yaptı.Beni düğün istemekle suçladı birde.
Neden dayinamca yardım edecek sen evleneceksin diye

Kızım istemediler seni, oğulları istiyor diye geldi iş buraya kadar ite kaka. Bunu anlamıyor musun? Kaynananın istediği biri olsa her şeyi mecbur yapacaktı. Bu işler böyledir, kim istiyorsa o uğraşır. Sizin durumunuzda isteyen taraf nişanlınla sendin, tabi ikiniz yapacaktınız kimsenin eline bakmadan. Emir almak zorunuza gidiyorsa ele de bakmayacaksınız. Israrla anlamak istemediğin şeyler bunlar. Görmediğin sürece de hayatında bir şey düzelmeyecek. Ama neden neden diye 1000 kere gelip soracaksın. O sülalen çok biliyormuş, boşan da sana her masrafı yapan koca bulsunlar. Töbest ya.
Bana beni istemediğini açıkça 4 ay önce söyledi kayınvalide şimdi otursunlar oğluyla.

Hanfendi biz başta düğüne anlastik ? Benim çevremde herkes düğünü olana erkek tarafına yardım eder.Ben böyle gördüm.Ben çalışmayı seviyorum fakat mobbing'e ugruyordum.Yasamayan bilemez.
Nasıl bir çevre çok merak ediyorum sizin çevreyi, kendi çevrenizden hep şikayetçi değil misiniz ? İşte yardım alınca böyle oluyor

Bana beni istemediğini açıkça 4 ay önce söyledi kayınvalide şimdi otursunlar oğluyla.
Oturur canım ne olacak? Hem kızını evlendiriyormuş, oğlunun acelesi yok. Sana 3 yıl bekle diyordu, o 3 yılda şimdi başka bulur evlenir çocuk bile yapar.

Nasıl bir çevre çok merak ediyorum sizin çevreyi, kendi çevrenizden hep şikayetçi değil misiniz ? İşte yardım alınca böyle oluyor
Şikayetçi miydi? Şimdi ballıyor da çevresini. Onlarda lafı bile edilmezmiş verilenin. Keşke çevresinden bulaydı boşa yıpranmış şimdiye kadar.

Kendi cevremden şöyle şikayetçiyim.Son zamanlarda sana şunu bunu yapmadı diye sitem ettiler.Enayilikle suclandim.Ama haklilardi neden derseniz herşey ortak alınacak deyip gene en cok masrafı biz yapmıştık?

Kendi cevremden şöyle şikayetçiyim.Son zamanlarda sana şunu bunu yapmadı diye sitem ettiler.Enayilikle suclandim.Ama haklilardi neden derseniz herşey ortak alınacak deyip gene en cok masrafı biz yapmıştık?
Baban evlendikten sonra kiranı faturanı ödemeyecekti ama cankız, bi de bu taraftan düşün.

Nur devlet hastanesinden psikiyatri servisinden randevu al, ve ücretsiz terpai desteği iste . En kısa zamanda işe başla , biraz kaliteli kitaplar oku. Bireyselles kendine dön. Bu kadar kişi nerden biliyor senin ne yaşadığını çok ilginç geliyor

Babam sana para gönderirim sadece kendin ye dedi oda 1000 lira.Ben çalışacaktım onlarin eline bakmayacaktim.
Yavru bi don olmuş 100 lira zaten. Kendi kişisel harcamana giderdi o para anca. Cebine harçlık olurdu. Bal gibi de bakacaktın ellerine, hiç vıyyık kıyyık yapma. Sen bakmasan kocan bakacaktı, gık desen "Çok bilme de sen geçindir evi madem." diye azar yiyecektin. Kolay değil o işler.

Nur devlet hastanesinden psikiyatri servisinden randevu al, ve ücretsiz terpai desteği iste . En kısa zamanda işe başla , biraz kaliteli kitaplar oku. Bireyselles kendine dön. Bu kadar kişi nerden biliyor senin ne yaşadığını çok ilginç geliyor
Yaptığım telefondan kafayı kaldirmamak.Surekli uyumak.Ve bu nişanlı iken de böyleydi.Yeni gelin gibi olamadım.Hevesim.var evde birsuru kitabım var.Dikis makinesi var mesela öğrenmek istiyorum.Eskiden yemek yapmayı severdim.Hevesim herşeye kaçtı.

Ankara'nin tam ortasında var.Eski bir gelenek farkındayım.
Küçük bir şehirde yetiştim ve ben aşırı bireysel yaşadım ,hala da öyle . Aileme guvensem bile her işimi kendim hallettim . 9 yıldır İstanbul'da yalnız yaşıyorum. Kimseden bir şey beklemedim beklemem de. Bir kalk ayağa bı silkelen artık

Yavru bi don olmuş 100 lira zaten. Kendi kişisel harcamana giderdi o para anca. Cebine harçlık olurdu. Bal gibi de bakacaktın ellerine, hiç vıyyık kıyyık yapma. Sen bakmasan kocan bakacaktı, gık desen "Çok bilme de sen geçindir evi madem." diye azar yiyecektin. Kolay değil o işler.
Çalışacaktım.Hic olmazsa eski işime donecektim.Dedim birkaç ay zorlanirim.Hesabimi da yapmıştım.

X