- 7 Kasım 2022
- 170
- 45
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
Kızlar iyi akşamlar benim gerçekten dertleşmeye ihtiyacım var. 3 yıllık evliyiz çocuk istediğimiz zaman eşimde sperm sorunu olduğunu öğrendik bize tüp bebek dediler ama biz bir süre beklemek istedik bu süre içinde bende amh düşüklüğü, prolaktin yükselmesi vs gibi sorunlar çıktı ama tam 1 sene sonra eşimin spermleri toparlandı ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım ama Malesef 11 haftalık kalbi durdu ve onu kaybettim. O günden sonra gitmediğim doktor kalmadı genetik tahlilleri vs her türlü test yapıldı ama sonuç alamadık 9 ay oldu bebeğimin acısına mı üzüleyim tekrar anne olamadım ona mı üzüleyim giden maddiyata mı üzüleyim delircem. Şuan bir doktor bulduk doktor çok iyi içimize sindi eşimde yine sperm sorunu var bende herşey düzene girmiş vitamin vs verdi eşime benim içinde yumurta takibine başlıyoruz dedi ama yine deli gibi para harcıyoruz ve ay sonunu getiremiyoruz ama umut satın alıyoruz ama çok çok korkuyorum bu doktorda umutlarımı ve paramızı alırsa biz artık sıfırı tükettik ne yaparız bilmiyorum. Ailem destek oluyor ama her seferinde yüzümüze vurarak ama destek olmasalar bitik durumdayız çıkmazdayım cidden bu doktorda umutlarımızla oynar elimiz boş kalırız diye çok korkuyorum ya dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım var ki