psikolojim değişti

K

kuru

Ziyaretçi
arkadaşlar 28 haftam bitti bugün.ama bende bir sorun var.gün boyu hep bebeklten bahsediyorum eşime karnıma bak,bak vurdu,şimdi uyuyo ,babası gelsin sevsin oğlumu falan gibi sürekli eşime bahsedıyorum.acaba benden sıkılmışmıdır dıyorum cunku cokkk kousuyorum.sızce napım.yada benım gıbı olan varmısengözlerimebaksanab

canım merhaba bende ilk hamileliğimde senin gibiydim.hatta abartıp gece uykularından uyandırıyordum eşimi.9 ay oğlumuzla yatıp oğlumuzla kalktık.bende senin gibi eşimi çok fazla bunalttığımı düşünüyordum,sonra düşüncemi eşimle paylaştım.bana bizim bir parçamız olan aşkımızın meyvasına bu kadar çok bağlanıp üzerine düşmemin onu sıkmaktan fazla çok mutlu ettiğini söyledi.sıkma canını eminim senin eşinde çok mutlu oluyordur.allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.

bende aynı durumdayım sanırım ilk bebeğimiz olduğu için çok üzerine düşüyoruz allaha şükür benim eşim hiç sıkılmıyor anlayışla karşılıyor sanırım bebeklerimiz doğduktan sonrada bu durum bir süre devam eder allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bende aynıyım canım.bebegım tekme attı babası.bak hareketlı falan.yok karnım agrıyor belım agrıyor.valla benım esımde cok sabırsız.bıran once dogsun sevelım buytelım ıstıyor.merak etme sıkılmaz.ayrıca bızım ılk annelıgımız onların da ılk babalıgı.benım 32,haftam bıtecek kısmetse.herkese hayırlı dogumlar...

bende ayni her tekme attiginda hickirdiginda esimin elini alip karnima koyuyorum rahatsiz oldugunu sanmiyorum cünkü benim esim cok mutlu oluyo cosuyor resmen o kipirdadikca....bebisleri evet biz doguruyoruz ama bu onlarinda cani dolayisiyla onlarda bununla mutlu olurlar..rahatsiz olan bi es düsünemiyorum bile

X