Valla burdan destek almak için direk yazdım çok moralim bozuk kendimi sıkışmış kalmış hissediyorumKonunuzu bdv açsaydiniz daha çok fikir alirdinizMune
Niye geri dönmek istiyorsunuz semtinizeValla burdan destek almak için direk yazdım çok moralim bozuk kendimi sıkışmış kalmış hissediyorum
Geldigim yer çok uzak uygun fiyata burdan buldum ama ev çok küçük eşyalarım rezil rüsva olduNiye geri dönmek istiyorsunuz semtinize
Aklınızı başınıza almalısınız bence artık. Ve büyümelisiniz. Madem erken yaşta evlendiniz, evlilik olgunluğuna da erken ulaşmalısınız. Başka yolu yok. Ya da boşanın işkence bitsin iki taraf için de.2 yıllık bir evliliğim var defalarca kavga edip ayrılma noktasına geldik her seferinde de barıştık yine bi ayrılık aşamasında evliligimizi kurtarmak icin kayinvalidemlere yakin olduğumuz o semtten taşınmak istedik ve cahilce sanki tek sorun evmis gibi taşındık gittik. Biz daha sorunlarımızı asamamisken birde taşınma psikolojisi içerisinde boğuldum kaldım eski semtime dönmek istiyorum ama herkes bana yüz çevirdi kimse bize yardım etmiyor bana bi akıl verin ben ne yapmaliyim
Geri dönün ve sizden yüz çevirenleri umursamayinGeldigim yer çok uzak uygun fiyata burdan buldum ama ev çok küçük eşyalarım rezil rüsva oldu
Evet sorunum da bu zaten karar alıyorum boşanmak için onu da başaramıyorum bi daha deneyelim bi daha deneyelim olmuyor birde başıma ev çıktı sıkıştım kaldımSen daha kendin ne istediğini bilmiyorsun ki. Böyle sürekli kararlar değiştiriyorsan insanlar tabi yardım etmek istemez. Çocuk oyuncağı mı bu zırt pırt ordan oraya taşın. Önce kendin karar ver kvye uzak mı yaşamak istiyorsun yoksa eski semtini mi istiyorsun diye
Maalesef aliskanliklarimdan vazgeçemeyen biriyim evlendim eski evime oturdum vazgeçemedim bi türlü şimdi neden taşındım ne zaman bu hale geldim onu bile bilmiyorumEvliliğiniz hakkında bilgim olmadığı için yorumum yok ama taşınmak bile sizi bu kadar zorluyorsa hayat sizin için zor olmalı.
Kaldıramıyorum herhalde evlilikte hersey oluyor benim ailemde kiracı yıllardır tasinirlar ben annem gibi güçlü değilmişsimAklınızı başınıza almalısınız bence artık. Ve büyümelisiniz. Madem erken yaşta evlendiniz, evlilik olgunluğuna da erken ulaşmalısınız. Başka yolu yok. Ya da boşanın işkence bitsin iki taraf için de.
Maalesef aliskanliklarimdan vazgeçemeyen biriyim evlendim eski evime oturdum vazgeçemedim bi türlü şimdi neden taşındım ne zaman bu hale geldim onu bile bilmiyorum
Evliliği kurtarmak adına kayınvalideden uzağa taşınmışsınız. O semti denemişsiniz olmamış. Artık önünüze bakın. Şuan ki sorununuz semt mi? Varsın ev küçük olsun, eşyalar rezil rüsva olsun. Sizin eşinizle olan iletişiminizden, evliliğinizden, mutluluğunuzdan daha mı önemli eşyaların düzeni? Gerekli olan eşyaları dizin sığdırabildiklerinizi sığdırın, geri kalanları kiler gibi bir yere alın ya da lüzumsuz olan eşyaları elden çıkarın. Yarın evliliğiniz bittiğinde mutsuz olduğunuzda eşyalarınız size mutluluk vermeyecek. Tabii bu yorumu eşinizle aranızdaki problemleri bilmeden yazıyorum. Çözülemeyecek sorunlarınız yoksa durduk yere farklı sorunlar çıkartmak yerine oturun var olan sorunları çözmeye çalışın, evliliği kurtarmaya bakın. Yok zaten aranızda çözülemeyecek sorunlar varsa eski semte gitmekle çözülecek iş değil bu. Siz kısaca şöyle oturup teferruatlı şekilde düşünün ne yapmak istediğinizi.Geldigim yer çok uzak uygun fiyata burdan buldum ama ev çok küçük eşyalarım rezil rüsva oldu
Çünkü anneniz sorumluluk sahibi bir kadın, siz ise mız mız bir çocuksunuz.Kaldıramıyorum herhalde evlilikte hersey oluyor benim ailemde kiracı yıllardır tasinirlar ben annem gibi güçlü değilmişsim
Bence sıkıntınız ev değil yaşadıklarınız şeylerin üzüntüsünu bundan çıkarıyorsunuz psikolağa gitseniz daha yardımcı olurlar tam olarak yaşadıklarınızı bilmedigimizden ne desek yanlış olurMaalesef aliskanliklarimdan vazgeçemeyen biriyim evlendim eski evime oturdum vazgeçemedim bi türlü şimdi neden taşındım ne zaman bu hale geldim onu bile bilmiyorum
Bitirsem bitiremiyorum şu an tek istediğim eski semtime dönmek orda her şey benim için çok daha güzeldiEvliliği kurtarmak adına kayınvalideden uzağa taşınmışsınız. O semti denemişsiniz olmamış. Artık önünüze bakın. Şuan ki sorununuz semt mi? Varsın ev küçük olsun, eşyalar rezil rüsva olsun. Sizin eşinizle olan iletişiminizden, evliliğinizden, mutluluğunuzdan daha mı önemli eşyaların düzeni? Gerekli olan eşyaları dizin sığdırabildiklerinizi sığdırın, geri kalanları kiler gibi bir yere alın ya da lüzumsuz olan eşyaları elden çıkarın. Yarın evliliğiniz bittiğinde mutsuz olduğunuzda eşyalarınız size mutluluk vermeyecek. Tabii bu yorumu eşinizle aranızdaki problemleri bilmeden yazıyorum. Çözülemeyecek sorunlarınız yoksa durduk yere farklı sorunlar çıkartmak yerine oturun var olan sorunları çözmeye çalışın, evliliği kurtarmaya bakın. Yok zaten aranızda çözülemeyecek sorunlar varsa eski semte gitmekle çözülecek iş değil bu. Siz kısaca şöyle oturup teferruatlı şekilde düşünün ne yapmak istediğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?