• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Psikolojim bozuldu

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim maddi durumdan bebek düşünmedim hiç ailelerimiz destek olmadı düğünü eşyayı eşim aldı daha yatağım bile yok maaştan bize kalan 200tl iyi kötü idare ediyoruz cevremin baskısından mı bilmiyorum ama sürekli her gören bebek soruyo artık bende ya bebeğim olmayacakmış gibi olursa da rabbvkm kimseye göstermesin engelli olacakmış hissediyorum bu durumdan kurtulamıyor um psikolojim bozuldu

Maddi durumum vardı 5 yıl yapmadım. Çünkü kafam rahattı rahatımı bozmak istemedim. Çevreyi dinlemeyin etrafa kulaklarınızı tıkayın konuşurlar sadece. Kaynanama yapayım sen bakıcan mı ben işe giderken dedim sustu. Herkes konuşur ama cefasını siz çekersiniz.
Siz çalışıyor musunuz sadece eşiniz mi çalışıyor?
Yaşlarınız kaç?

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim maddi durumdan bebek düşünmedim hiç ailelerimiz destek olmadı düğünü eşyayı eşim aldı daha yatağım bile yok maaştan bize kalan 200tl iyi kötü idare ediyoruz cevremin baskısından mı bilmiyorum ama sürekli her gören bebek soruyo artık bende ya bebeğim olmayacakmış gibi olursa da rabbvkm kimseye göstermesin engelli olacakmış hissediyorum bu durumdan kurtulamıyor um psikolojim bozuldu
Canım herkesin öncelikleri farklıdır insanlara aldırma kimse kimsenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyo.biz de esimley bireysel farklılığa sahip bir çocuk sahibi olmaktan çok korkuyoduk biz devlet hastanesinde genetik polikliniğine gittik. Yakın akrabalarimizdan böyle evlat sahibi olanlarla konuştuk tanılarini öğrendik ve gittik. Doktor bizi dinledi ve risk grubunda olmadığımızı söyledi o yüzden test yapmadı. Güzel bi görüşme oldu bizim için. Anlattıkları bizi tatmin etti. Özel laboratuvarlar da ücret karşılığında yapıyo bu testleri . Biz önce gidip bilgi almak istedik özelde yaptiracaktik ama sonra doktorun anlattıkları bizi tatmin etti yapmadık. Bence sizde gidil bir görüşün .

Back
X