- Konu Sahibi karamel661
-
ben karakter olarak yaptığım şeylerden pişman olmam zaten en azından ben yaptım derim33 yaşındayım neyin ne olduğunu iyi biliyorum merak etme bilerek isteyerek yapıpda sonra ayrılınca beni cinsel anlamda kullandı demek moda oldu. ayrıca özlü sözlere inanmıyorum sizin gibi mağlesef
ben karakter olarak yaptığım şeylerden pişman olmam zaten en azından ben yaptım derim33 yaşındayım neyin ne olduğunu iyi biliyorum merak etme bilerek isteyerek yapıpda sonra ayrılınca beni cinsel anlamda kullandı demek moda oldu. ayrıca özlü sözlere inanmıyorum sizin gibi mağlesef
konuyu okudum senin yazdığın kadarını biliyorum
alone2cim bende oyüzden diyorumki bu zorla olmamış birşey kullanma yok bir tektaşa annesiyle tanışmaya kanmış hemen cinsellik yaşamış karşındakine tam güvenmeden ya birşey yaşamıyacaksın yada yaşadığında hayıflanmayacaksınneyse burda yazanların çoğu benim gibi yazmış benim msjlarım sizi neden rahatsız etti onuda anlamadım :44:
neyin ne olduğunu bile isteye yaşamak ayrı ama karşındakinin niyetini herzaman anlayamıyosun malesef sorun ordaheryer oyuncu
patlatayım kelimesini ne zaman söyledi? önce mi sonra mı?
töbe yarabbim akıl fikir ver insanlara
Annem duysa cildirir oldurur beni. Ailemden bilen bir kuzenim var o da benim yasimda... Umarim oyle olur. Kizlik zarima bence bir sey olmadi yani tam anlamiyla iliski yasamadik. ben surekli dusunuyorum ama. Kan degil ama baska siyah bir sivi gelmisti o aklima takiliyor. Doktora gitmeye de cesaret edemiyorum. Aci felan girdigini de hissetmedim. Zaten ayrildiktan sonra gel seni patlatayim demisti oyle olsa bunu demezdi sanirim... meger benle cikmadan once yatacak kiz var mi diye soruyormus
ilk başta onun o kadar ileri gidecegini ve seni zorlayacagını bilmesen de birseyleri goze alarak yakınlasmıssın canım,
daha yaşın kucuk olsa da 18 yaş hayatında aldıgın kararların sorumlulugunu tasıyabilecegin bir yaş.
bundan sonra hayatındaki siyah ve beyazlar daha net olsun...
fakat kesinligi olmayan birsey icin bukadar kendini uzme,
evlenecegin kisinin tepkisinden korktugunu soylemissin, butun erkekler bir degil; sırf el ele tutustun diye sorun cıkaranı da oluyor bekareti onemsemeyeni de oluyor...
ilerde senin yasadıklarınla ve tum gecmisinle kabul edip sevecek biri karsına cıkacaktır...
bundan sonra tereddut yasadıgın, korktugun seylere bu kadar gozu kara davranma...
henuz uni.ye gitmemissin, karsına cok farklı seyler cıkacak, hep temkinli olmaya calıs
şu kırmızı ile isaretledigim yer, seni asansore giderken kolundan tutması siddet uygulaması, resimlerini paylasması, serefsizin önde gideniymis kanmışssın, bunlar cok agır seyler... hepsini unutmak zor geliyor ama okuluna odaklanır ve bu kisiyi hayatından tumuyle cıkarırsan zamanla bu konuyu arkandan bırakman da kolaylasacak. hangi nedenle olursa olsun sakın barışma!
Anlatmis zaten herkese... Hata yaptim farkindayim ama beni anlayamazsiniz kinamayin bu yuzden
Niye anlayamayacağımızı düşünüyorsun ki.
Yaşadığın durumu oldukça da iyi anlıyoruz bence.
NAsıl bir boşluktayken,neler hayal ederken bu tür yanlışlara düşülebileceğini
kestirecek yaştayız çoğumuz.
Yaptığınız hatalara giden adımları tahmin etmek sandığınız kadar zor değil.
Bekaretine geelince umarım korktuğun gibi değildir.
Bir yolunu bulup kontrol ettirmeden de emin olamazsın yine de.
Ayrıca karşındaki adam da adam değilmiş.
O nasıl ifade öyle,patlatayım filan.
daha 5 ay çıkmışsınız,baya bi yakınlaşma yaşamışsınız.
merak ediyorum bu adamın sendeki izlenimi neydi.
yüzde yüz iyi bir adam,mert,dürüst bir adam diye düşündürttü mü seni.
yoksa emin değilmiydin karaklterinden.
eminsen nasıl yanıldın bu kadar.
emin değilsen de niye müsade ettin sana bu kadar yaklaşmasına.
yok canım asla barışmam.Zaten çok pişmanım her şey için. İlerde evleneceğim kişiye de bu yaşadıklarımı anlatmam canım o da güvenmez bana sıkıntı çıkabilir ya da ciddi düşünmez benimle kullanmaya çalışabilir. Sanırım en güzeli bu konuyu unutmak ama nasıl :2:
anlatıp anlatmayacagın senin kararın. su anki düsüncelerin zamanla degisebilir.
belki evlenecegin kisi cok anlayıslı biri olacakhayatına girecek kimsenin seni zar hikayesiyle yargılamaya calısmasına da izin verme.
fakat dedigin gibi erkeklere hatta guvendigin kız arkadaslarına bile normal sohbetlerinde yasadıklarını belli edecek sekilde davranma/konusma, senin hakkında farklı dusunup faydalanmaya calısabilirler, dikkat et.
surekli bu konuyu dusundugunde yasadıkların silinmis olmuyor... dolayısıyla kafanı takıp psikolojik olarak daha fazla yıpratma kendini. ne guzel hedefin var... derslerine odaklan. bu konuyu kapatıp, baska seyler dusunur zihnini mesgul edersen hem psikolojik olarak rahatlarsın hem de daha cok calısmıs olacagın icin sınavdaki basarın artar
Dün dündü artık bu güne bak ve düşünmemeye çalış. Kullanılmış değilsin, karşındaki adam değilmiş, yol yakınken dönmüşsün bu kadarına hamd et, kendini kötü hissetmen çok normal ama sürekli ardına bakarak yaşayamazsın. Yaşın daha çok genç, dersini de almışsın zaten bundan sonrasının iyi olması için toparlanmaya bak. Resimler konusunda bir faaliyet varsa da mutlaka şikayetçi ol, hakkını ara.
en son ortak arkadaşımız olan oğlan çıkma teklifi etti kabul etmedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakıp hayal ederim seni onun telefonunda çok hoştu dedi bende direk engelledim.Ama eski sevgilim denen şahsiyet beni her ay aradı açmadım derdi neydi bilmiyorum
en son ortak arkadaşımız olan oğlan çıkma teklifi etti kabul etmedim iyi bende eski sevgilinin telefonundaki resimlere bakıp hayal ederim seni onun telefonunda çok hoştu dedi bende direk engelledim.Ama eski sevgilim denen şahsiyet beni her ay aradı açmadım derdi neydi bilmiyorum
Ortak çevrenizden uzak dur ve sen onu ara konuyla ilgili ; gayet net ve sert bir şekilde arkadaşıyla yaşadığın bu diyaloğu anlat ve şikayetçi olacağını söyle, tırssın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?