- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi karamel661
Iste siz anladiniz bie tek beni . Ben ister miydim boyle olsun Allah dusmanimin basina vermesin. Olmekten beter oldum. Psikolojim bozuldu. Annemden babamdan utaniyorum onlari haketmiyorum.Evet sevginin gucune duygularima inandim sevdim,bagladim gozum kor oldu. Ama insan bazen bilemiyor. Herkes hata yapabilir. Kimseyle konusamiyorum. Annem ve babamin yaninda hicbir seyim yokmus gibi davranmak o kadar zor ki. Ders calisiyorum pat diye aklima geliyor. Gozlerim doluyor nefes alamiyorum. Bana bunu nasil yaptim sevdim inandim diyorum sonra suc sende kizim niye sevdin ki niye bu kadar izin verdin ki diyorum surekli kendimle gecmisimle kavga ediyorum
ne mutlu bu yaptığının üzüntüsünü yaşayacak karakterin var... bunu umursamayan kızlarımızda var..
bu işlerde her erkekle birlikte olan kızlarla aynı kefeye konulamazsın... vicdanın var ve sorumluluk hissediyorsun hatandan dolayı...
sana umursama diyemem ama bir uzmandan yardım almayı dene. kimseyle paylaşma, sana kendinden başka kimse yardım edemez.
ailene ve kendine iyi davranarak, bundan sonra hayatını daha hatasız yaşamaya gayret ederek,içindeki aslolan karaktere uygun yaşarak devam edersen işlerin yoluna girecektir.
kötü bir tecrübe belki ama sana bundan sonra hata yaptırmayacak bi tecrübe yaşadığını düşün... ders aldın farzet...
inancın neyi gerektiriyorsa o yolda ilerle. sen bi hata yaptın diye ne ölümü hakedersin ne dışlanmayı. güçlü ol.
hata yaptıysan cezamı ben çekerim de ve ayakta kal. kimseye minnet duyma. belki unutamayacağın yaraların kalacaktır ama zamanla hafifleyecektir... sen yeter ki kendine ceza verme...