• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu yasadiklarimdan dolayi...

Allahın cezaları ya çok sinirlendim şunu okuyunca. Sen bile isteye de atmış olabilirsin ki o fotoğrafları. Kimse kimseyi yargılayamaz. Bana göre bu yanlıştır ama hatalar da insanlar içindir. Asla yapmam dediği şeyleri yaşarken buluyor insan kendini çoğu zaman. Sen neden eski sevgiline hesap sormadın ki? Seni seviyorum falan diyormuş belki insanlığı tutar da o çocuğa hesabını sorar. Nedense ondan habersiz baktığına inanmak istedim. :50:

Kendisi göstermiş canım beni millete pazarlıyor... Belki de oğlana dedirtti beni kızdırmak için

Sakin ama sakin ona bir sans verme. Insanligi olsa öyle seyler yapmazdi. Pismanlik duyuyorsun belli ki, ama sen artik önüne bakmalisin. Psikologa gitmeden sana ibadeti tavsiye ederim, kötü hissettigimde namazda huzuru bulurum mesela. Hem milletin düsüncesi baska, pismanligin varsa Allaha yönel, dua et güclü olabilmen icin, tevbe et, elinden gelen bu. sakinlestirecegine inaniyorum. Ders cikarman da önemli tabi sen bunlara bak.
Insaniz, her sey olabilir ümitsizlige kapilma arkadasim.

Son düzenleme:
ortada bir kullanma durumu yok güzel kardeşim sen de onu kullanmış oldun bu hesapla yani ayrılıncamı kullandı oluyor kendi isteğinle bir şeyler yaşamışsın bu düşüncelerden sıyrıl evet sevgilin şerefsizmiş ama emin ol sana yaşattığı sorunlar kendi kız kardeşlerinden çıkacak.. ama bu kullanma filan bırakın artık bunları yani ayrılmasa bir sorun olmayacak mıydı?

canım mesaj kutusunu silermisin mesaj atamadım özelin dolu

Back