Psikolojim bozuldu yasadiklarimdan dolayi...

Annem duysa cildirir oldurur beni. Ailemden bilen bir kuzenim var o da benim yasimda... Umarim oyle olur. Kizlik zarima bence bir sey olmadi yani tam anlamiyla iliski yasamadik. ben surekli dusunuyorum ama. Kan degil ama baska siyah bir sivi gelmisti o aklima takiliyor. Doktora gitmeye de cesaret edemiyorum. Aci felan girdigini de hissetmedim. Zaten ayrildiktan sonra gel seni patlatayim demisti oyle olsa bunu demezdi sanirim... meger benle cikmadan once yatacak kiz var mi diye soruyormus

sana katılıyorum, bende senin söylediklerinde aynı kanıdayım.
bende istemem kimsenin evladı bu hataya düşmesin. ama bi hata olmuş bi kere, keşke hata yapmadan önce engelleyebilecek gücü olsaydı kardeşimizin.
ben zar önemsiz demiyorum, ama okul hayatımda bazı kızlara şahit oldum, aynı yatakta yatayım, zar dışında her şey olsun ama zara bişey olmasın mantığıyla bakanlarda var. bence bu daha hastalıklı...
keşke olmasaymış.. ama olmuş... bu saatten sonra arkadaşı içinde bulunduğu psikolojiden kötüye gitmesini engellemekten başka bişey düşmez bizlere.. gerisi kendi hesaplaşması....

İşte bundan sonra kurtul bari. Eğer şikayet etmeye cesaretin yoksa tehdit et. Fotoğraflar konusunda kendisini şikayet edeceğini, artık gözünü kararttığını, hiçbirşeyden korkmadığını, gerekirse sonuna kadar gideceğini ama ondan kurtulacağını söyle. Sen biraz dik dur, sert çık. Ama dediğim gibi kesinlikle şu bekaret konusunu kafana takma... Dini inancın gereği bakire olman gerektiğine inanıyorsan zaten şu an günah senin günahın değil. Yok gelenek görenek gibi şeylere kafanı takıp da bekareti sorun ediyorsan, etme.... Seni seven adam zaten anlar. Anlamayacak adamla bu saatten sonra bari işin olmasın. Sen ona soruyor musun bakir misin diye? Kendine güven, sen kadınsın... Ben bu bekaret meselelerini okudukça çok kızıyorum. Çünkü biz kadınlar olarak bunu kafamızda büyüttükçe toplumun üzerimizdeki baskısı hiç azalmayacak. Biz düğünde babamızın bağladığı o kırmızı kurdeleyi onur gurur meselesi yaptıkça, erkeklerin bize 'ellenmiş mal, az ellenmiş mal, hiç kullanılmamış mal' muamelesi yapmalarına izin vermeye devam edeceğiz. Çünkü o kırmızı kurdele aslında bizim ne kadar namuslu olduğumuzu falan ifade etmiyor. O kırmızı kurdele aslında erkeğe 'bak sana hiç kullanılmamış sıfır mal veriyoruz' denmesini temsil ediyor. Git kendine iyi bir doktor bul. Derdini anlat, dök. Terapi gör. Derslerine odaklan. Hayatına bak...

Haklisin canim bana guvenmeyen insanin benimle isi olmasin sonucta ben onunla orospuluk icin sevmedim onu niyetim belli mal da degilim ...

Beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi.. Bak hayatım inan ki tek kurtuluşun okumak... Sen diş hekimi olsan çevren şuanki gibi mi olur? Kim senin bekaretini yüzüne vuracak ki? Ayrıca Hem bak anlamaz mı bozulsaydı zarın, söylemiş zaten.. Belki zedelendiğinden gelmiştir o sıvı? Bozulsaydı bi şekilde anlardın herhalde.. Ya bozulursa da bozulsun hem senin ruh sağlığından önemli olduğu düşünmüyorum, buna takarsan hedefine ulaşamayacaksın ve 1 senen boşa gidecek... sonra yeniden üniversite hayali kuracak mısın? Oku güzelce, al mesleğini eline sonra millet arkandan istediğnii desin yani.. aslanlar gibi kendi kazancınla güzel bi hayat kurarsın.. Bu dünyanın sonu değil.. Şu hayatta senden değerli kim var söyler misin? Şu dönemi atlatırsan ve hedefine ulaşırsan bunca şeye rağmen işte o zaman çok güçlü bi insan olacaksın, eğer bunlara takıp da kaybolursan buralarda böyle konular açmaya mahkumsun.. Sıyrıl şu ruh halinden. Açıkcası bekaretine bişey olduğunu sanmıyorum ama olsa bile önüne bakmak zorundasın.

Yani birlikteyken bişeyler yaşıyosunuz,ediyosunuz.Ayrılıncada sanki adam tecavüz etmiş gibi yok beni kullandı,yok bilmemne.Gayette senin rızanla olmuş her ne olduysa,diğer arkadaşların dediği gibi ortada bir kullanma durumu yok.Bu kadar olumsuz etkileniyosanız,cinsellik yaşanacak ortamlara girmeyin ev,otel v.s hernyese.

18 yaşındasın geleceğini planlamak ve o yünde çalışmak yerine çocuk yaşta cinsellik yaşıyorsun bir de açık resimler çektiriyorsun ne diyeyim sana!!!! bunu yaşadığın kişi de çocuktur nasıl güvendin çevresine anlatmayacağına nasıl inandın şükret ki hamile kalmamışsın en azından pişmansın evlenene dek bir daha bu tür olaylar yaşamazsın umarım.

Beni anladigin icin tesekkur ederim canim hem de cok...Haklisin calisip doktor olacagim herkesi karsima alacagim belki bunda da bir hayir vardir. Ama psikolojim bozuldu surekli o anlar aklima geliyor acaba soyle olmus muydu boyle olmus muydu diye olmamis seyleri bile olmus gibi dusunuyorum bazen.Belki basima kalmasin diye demistir gel patlatiyim diye ona guven olmaz. Bu arada cok ustume gelen var ben o yatakta aglaya aglaya cevirildim tavada balik kizartilir gibi kacmaya calistim benim malimi benden esirgeme diyen bir serefsizle karsi karsiyaydim. Yasayan anlar beni..

tüm kalbimle katılıyorum... kadın kendi kendini küçük düşürmemeli... benim hatam demeli,günahı da benim demeli ve Allah'tan başka kimseye hesap vermemeli... (herkesin kendi inancı gereği tabi)

erkeklere de kuşak bağlansaydı ve bunu önemseselerdi kuşaklı erkek bulamazdık...

sen bu çocuğa gel seni patlatayım diyecek cesareti baştan vermişsin kendi rızanla cinsel bişeyler yaşamışsın şimdi de şikayet ediyorsun!!!

Anlatmis zaten herkese... Hata yaptim farkindayim ama beni anlayamazsiniz kinamayin bu yuzden

Canım benim ya kıyamam.. Kendin için çok çalış bak güzel haberlerini almak istiyorum.. Ben de böyle bi şerefsiz için 1 sene kendimi eve kapatmıştım, ama her şey geçiyor.. Onun yüzünden okulumu değiştirmiştim ama zamanla insan iyileşiyor, 1-2 senede tüm izleri silinmişti.. Belki o hayatıma girmeseydi ben, öncesinde hiç yaşamadığım güzel arkadaşlıklar edinemeyecektim ve şuandaki sevgilimle beraber olamayacaktım belki de... Her şeyde bi hayır vardır, bu olay sana daha da azim versin isterim.. Bunların hepsi bizim için birer hayat dersi.. Daha güçlü olalım diye, insanlara kolayca güvenmeyelim diye.. Devlet hastanelerinde psikiyatri bölümlerinin olduğunu biliyorum, neden oraya gitmiyorsun canım?

Son düzenleme:
arkadaslar kınamayalım, yol gösterici olamya calısalım...zaten pişman...dersini almıs konu sahibi...
sana tavsiyem unutmaya calıs.. diş hekımı olma planların varmıs demek ki derslerın cok ıyı ..o yuzden calıs, calıs, calıs bu dusuncelerden sıyrıl...

Canim devletteki psikologlar iyi ilgilenmiyormus diye duydum. Bir de sicilime islenmesini felan istemiyorum. Malum psikolojisi bozulan herkese deli muamelesi yapiyorlar ilerde sorun olabilir diye. Cok sagol canim insallah sende mutlu olursun hakkinda hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin cok tesekkur ederim

Umarim siyrilabilirim. Tesekkur ederim

hep aynı konular hep aynı konular nezaman kurtulucaz şu konulardan acaba ayrıca isteyerek yaşamış olduğum şeyler kullanmak olmuyor mağlesef izin vermeseydin

hep aynı konular hep aynı konular nezaman kurtulucaz şu konulardan acaba ayrıca isteyerek yaşamış olduğum şeyler kullanmak olmuyor mağlesef izin vermeseydin

kimse karşısındakinin karaktersiz olduğunu bilerek başlamıyo bu işlere en azından bu kız bilmiyomuş du et seninde başına gelmesin güvendiğin dağlara kar yağmasın ben yapmam deme sakına yapmam dediğini yaptırır mevla

ben karakter olarak yaptığım şeylerden pişman olmam zaten en azından ben yaptım derim 33 yaşındayım neyin ne olduğunu iyi biliyorum merak etme bilerek isteyerek yapıpda sonra ayrılınca beni cinsel anlamda kullandı demek moda oldu. ayrıca özlü sözlere inanmıyorum sizin gibi mağlesef

Cok dogru canim bende zamaninda buyuk konustum simdi bana buralara yazmak dustu. Hayatta basimiza ne gelir bilinmez. Yargilamadan once anlamayi ogrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…