Psikolojim bozuldu yasadiklarimdan dolayi...

ne mutlu bu yaptığının üzüntüsünü yaşayacak karakterin var... bunu umursamayan kızlarımızda var..
bu işlerde her erkekle birlikte olan kızlarla aynı kefeye konulamazsın... vicdanın var ve sorumluluk hissediyorsun hatandan dolayı...
sana umursama diyemem ama bir uzmandan yardım almayı dene. kimseyle paylaşma, sana kendinden başka kimse yardım edemez.
ailene ve kendine iyi davranarak, bundan sonra hayatını daha hatasız yaşamaya gayret ederek,içindeki aslolan karaktere uygun yaşarak devam edersen işlerin yoluna girecektir.
kötü bir tecrübe belki ama sana bundan sonra hata yaptırmayacak bi tecrübe yaşadığını düşün... ders aldın farzet...
inancın neyi gerektiriyorsa o yolda ilerle. sen bi hata yaptın diye ne ölümü hakedersin ne dışlanmayı. güçlü ol.
hata yaptıysan cezamı ben çekerim de ve ayakta kal. kimseye minnet duyma. belki unutamayacağın yaraların kalacaktır ama zamanla hafifleyecektir... sen yeter ki kendine ceza verme...

Evet... psikolojim bozuldu artik. Bu kadar onemliyse bir zar evlenmem o zaman

e önemli tabi...
sen aksini mi savunuyorsun?
karşına evlenme maksatlı çıkacak 10 erkeğin en az 9 u bekaret isteyecek.. o 1 tanesi istemesede aklında hep keşke ilki ben olsaydım diye bir fikir olacak...
annen baban belinde kırmızı kurdela ile göndermek isteyecek seni yeni hayatına..
burası anadolu a güzel kardeşim. avrupalı değiliz, onlar gibi olmaya çalışsakta olamayız...
gelenek göreneklerimiz ve onlara göre şekillenmiş fikir ve yaşantılarımız var...
sen de biliyorsun ki bunları durup durup acaba bekaretim gitti mi diye düşünüp hayatına gem vuruyorsun....
olan oldu, zararın neresinden dönersen kar. sınavına odaklan...
her şerde bir hayır vardır diyerek hatandan ders alır ve çok güzel bir hayat yaşarsın umarım...

Son düzenleme:

Suan cok acimazsizca komusuyorsunuz. BENI YARGILAMAK SIZE DUSMEZ. BEN O YATAKTA SEVISIRKEN AGLADIM YAPMA DIYE ITTIM.BILIP BILMEDEN KONUSMAYIN !!

e önemli tabi... sen aksini mi savunuyorsun? karşına evlenme maksatlı çıkacak 10 erkeğin en az 9 u bekaret isteyecek.. o 1 tanesi istemesede aklında hep keşke ilki ben olsaydım diye bir fikir olacak... annen baban belinde kırmızı kurdela ile göndermek isteyecek seni yeni hayatına.. burası anadolu a güzel kardeşim. avrupalı değiliz, onlar gibi olmaya çalışsakta olamayız... gelenek göreneklerimiz ve onlara göre şekillenmiş fikir ve yaşantılarımız var... sen de biliyorsun ki bunları durup durup acaba bekaretim gitti mi diye düşünüp hayatına gem vuruyorsun..... .

YAZMIS ISTE BU TUR SEYLERDEN DOLAYI KAFAMA TAKIYORUM. YARGILANIYORUM. SUREKLI BIR TOPLUM BASKISI. NE TOPLUMMUS YAA ... KIZLIK ZARIN ESNEK OLSA BILE SUCLUSUN BU DEVIRDE. ZIHNIYETE BAKIN.Ben simdi takinti yapmayim da napayim :'(

Sen var ya cok buyuk konusuyorsun. Ilerde kizin olur basina gelirse ona da boyle dersin olur mu ? Hayatta kimin neyin ne olacaginin hicbir seyin garantisi de yok. O yuzden beni YARGILAMAYI KES. OYLE BIR ZIHNIYETE SAHIP KI SU TOPLUM ILK GECE KAN GELMEZSE OLDURECEK. HATA YAPTIM FARKINDAYIM.AMA BOYLE ACIMAZSIZCA ELESTIRMENIZ HOS DEGILL !

Sen güçlü olmaya bakacaksın. Adam gbi adam olan karşısında güçlü kadın görmekten hoşlanır. Bu ezik, istediğini yaptırabildiği kadınları tercih edenler genelde ezik tiplerdir zaten. Hedefin için çalışmaya bak sen. Kendine güvenli bir kadına bekaret konusunda ağzını açmaya cesaret edebilecek erkek ben tanımıyorum. Ha o kadar seviyesini bilmeyen varsa da alır cevabını oturur. Ben mesleğim gereği sürekli erkeklerle bir aradayım ve sana açık olarak söyleyebilirim ki kültürlü aklı başında erkeklerin hiçbiri bunu takıntı haline getirmiyor.

hoooop kes mes ne oluyoruz.
hata yapmışsın çek diyim o zaman hatanın cezasını.
bir de acıdım da iyi dileklerimi söyledim. demekki kimine müstehak ya bazı şeyler...
haydi kal sağlıcakla...

Suan cok acimazsizca komusuyorsunuz. BENI YARGILAMAK SIZE DUSMEZ. BEN O YATAKTA SEVISIRKEN AGLADIM YAPMA DIYE ITTIM.BILIP BILMEDEN KONUSMAYIN !!

Yargılamıyorum... Olanı söylüyorum... Eğer zorla yaptıysa bunu tecavüze uğradın demektir. Cinsel ilişkinin tamamlanması, penise vajinanın girmesi şart bile değil. Zor kullanmış. Git şikayet et... Bunu yaptıktan sonra ilişkiye devam ettin mi? Fotoğraflarını zorla mı çekti? Bunları soruyorum. Eğer karşılıklı yaşanmış bir cinsel ilişkiyse kullanılmış olmuyorsun. Eğer adam zorla yapmışsa tecavüze uğramış oluyorsun şikayet etmen gerekiyor. Eğer tecavüze uğrayıp hala ilişkiye devam ettiysen NİYE ettin. Tehdit mi etti ayrılma diye. Yine gidip şikayet etmen lazım. 18 yaşında neyin evlilik hayalini kurdun bi yandan büyük hedeflerin varken? Bunları soruyorum. Kimseyi yargılamak bana düşmez. Ama dediğim gibi senin izninle olmuş bir birliktelikse bundan utanma, kendini kullanılmış hissetme. İstemişsin yapmışsın. Eğer tecavüze uğradıysan yine utanma. Senin suçun değil onun suçu. Et şikayet kurtul. Travmayı atlatmak için de yapacağın ilk şey terapi görmek olsun. Yoluna devam et. Ama özellikle fotoğraflar konusunda dikkatli ol.

önemli olan onların senin bedenin,tercihlerin,hataların konusunda yorum yapması değil...
bekaret isteyen erkeklerin hepsi kendi bekaretlerini koruyor mu sanıyorsun?
o kırmızı kurdela kimsenin namuslu olduğunu kanıtlamaz arkadaşım..
benim inancım bu hatanın bedelini bu dünyada ödememenden yana..
bu seninle inancın arasında bi nokta... herkes eşit yargılanacak, herkes kendi hatalırndan sorumlu.. ama burda seni kötü düşüncelere itersek ve sen canına kıyma durumuna gelirsen hepimizin vebali olur.
başkaları için takacaksan bu durumu kendine haksızlık edersin. çok namuslu da olsan, adını yan baktıya çıkaracak olanlar var.
sen var git içinde namuslu ol canım kardeşim.. yolun açık olsun.. inşallah feraha erersin...
bırak kim ne isterse istesin... sen hesabı vereceğin yeri biliyorsun değil mi?
gerisi boş...

Yani tek yol güclu olmak oyle mi ? Tesekkur ederim beni yargilamadiginiz icin

Keske karsimda olasaniz ve size anlatsam bana yaptiklarini daha bu %5'i emin olun olmekten beter etti beni kolesi oldum bende de suc var tabii ki asla yok demiyorum ama benim malimi benden saklayamazsin diyip yatakta aglatan bir insandi ...
Allahindan bulsun..bidaha muhattap olma.yasadiklarinida kimseye anlatma.

Hayir.
Agladim hâlâ devam etti. Evden kacmaya calistim olmadi asansorde yakaladi seni seviyorum diyip susturmaya calisti. Iliskimiz devam etmedi. sevismek istemiyorum kiz kardeslerinin basina gelse anlardin dedim s... git onlar her seyim sen nasil boyle dersin ben onlari cok seviyorum dedi engelledi beni. Fotograflar konusunda ben hataliyim fotograflarimi cektim cunku dedi ki tamam sevismiycez bari sadece fotograflarini gonder onlarla idare ediyim kocani elinde tut felan dedi aptallik edip gonderdim. Keske gitseydi zaten akli uckurunda olan erkek gidiyor. Adam olmayanin kolesi yaptim kendi kendimi

bakın bunlar benim kişisel fikirlerim değil....
ülkenin genel geçer kurallarını söylyorum.
evet bunlar yazılı kanunlar değillerdir ama ülke insanının çoğu için kanundan bile daha katı kurallardır...
ben bu genç arkadaşımız nezdinde burayı okuyan tüm genç kızlara sesleniyorum..
eğer ki bu sorumluluğun altından kalkamayacaklarsa girişmesinler böyle işlere...
sonra gelip annemimn babamın yüzüne bakamıyorum, her an aklımfda bekaretim gitt mi gibi düşenceler var deniliyor...
biz ne kadar sen dik dur, kerşında ki erkek bunu önemsemeyecek desekte maalesef pratikte böyle değil...
olan kızlara oluyor, erkeklerin bakirliğini ispatlayacağı bir durum yok ama bu kadınlarda var..
ha bu zar sağlık için var olmuş olsada günümüzde kime derseniz çağrıştırdığı anlam ortada...
ben bunu normalleştirerek burayı okuyan daha küçük kardeşlerimizin aklına "demek ki ben de yapabilirim" fikrini sokmak istemiyorum..
bu arkadaşa yaptığım yorumun vebali varsa burayı okuyacak kardeşlerimize dekarşı sorumluluğumuz var...
yapmayın kızlar, bunun sorumluluğunu alamayacaksanız böyle şeylere kalkışmayın. yazık olan sizin gençliğinize psikolojinize olur...
erkekler bu durumu beğensekte beğenmesekte bu işten hep paçayı sıyıran taraftır...

Ailenden birisiyle paylasamaz misin bu durumu? Fotoğraflar için sikayet edebilirsin, hem de biraz hırpalasınlar o serefsizi..
Ya bak yanlıs anlamasın ama kimse, bi kadın mesela okumamışsa bu tarz şeyler yaşadığında ona kötü gözle bakılıyor, ama eğer mesleğini eline alıp kendisini kurtarmışsa kimseye söz hakkı düşmüyor.. Bu ülkenin bi gerçeği, buna çok defa şahit oldum ben.. O yüzden kurtuluşu okumakta görmelisin, buna göre derslerine daha da düşmen gerekiyor.. Yaşadığın şeyler hepimizin yaptığı kadar, kendini kötü hissetme, tek yanlışın erkek arkadaş seçiminde olmuş. Hatalar biz insanlar için, isteyen istediğini desin arkandan ne takıyosun.. Ben de bu tarz olaylar yaşamıştım hiç senin kadar umursamadım ve şükürler olsun ki annem de yanımdaydı hep.. Okulundan mı bu çocuk? Öyleyle okulunu değiştirebilirsin.. Tamamen iletişimi koparmalısın.. Öncesinde de mutlaka şikayet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…