- Konu Sahibi karamel661
-
Ilerde esim ya bana guvenmezse sorun cikartirsa felan[/QUOTE
DEDİĞİN GİBİ PİSKOLOJİN BOZULMUŞ... OLMAMIŞ ŞEYLERİ OLMUŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM DİYOSUN. EŞİN NEYİ SORUN EDECEK
Tecavüz değil. Ortada zorla yaşanan bir birliktelik yok. Sen de isteyerek birlikte olmuşsun çocukla. Şimdi neden buraya 'Beni kullandı' diye yazıyorsun? Kullandırmasaydın sen de kendini o zaman. 18 yaşında yangından mal mı kaçırıyorsun? Ne bu aceleniz? Bir şeyi yapmadan önceden; yaptıktan sonrasını da düşün, yaptığından pişman olur musun ölç-tart öyle hareket et. Yüzeysel ilişki yaşamışsınız (doğru ise) zarın yırtılmamıştır. Geçmişi unut, geleceğine bak artık.
Ilerde esim ya bana guvenmezse sorun cikartirsa felan[/QUOTE
DEDİĞİN GİBİ PİSKOLOJİN BOZULMUŞ... OLMAMIŞ ŞEYLERİ OLMUŞ GİBİ DÜŞÜNÜYORUM DİYOSUN. EŞİN NEYİ SORUN EDECEK
Kizlik zarim kanamazsa felan. Ya da girdi ben mi farketmedim
Ilerde esim ya bana guvenmezse sorun cikartirsa felan
BAK CANIM KIZLIK ZARI BAKİRE BİLE OLSAN EVLENDİĞİN ADAMLA İLK DEFA İLİŞKİ YAŞAMIŞ BİLE OLSAN KANAMAYABİLİYO.İLLE KANAR DİYE BİRŞEY YOK KİMİİNİN DOĞUMDA ANCA KANAR. YANİ AMAN YA KANAMAZSA DİYE TAKILMA BUNA...HADİ İLK DEFA YAŞADIN BUNU EŞİNLE AMA OLMADI KANAMADI EEE OZAMAN NE OLACAK. CAHİL KAFADA Bİ ERKEK ANCA TAKILIR BUNLARA
BAK CANIM KIZLIK ZARI BAKİRE BİLE OLSAN EVLENDİĞİN ADAMLA İLK DEFA İLİŞKİ YAŞAMIŞ BİLE OLSAN KANAMAYABİLİYO.İLLE KANAR DİYE BİRŞEY YOK KİMİİNİN DOĞUMDA ANCA KANAR. YANİ AMAN YA KANAMAZSA DİYE TAKILMA BUNA...HADİ İLK DEFA YAŞADIN BUNU EŞİNLE AMA OLMADI KANAMADI EEE OZAMAN NE OLACAK. CAHİL KAFADA Bİ ERKEK ANCA TAKILIR BUNLARA
Iliskiye girmis olsam ya da 1 cm girse felan farkederdim degil mi canim ? Psikolojim bozuldu gercekten. Kendimi asmak istiyorum artik yasama sevincim felan kalmadi. O serefsiz gel seni patlatayim saat 6da felan dedi bana cok cektirdi olaylarin hepsini bilmiyorsunuz :'(
18 yaşında bir genç kız, erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşıyor ama onları yaşadığı anlarda neler olduğunu fark etmiyor bu nasıl kendinden geçmedir arkadaşHayır bu konuda hiçbir bilginiz yok desem erkek arkadaşınızla bir şeyler yaşamayı bilen kişi o zarın nasıl bozulacağını da biliyordur diye düşünüyorum.
Iliskiye girmis olsam ya da 1 cm girse felan farkederdim degil mi canim ? Psikolojim bozuldu gercekten. Kendimi asmak istiyorum artik yasama sevincim felan kalmadi. O serefsiz gel seni patlatayim saat 6da felan dedi bana cok cektirdi olaylarin hepsini bilmiyorsunuz :'(
bu nasıl iğrenç bir laf ya.. arkana bile bakma kaç..ama mağdurum deme küllahları değişiyoruz o zaman.
İİİYYYY..NE İĞRENÇ BİR ÇOCUK.. FARKETMEMEN MÜMKÜN DEĞİL
bu nasıl iğrenç bir laf ya.. arkana bile bakma kaç..ama mağdurum deme küllahları değişiyoruz o zaman.
napiyim canim simdi ben cok kotuyum destek verenim yok
yorum yapmak istemiyorum, kızmak hele hele kınamak hiç istemiyorum kaldı ki bana düşmez ben kimim sizi kınayacağım.. amaaaa..... yahu artık çocuklar bile biliyor cinsellik nasıl yaşanıyor ne yapınca ne oluyor, siz 18 yaşında üniversiteye hazırlanan genç bir kızsınız.. sonuçta sevgilinizle yaşadığınız herşeyi bile isteye yaşadınız, şimdi ne bu dert yanmalar kızlığım bozulmuş mudur falan demeler.. yapmayın Allah aşkına.. sanıyorum ki hiç ayrılmayacağınızı, hatta evleneceğinizi düşündüğünüz için bu k adar rahat bu kadar güvenli hareket ettiniz ama bu da size ders olsun düğünden bilmem kaç gün önce ayrılanlar varken siz daha 18 yaşındasınız ve sadece sevgilisiniz, bundan sonra kimseye nasılsa evleneceğim bişe olmaz gözüyle bakıp her istediğini yaşamazsınız yok yaşamak isterseniz de o sizin hür iradenizde olan birşey kimse karışamaz ama bu yaşadıklarınızı psikolojiniz kaldıracaksa yaşarsınız.
bundan sonra yapmanız gereken en kısa sürede bir psikoloğa gitmek ve kendinize güvenmeyi, kendinizin ve vücudunuzun değerini bilmeyi öğrenmek, sonra da bu yaşadıklarınızı kötü bir tecrübe olarak kabul edip önüne bakmak. ne güzel hayalleriniz var idealleriniz var bırakın geçmişte ne yaşandysa yaşandı, ideallerinizi gerçekleştirmeye, kendinizi geliştirmeye adayın hayatınızı, inanın herşey daha güzel olacaktır sizin için.
inşallah herşey sizin için yoluna girer gencecik bir kızsınız, hatalar yapılabiliyor ama önemli olan gereken dersi çıkarın ve akıllı hareket edin bundan sonrasında..
İİİYYYY..NE İĞRENÇ BİR ÇOCUK.. FARKETMEMEN MÜMKÜN DEĞİL
Sagolun :'(
Evet ama siyah bi akintim vardi bu yuzden tedirginim doktora da gidemiyorum. O olmasa bile aklima baska anlar geliyor acaba bir sey yapti farkinda olmadim mi diyorum kafayi yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?