Psikolojim bozuldu yasadiklarimdan dolayi...

Tecavüz değil. Ortada zorla yaşanan bir birliktelik yok. Sen de isteyerek birlikte olmuşsun çocukla. Şimdi neden buraya 'Beni kullandı' diye yazıyorsun? Kullandırmasaydın sen de kendini o zaman. 18 yaşında yangından mal mı kaçırıyorsun? Ne bu aceleniz? Bir şeyi yapmadan önceden; yaptıktan sonrasını da düşün, yaptığından pişman olur musun ölç-tart öyle hareket et. Yüzeysel ilişki yaşamışsınız (doğru ise) zarın yırtılmamıştır. Geçmişi unut, geleceğine bak artık.

Evet ama siyah bi akintim vardi bu yuzden tedirginim doktora da gidemiyorum. O olmasa bile aklima baska anlar geliyor acaba bir sey yapti farkinda olmadim mi diyorum kafayi yedim ben

Ilerde esim ya bana guvenmezse sorun cikartirsa felan

Sorun cikartirsa kapiyi gostereceksin. Bu kadar basit. Benim de psikolojim bozuldu bu kendine guvenmeyen, sonunu dusunmeyen kizlarin once iliski yasamasindan sonra da daha evlenmeden ah vah kocama ne diyecem demelerinden. Bu yuzden kk ye ara bir sure veriyorum.

Hic bir iliski evlilik dahil garanti degildir. Bunu bilip ona gore yasamali. Pisman olunma ihtimali varsa eger bu durumlari yasamamali. Olan olmus bundan sonra sana onune bakmak ve yasadiklarindan ders almak duser.

Dis hekimliginden once psikolojini duzeltmeye bak. Okul kacmiyor ama saglik elden bir kacti mi zor toparlarsin. Iyi sanslar.

Son düzenleme:

her gün açılıyor artık buna benzer konular.. ve hep aynı hep aynı..
beni kullandı..
nasıl kullandı arkadaş? sen bununla sevgili değil miydin? isteyerek olmadı mı? ee ikiniz de mutlu mesut değil miydiniz?
bunun neresi kullanmak?
hani toplumda bir klişe var ya? cinsellik erkek içindir. kadının görevi de o ihtiyacı gidermektir..

yorum yapmak istemiyorum, kızmak hele hele kınamak hiç istemiyorum kaldı ki bana düşmez ben kimim sizi kınayacağım.. amaaaa..... yahu artık çocuklar bile biliyor cinsellik nasıl yaşanıyor ne yapınca ne oluyor, siz 18 yaşında üniversiteye hazırlanan genç bir kızsınız.. sonuçta sevgilinizle yaşadığınız herşeyi bile isteye yaşadınız, şimdi ne bu dert yanmalar kızlığım bozulmuş mudur falan demeler.. yapmayın Allah aşkına.. sanıyorum ki hiç ayrılmayacağınızı, hatta evleneceğinizi düşündüğünüz için bu k adar rahat bu kadar güvenli hareket ettiniz ama bu da size ders olsun düğünden bilmem kaç gün önce ayrılanlar varken siz daha 18 yaşındasınız ve sadece sevgilisiniz, bundan sonra kimseye nasılsa evleneceğim bişe olmaz gözüyle bakıp her istediğini yaşamazsınız yok yaşamak isterseniz de o sizin hür iradenizde olan birşey kimse karışamaz ama bu yaşadıklarınızı psikolojiniz kaldıracaksa yaşarsınız.
bundan sonra yapmanız gereken en kısa sürede bir psikoloğa gitmek ve kendinize güvenmeyi, kendinizin ve vücudunuzun değerini bilmeyi öğrenmek, sonra da bu yaşadıklarınızı kötü bir tecrübe olarak kabul edip önüne bakmak. ne güzel hayalleriniz var idealleriniz var bırakın geçmişte ne yaşandysa yaşandı, ideallerinizi gerçekleştirmeye, kendinizi geliştirmeye adayın hayatınızı, inanın herşey daha güzel olacaktır sizin için.
inşallah herşey sizin için yoluna girer gencecik bir kızsınız, hatalar yapılabiliyor ama önemli olan gereken dersi çıkarın ve akıllı hareket edin bundan sonrasında..

Yok cok ama cok pismanim. Ruh gibi yasiyorum. Bundan sonra zaten boyle bir sey asla yapmam. Kinamayin evet cunku bende cok kinardim ve hepsi basima geldi. Tesekkur ederim Allah yasadigimi kimsenin basina ve asla bunu yasamam diyenlere buyuk konusanlara da vermesin

bunu yaparken aklın neredeydi diyenleri aldırma...
herkes hata yaparken aklı bacadan çıkmasa hatasız bi yaşam olurdu...
benimde evladım olacak, seni kınasam,eleştirsem... benim evladım yaşasa bunu bu hatası yüzünden bu kadar üzülmesine dayanamazdım..
önemli olan şuan nefes alıyor olman... hatayı tekrarlarsan hata olmaktan çıkar adın başka bir şey olur..
ama belli ki pişmansın ve gerisi gelmeyecek bu işin... belli ki sevginin gücüne inandın ve ilerledi.. asla kınayamam.. insan severken sevdiği uğrana neler yapmayı düşünebiliyor... kimisi hakediyor kimisi karaktersiz çıkıyor...
sen evliliği bir kenara koy şimdilik onu düşünme. içindeki yaraları tamir edip bi an önce hedefine odaklan..

malesef bu konuyu yadırgayan, kızlarda suç bulan,bu işi yaparken erkeğe suç bulmayıp ta erkeğinkini olağan karşılayan, ''erkeğin elinin kiri'' diye bakan,ya da '' erkekler böyledir sen akıllı olacaktın'' diyen, '' kendine hakim olsaydın arkadaş,kafan nerdeydi yaparken'' diyen bi çok bayanın erkek evlatları ileride ''seviyorum'' bahanesiyle kızların duygularını kullanmış oluyorlar...
çünkü bu kafayla biz kadınlar yetiştiriyoruz kendi hemcinslerimizle oyanayanları... hafif meşrep olan kadın olur... hangi erkek ''eyvah ilişki yaşadım çok pişmanım,şimdi evleneceğim insana ne hesap vereceğim'' diyor mu? çünkü beyninde zar yok...

yeter ki kafa ve vicdandaki zarları yırtılmasın insanların...

Evet ama siyah bi akintim vardi bu yuzden tedirginim doktora da gidemiyorum. O olmasa bile aklima baska anlar geliyor acaba bir sey yapti farkinda olmadim mi diyorum kafayi yedim ben

Dalga geçmiyorsunuz değil mi? Nasıl 'Ben farkında olmadan bir şey yaptı mı acaba?' diyorsunuz anlamadım. Yapan sizsiniz. Açık açık yazamıyorum ama bir şey yapsa hissedilmeyecek değildir herhalde. Akıntıyla ilgili bir şey diyemeyeceğim. Sonuçta ben de bekarım. Forumda okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla yaptım o yorumu da. Doktora neden gidemiyorsunuz? Gidin, en azından aklınızda soru işaretleri kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyeyim nereden başlayayım bilemedim... 1- 18 yaşındasın, daha hayatın başlangıcındasın, güzel de hedeflerin varmış. Elin herifinin evleneceğiz demesine ne diye kanıyorsun. Hadi kanmak demeyelim buna, evlilik bu yaşta senin neyine. 2-Cinsellik yaşamışsın, buna kullanılmak denmez. Adam sana tecavüz etmemiş. Karşılıklı olmuş... 3-Çıplak fotoğraflarının onda ne işi var? Gizlice mi çekti sen mi izin verdin. Sen izin verdiysen kusura bakma ama insan kocasına bile izin vermemeli bence. Hatta kendi bile çekmemeli. Sonuç olarak teknoloji çağında yaşıyoruz. Karşı taraf kötü niyetli olmasa bile birilerinin eline geçebilir. Eğer gizlice çektiyse de gerekli makamlara müracaat etmelisin. Şikayet etmelisin. 4-Psikolojin niye bozuk seni fotoğraflarla tehdit mi ediyor yoksa yine 'oy anam bekaretim gitmiş midir' sorunu mu? Eğer ikincisiyse hiç bozma psikolojini. Eğer bekarete sen önem veriyor olsaydın zaten bir ilişkiye girmezdin. Eğer günün birinde evleneceğim adam muhabbetineyse senin yerine kızlık zarını seven bir adamla zaten evlenme derim...

18 yaşındayken neyin tektaşı
neyin tanışması
ne sevişmesi
eh hızlı yaşa genç öl diye bunun üzerine deniyor herhalde...
hem ne kullanılmışlığı istemişsiniz yaşamışsınız ve olmamamış ayrılmışsınız....

arkadaşın patlatayım lafı da daha bir tüy dikti yani bu yaşadıklarınıza...
çoluğumuz çocuğumuz var, sen koru ya rabbim , şu gençlerin haline bak.. :26:
gün geçmiyor ki bir genç kızın bekaretini kaybetmiş ve ya kaybetmiş olma ihtimalinden dolayı kafayı sıyırdığını okumayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…