- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- 323
- Konu Sahibi Canyarim58
-
ortaokuldayken dişlerime tel taktırdım.doktorun tedavi 2 sene sürcekc demesine rağmen tedavi 3 sene sürdü.oldukça zorlu bir dönemdi.ancak tedavi bittikten sonra dişlerim eski bozuk haline döndü.bu duruma dikkat edin doktorunuzdan bu konuda mutlaka bir garanti alın.
üst ve alt dişler agız kapandıgında birleşmiyor dikkatli bakarsanız eger farkedersiniz
merhaba benim açık kapanış problemim var
kücükken yapılacak tedaviyi ertelettim şimdi aklıma geldi 2 hafta önce detaylı arastırdım ortodontiste gittim. bana 20lik dişlerimi cektirip cenemde bosluk saglayıp tel takılarak düzelebilcegini söyledi.
20lik dişlerimi çektirdim .dolgularımıda yaptırdım. hala hazır degilim.. söyle bir sorun varki doktorum tedavi süresine 2.5 yıl dedi , ve bu beni cok üzüyor. üniversiteyi bitirdim tam işe girecegim sırada 22 yasında diş teli taktırmak cok zoruma gidiyor ve bu 2.5 yıl kalacak sanırım. şimdiye kadar cok güzel gözükmüyorlardı ama teller konusunda cok sıkıntılıyımm...
kimse beni begenmeyecek bu yastan sonra cok zoruma gidiyor ben bile alısamamısken birisi elestirdiginde direk aglamaya baslarım. özgüveninmi şimdiden yitirdim ama biliyorumki tedaviden sonra cok güzel olacagım...işte 2.5 yıl kalması cook fazla bir süre ben ne yapacam yaaa. lütfen bu sorunları yasayan arkadaslar bana yardımcı olun
ben 32 ysındayım.. yeni taktırdım bende..
sürekli gülüşümden rahatsız olmktansa 1-2 sene sabredip takarım diy düşündüm bende.
kesinlikle seffaf braketleri tavsiye ederim. 20 kişilik bi otamda bulundum kimse anlamadı
ben 28 yaşında taktırdım, hem de 2 senelik avukatken, şeffaf oldukları için çok belli olmuyor, sevgilim de alıştı hiçbir sıkıntı yok. bence daha geç olmadan taktır ben daha önce taktırmadığım için çok pişmanım. her geçen gün seni hedefinden uzaklaştırıyor.
hem belki daha kısa sürer tedavi..
neden çirkin olsun ki, özellikle beyazlar çok şeker.
merhaba
konu 2011 e ait :))) ağustos sonunda taktırdım telleri 2013 nisanında da çıkarttırdım normal tellerden taktırmıştım (dışta olanlar )şeffaflar geç ilerletirmiş tedaviyi .Bizde böyle bir yoldan gitmiştik. 1 sene oldu çıkalı çok şükür bir yamulma olmadı tellerden sonra dişlerim bembeyaz oldu şimdi daha iyi bakıyorum temizliyorum düzgün görününce insanın dikkat edesi geliyor
mesaj hakkım yokmuş mesaj atamıyorum:)
dişlerinizdeki problem neydi?
Yani 8 ay mi sürdü tedavi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?