- Konu Sahibi Canyarim58
-
bence açık kapanıştan daha büyük bir problem değil cnm:) hiç dert etme kendine ama dediğim tedavi şeklini bir görüş doktorunla
ben 32 ysındayım.. yeni taktırdım bende..
sürekli gülüşümden rahatsız olmktansa 1-2 sene sabredip takarım diy düşündüm bende.
kesinlikle seffaf braketleri tavsiye ederim. 20 kişilik bi otamda bulundum kimse anlamadı
merhaba cnm bende biraz önce orotdont. Dan geldim.. Maalesef benim dişimede tel takılamıo takılsa bile ön çizgiyi düzeltemem dedi doktor..tek yol kaplamaymış..Diş teline rağzı olmuştum ben nede olsa insanın kendi dişi.. Bence hiç üzülme bir ömürlük kullanıosun kendi dişini..kaplama ne kadar dayanıklı olucakki..
merhaba üst ve allt ön dişlerimin arasında belirgin bir aralık var buda kötü bir alıskanlık nedeniyle olmus parmak emme
bu alıskanlıgımı bıraksamda dişlerimde kötü bir görüntüye sebep oldu kücükken yapılacak tedaviyi ertelettim şimdi aklıma geldi 2 hafta önce detaylı arastırdım ortodontiste gittim. bana 20lik dişlerimi cektirip cenemde bosluk saglayıp tel takılarak düzelebilcegini söyledi.
20lik dişlerimi çektirdim .dolgularımıda yaptırdım. hala hazır degilim.. söyle bir sorun varki doktorum tedavi süresine 2.5 yıl dedi , ve bu beni cok üzüyor. üniversiteyi bitirdim tam işe girecegim sırada 21 yasında diş teli taktırmak cok zoruma gidiyor ve bu 2.5 yıl kalacak sanırım. şimdiye kadar cok güzel gözükmüyorlardı ama teller konusunda cok sıkıntılıyımm...
kimse beni begenmeyecek bu yastan sonra cok zoruma gidiyor ben bile alısamamısken birisi elestirdiginde direk aglamaya baslarım. özgüveninmi şimdiden yitirdim ama biliyorumki tedaviden sonra cok güzel olacagım...işte 2.5 yıl kalması cook fazla bir süre ben ne yapacam yaaa. lütfen bu sorunları yasayan arkadaslar bana yardımcı olun
cooook tesekkur ederim kızlar bir aksilik cıkmazsa pazartesi taktırıyorum
çok ama çok yerinde bi karar canım benim hiç pişman olmayacaksın dişlerinin düzene girmesini milim milim izlerken çok mutlu olcaksı ve hoşuna gidicek acıları unutturcak cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?