Psikolojim bana oyun mu oynuyor?

Yagmur-Suu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
133
90
Oof Bugun adet günüm normalde olmam gerekliydi fakat olmadım o kadar ilaçlar kullanmama ragmen hic gecikmezdi gününde olurdum . Ümitlenmek istemiyorum çünkü sonrasi yıkım oluyor. Beynim karnımda zaman gecmiyor off Dua edin lütfen Allah rızası için adet olmak istemiyorummmm

Acaba yarin gidip kan mi baktirsam yoksa öylece beklesem mi bi kac gun ama inanin saniye gecmiyor ki bu cok buyuk bi umit benim gibiler icin
bnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorum

bnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorum
O zaman suan en iyi beni sen anlayabilirsin cok zor bi zaman dilimindeyim suan cidden . Su kafam baska biseye yonlense sorun kalmicak ama malesef ne yaptiysam aklim orda

Rabbim bekledigin ,istedigin yavruyu saglikla, hayirlisiyla ,tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…