- 8 Mayıs 2014
- 133
- 90
-
- Konu Sahibi Yagmur-Suu
Test icin cok erken malesefBi test yapsana
Test icin cok erken malesefumitlenip ona bakip yikilmak baska oluyor
Banada öyle geliyor malesef :ss cok garip bi bekleyis buPsikoloji oyunu bunlar. İnanma
kaç gun geçti adetindenTest icin cok erken malesefumitlenip ona bakip yikilmak baska oluyor
5senedirNe zamandır istiyorsun?
1 gün gecti ama benim hic gecikmez önce olur ama bir gün bile gecikmezdi cok karmasigim cokkaç gun geçti adetinden
Idrar testlernin yanılma paylari oluyormus yani umitlensem mi umitlenmesem adet mi olmayi beklesem gercekten cok tuhafim suanNe zamandır istiyorsun?
bugün adet gününse ve gebelik gibi bir durumun varsa testte çıkabilir
2 gun bekle o zamn eğer adet olmazsan bi test yap. Gebelik varsa nutlaka çıkar1 gün gecti ama benim hic gecikmez önce olur ama bir gün bile gecikmezdi cok karmasigim cok
Daha once hamile kaldiysan daha cok oluyor o psikoloji.Banada öyle geliyor malesef :ss cok garip bi bekleyis bu
Acaba yarin gidip kan mi baktirsam yoksa öylece beklesem mi bi kac gun ama inanin saniye gecmiyor ki bu cok buyuk bi umit benim gibiler icin2 gun bekle o zamn eğer adet olmazsan bi test yap. Gebelik varsa nutlaka çıkar
İnsaaaaaalllahhhhhhhhElinde test varsa yap,yoksa gidip alma bekle bence.Umaarım hayırlı haberler alırsın
bnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorumAcaba yarin gidip kan mi baktirsam yoksa öylece beklesem mi bi kac gun ama inanin saniye gecmiyor ki bu cok buyuk bi umit benim gibiler icin
Malesef hic olmadı. Ama ara ara böyle garip bi agri gibi bisey oluyor sonra geciyor o kadar siskinligim yok normalde adete cok yakin cok siskinlik olurdu ofDaha once hamile kaldiysan daha cok oluyor o psikoloji.
O zaman suan en iyi beni sen anlayabilirsin cok zor bi zaman dilimindeyim suan cidden . Su kafam baska biseye yonlense sorun kalmicak ama malesef ne yaptiysam aklim ordabnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorum