- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi blue_suede
-
yapmayın kendinize bu eziyeti
eşiniz de yapma diyormuş
eeee niye o zaman bu hizmet çabası?
3 ayrı sucuklu yumurta nedir? siz bir villanın aşçısı değilsiniz
Yanlis
anlamayin ama iyi niyetinizle basiniza is asacak gibi duruyirsunuz fazla iyi niyetlisiniz esinuz kuzenlerine mahcup olmasin diye kuzenleri esiniz istemedi halde kabul esip hem kendinizi hem esinizi ihmal ediyirsunuz bu araniza daha fazla sorunlar acabilir
Mesela esim birlikte olmak istedi ama icerdekiler yuzunden uyuduk dediniz bu esinize sinir yapmis olabilir ona bozulup yumurtayi bahane etmus olabilirsizin asiri hizmetiniz onlari fazlasiyla memnun etmeniz onlarin devamli bir ayaginin orda olmasini sagliyor ve farkinda olmadan birbirinizden uzaklasacaksiniz gibi duruyir
Bence esinizon dedigi gibi misafirligi kalmamis kalkip caylarini kendileri alsinlar hadi gwldilerde genc ciftin evinde her haftasonu yatiya kalmak nedir
Soguk davranin eve almayin demiyirum ama bunu olculu olacak sekilde mesafeyle halledin derim yoksa ileride daha buyuk problemlerden dolayi konu acabilirsiniz
Hicbirimiz ailemizden böyle görmedik canım zaten ama böyle her hafta enayi yerine konmak istemiyosan yapmayacaksın bu kadar basit bunun başka çözüm yolu yokBiri öyle biri öyle sevince sanki yapmazsam misafire ayıp etmişim gibi ben rahatsız huzursuz oluyorum elimde değil. Annemden böyle görmüşüm ama benim aileme gelenler böyle değildi ki. Nezaketen yapıldığını bilirlerdi. Böyle alışmışım.
Her hafta yastık yüzü çarşaf yıkayıp asıp ütülemekten de bıktım. Aşırı titizim bide yıkamasam koysam haftaya geldiklerinde aynı şeyleri onada içim huzursuz oluyor.
O kadar yatılı erkek cidden zor oluyor. Üstümde eşıfman vardı değiştim eşim kalsın eşofman senin evin burası dedi. Ben yine de pantolon falan giydim. Bide senin bana demen lazım böyle dolaşma diye dedim. Akraba da olsa erkekler ayıp böyle dolaşmak dedim. Tuvalete giriyorum çekiniyorum mesela afedersiniz tuvaletimi tuttum gece boyu eşimde biliyor.
Yolcu etmedim zaten giderlerken galiba bunu takıyorum hala ayıp mı oldu diyorum. Ben bu salaklıkla titizlikle daha çoook üzülürüm
Bende böyle düşünüyorum ama o gün geldiğinde soğuk davranamıyprum dün güya çay demlemicektim. Eşim gelirken kola alın dedi. Bana da kola içsinler enaızndan uğraşmaZsın dedi. Kola doldurayım dedim çocuk çay istedi falan. Eşime haftaya bi planımız yok dimi dedim boşuz oda yok dedi. Şiödi gelince söylicem haftaya ararlarsa yengenizle plan yaptık başka zaman gelin falan desin diye.
Evet gece uyuma mevzusunu sinir yaptı onu istemedim reddettim sanmış ama ben ytandığım için öyle yaptım ses gider ayıp dedim.
Gebelikte böyle duygu yoğunlaşması oluyor ya, acaba dedim ?Gebe kalmaya vaktimiz olmuyor ki
Hatanın çoğu sizde gun gelir yaptığınız iyiliklerin karşılığını gormezseniz çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınızO kadar saat eve gelmemizi beklemişler diye bende bişey diyemedim. Şmdi eşim aradı program yapmışlar eşimde demişki ben gelemem kız zaten yoruldu gece de gündüzde bide kalbini kırdım gelemem" demiş. Film almış bişeyler almış vakit geçiririz dedi. Kolum ağrıdı sinirlenince sol koluma ağrı giriyor uyuşuyor ben gelince ovarım dedi. Eşimi küçük mü düşürdüm acaba demeye başladım ama napiyim insanım bende
Geçen haftada taö gittiler dedim geri gelmişlerdi bide tam film izlerken maç var maçı açın dedi biri eşim açmadı diye bozuk attı. Ufak ufak belli ediyor ama bitanesinin yaşı 20 ailesiyle oturuyor bisıkıntısı yok keyfe geliyor. Öbürünün annesi babası yok ona oyğzden çok kıyamıyorum ama kıyamadığımı anlamayıp sanki yapmam gerekiyormuşa dönüyor olay. Diğeri pişkin uzatır ayaklarını oturur yenge çay verseme der.
Geçen eşim yanlarında şöyle dedi "x i de çağırdım gelmedi evlisin evde karın var ayıp belki rahatsız olur nişanlanırım evlenirim falan evinize öyle gelirim bi akşam yemeğinizi yer gideriz bekar değilsin artık" dedi. Ama hiç üstlerine alınmadılar
Uyanık olduğumuzu biliyorlardı biz evlerine gittiler sanmıştık çoktan o saatte.Bence bu durumu yaşamanız,tartışmanız,kusmeniz,onların yanında barismamaniz,aglamanız çok çok iyi olmuş. Artık bu bahaneyle elinizi birşeye surmeyin.o kuzenlerinizde birdaha kafasına dank ederde zırt pırt gelmez bu bahane ile.ben tahammül edemem valla. Bune çoktan kovmuştum, eşimle beraber hepsini disarda eğlenin hadi diye.gecede yatıyoruz yorgunuz diydmiyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?